LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza:)))da' ce liniste pe aici....
Roxi am vazut poze cu trupa de copii cuminti,papadicile sunt tare dragalashe si au niste priviri de cupii cumintiiar Pat are un bronz,de mor de invidie si niste ochi....vad ca vei incepe concediu cu adrenalina la maxim....o sa fie totul ok,ca iti tinem noi pumnii!
Daria am vazut poze cu doua gagici,frumoase si zambaretze focvreaaaauuu si io un bazin cu apa termala la Iashi!!!
Olivia cum a fost week-end-ul cu musafiri.....s-a pastrat curatenia?
Carmen,cum se mai simt tzucureii,ai mai scapat de probleme??Meii ca tineam sa te intreb,soacra la ce se uita la desene sau la celalat post?
Felicia ce repede trece timpul,bebe Liviu este mare de acum....apropo tu o dai pe Andreea la gradi sau nu?....rolele nu-s al mandrei ,le-a primit prietenu' ei cadou,da' ni le da si noua o tura ...nu se descurca nici unul pe ele,asa ca io anul asta nu-i iau,am zis!!
Roberta ce mai face Matei,cat mai este amr-ul pana la concediu?
Diana si Noricica nu ne lasati sa asteptam prea mult pozele si impresiile de la petreceri!!
pupacim gasca

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Ne-am intors si noi din concediu si trebuie sa recunosc ca am fost un pic inconstienta cand am plecat la 37 de saptamani prin tara. Dar a fost frumos, am fost intr-o familie super largita si ne-am simtit bine. Am sarbatorit-o si pe Stefi, care a primit multe cadouri, dar probabil vom mai face o petrecere si duminica. Sper sa reusesc sa pun poze diseara.

Nu am reusit sa citesc din urma decat doua pagini, eu mai vin la servici pana pe 1 septembrie si mai am o gramada de probleme de rezolvat, dar o scot eu la capat.

Am vazut poze cu Pat si cele doua mici papadii, si cu Guilia si cu rochita de printesa a Iancai si de la aniversarea lui Edi si votez si eu pentru o mega intalnire la anul la mare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

sa va zic o perla de-a Andreei ....proaspata, de azi dimineata..
-hai sa faci pischu...(ca se tot balanganea)
-am facut(facuse cu 5 min. in urma dar uitasem)...ce crezi ca eu am doua pasarici!!??

Nu mai stiu daca v-am spus-o p'aia de cand i-a vazut prima data putzica lui Liviu...arata cu degetul in directie si zice "ia uite, are doua putze!" hehehe....

Ioana, noi mai asteptam cu gradinita din mai multe motive...unul ar fi ca mi-e frica sa nu-mi vina cu virusi si sa dea si lui Liviu, plus ca o vad moaca, ea nu stie sa se apere...daca un copil da in ea, sta sa fie batuta apoi plange...asa ca sa mai crestem cateva luni.Deci sa mai asteptam cu rolele...

Am vazut pozele puse de Roxana...pupici la copii...si lui Papa ca n-o mai vazusem demult in poze
Si pe Giulia frumoasa am vazut-o...mama, ce pofta de balaceala mi-ati faut...

Andrea,da...ai avut curaj mare sa pleci la atatea saptamani si cu copil dupa...eu stiu cum e sa fi calarita in spate cu burta mare...ca a mea nu vrea in scaunul ei...acum s-a mai linistit, vrea cu centura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua!
Ca la inceput de noua saptamina eu am fost super-ocupata...asa ca abia acum am reusit sa intru sa vad ce mai faceti...
Inainte sa uit am pus mai jos o poza facuta in prima zi de gradinita, inainte de a pleca, si citeva poze din weekendul asta de la nunta unei prietene:
http://good-times.webshots.com/album/560357647UrrORd

Noi am avut un weekend odihnitor daca pot spune asa, simbata am fost prin oras si dupa-amiaza la nunta, iar duminica am iesit pe seara la plimbare in parc - drept sa va spun nici nu stiu cind au trecut zilele astea...

