LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Un we frumos sa aveti !
La noi ploua
Ieri am ajuns la Felix, ne-am balacit, am plecat cu draci, Giulia nu vroia sa paraseasca bazinul care ramasese deja fara apa ... Dupa care ne-am dus la mine la firma si ne-am chefuit de ziua unui coleg ! Giulia s-a comportat ca de obicei: a tacut spre dezamagirea tuturor, insa la plecare mi-a spus ca-i place de un "tip" care are ochii frumosi Seamana pe mine

Kim - nici eu nu as putea pleca de aici, nu ma intreba de ce. Nu am fost in stare acu` 10 ani sa plec in Italia, unde are firma noastra sediul. Pur si simplu m-as simti straina
Ref. soacra: suoacra mia crede ca doar fiul ei le stie si le face pe tuoate Deci se asteapta ca fi`mea sa fie needucata ca fiu`su nu se ocupa de ea Nush daca m-am explicat corect.

Si si si si noi venim la marea intalneala din 2008 dp litoralul romaneeesc !!!

Gata, merg sa vad ce face Giulik .
Pupici tuturor

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

neatza,neatza
Mamici de baietzi va prezint o "nora" harnica foc,care face poale in brau:))
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/august%202007/
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata

Daria, sa-ti traiasca frumusetea de fata...sa-ti aduca numai bucurii!...cam cu intarziere asa...

Am vazut o printesa mica de Ianca...tare frumusica in rochita
Am vazut si o gospodina de Maria...si cu role si cu trotineta...ma gandesc sa-i iau si eu Andreei dar parca o vad neindemanatica cu asa ceva...Maria le foloseste cu succes??

Olivia, asa ziceam si noi...ca daca eram prin italia nu ne itotceam atat de curand in tara.

Liviu face in curand 7 luni...avem 3 mese de lapte, 1 de fructe, 1 de legume...papa bine.Nu vrea iaurtelul simplu...incerc azi sa i-l combin cu banana si asa mai scoatem lapticul de la ora 19.
In rest suntem bine sanatosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna ziua dragelor
Felicia pupici multi voua.
Ioana harnica nu gluma fata mamei!
Diana cum a fost petrecerea? Ianca a fost precis super in rochita de alba ca zapada.
iaca-ta si pozele promise: http://family.webshots.com/photo/2211807750088100014fxTGVb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Frumosi copiii, sa va traiasca Rox si Papa!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI RARES,SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS!!! Noricico sa-ti traiasca flacaul si sa te faci blonda mai repede ca sa ne incuscrim!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI RARES!! SA FII SANATOS SI SA II ADUCI MAMEI TALE O NORA PLINA DE UMOR CA EA!!

ROXI- frumosi copiii (ca doar sunt din generatia piticlontilor ) dar ca de obicei zgarcita la pozele cu mamici!

IOANA, se pare ca ti-ai revenit, despre vecinica Mariuca-harnicuta nici nu mai spun cat e de scumpa!

OLIVIA-

DIANA, sunt superbe pozele cu Ianca in rochita, asteptam si de la petrecere!

DARIA, tare Giulia cu tipul cu ochii frumosi! Stie fata ce stie...

ANDREEA (P) sa stii ca si eu sunt vara fan bere, asa ca facem gasca!

V-am pupacit, o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Buna seara !

RARES

O saptamana frumoasa tuturor, ne vedem la dimineata la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
la multi ani Rares!
multumim de complimente Andries si Robi...ce sa fotografiem parintii? ca cupiii erau de baza. noi stateam sa ii pazim sa nu isi sparga capetele si sa nu se urce pe scaune ca sa se uite jos la masini. mare distractie pe capul lor, nu gluma.
eu mai am 4 zile de munca....inclusiv asta . asa ca strang din dinti si trag. cel mai misto e ca noutatile despre compania cu care voi zbura nu-s deloc ok....adica acum o saptamana incident pe Timisoara si vineri au avut un avion hijacked...nu pe cursa charter dar oricum....zice mult despre securitate
o saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

`Neatza.
Rox - amu` vazui pozele, multumim, moama da` ce de copii frumosi si ochiosi pe la