Kim - tocmai din 2000 sunteti plecati voi? Dar stiu ca ati rezistat ceva!
pako - cum trece timpul - bb Liviu are deja 7 luni....Chiar se intrebau fetele ce mai e cu tine ca nu ai mai dat niciun semn de viata!
amironeanu - bine ai revenit din concediu! Ce putin mai ai...acus, acus vine momentul!
Noricel - sa-ti traiasca Rares - sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi cum a fost la gradi azi?
Andreea m bine ati revenit....ne-ati dat ceva emotii....sa stai cuminte macar pana pe 1 septembrie, da?
Felicia hihi stie aritmetica Andreea....pai cum sa faca de 2 ori pishu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Gabi cum a fost la gradi azi?

Pai a plins din nou de dimineata pina am plecat eu, dar cind l-a luat soacra-mea la prinz era vesel... De mincat nu prea a mincat mare lucru si e de inteles - a avut supa de rosii (la mine in casa nu se face asa ceva ca nu ne place...) niste paste cu pui - si a mincat doar puiul - si prajitura din care a mincat portie dubla - deh, seamana cu ma-sa la faza "dulce".....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Amironeanu - bine ati revenit, ma bucur ca esti inca 2in1, ma bucur ca a fost totul bine si astept pozici cu voi

Leeloo - vazut pozele cu un baiat mare cu rucsacel, apoi cu voi toti la nunta. Tare bine arati si Stefan taaare elegant si chipes e, sa stii

Pako - hahaha, Andreea a fost cooool, stie ea ce stie ! Pupici si juniorului, ce a mai crescut
Apropos role: daca ai nervi si chef, cumpara. Dar distractia consta in a trage cupilu` care se cocoloseaza de ras de nici picioarele drepte nu le tine, cel putin Giulia face pe ea de ras

Ioana - haideti in Felix Este muuulta apa de toate temperaturile, pe bune

Gata, va puuup pe toate

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi imi pare bine ca e ok.cred ca o sa se obisnuiasca si cu mancare. cand ai timp schimbi numele capitolului cu piticlonti de 2004? ca e 1004....:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!!

Sint cam obosita..dar iar plimbata!
Am avut musafiri..simbata am fost toata ziua in San Francisco..si pt prima data (ca l-am vazut de atitea ori!)..m-am indragostiti de el..Este atit de europenizat..lume eleganta..alte fete domne!Cred ca este cel mai misto oras din US..exceptind NY..pe care nu l-am vazut..LUca a rezistat cu brie...la mersul pe jos..Am ajuns in sfirsit sa ne plimbam si cu tramvaiul acela celebru la care lumea merge agatata...dupa ce am stat 1.45 in linie pt a ne putea urca! Am prins si o parada coreeana..spre fericirea copilului :))

Ioana curatenia s-a mentinut....si mi-am prospus 2 saptamini s anu mai frec..sa pot sta si eu cu copilul!A venit acasa tati?
Roxana vazut pozele..chiar ca numai ochiosi:))Lasa mami ca nu va fura..iti spun eu
Daria misto apa termala..noi avem piscina in complex..si am fost doar o data!
Gabi, Luca a miriit cam 15. luni...asta asa ca incurajare V-am vazut la nunat..niste frumosi!Da..din 2000..tot venim acasa..ca Petrica cu lupu'!
Andrea bine ai revenit..fara peripetii..
Felicia...tare faza cu pipi!!!

De ale lui Luca...Spalam rufe si el gramada ca deh ..I do it myself! NUmai asta aud..Si -mi spune sa-l las sa puna el rufele...sa nu insist sa fiu lasta in pace..si ca sa inteleg mai bine ...mama Luca stubborn! (incapatinat)...m-a bufnit evident risul..

ma duc sa-mi beau cafeau si sa dau telefoane in RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Leeloo, frumoasa rochia...imi place mult imprimeul :)
Olivia, super ca v-ati distrat...cat e minutul pana in ro?
Roxana, multumesc pentru pontul cu foile de placinta....pana la urma am facut un fel de turta cu mac si branza, de pe culinar...delicioasa!Pana sa-l nasc pe Liviu nici nu vroiam sa aud de asa ceva, prajituri cu branza...acum le ador :)
Daria, deci daca vrem ras cumparam role :)))

uitati si niste poze...cam vechi de 1 luna

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput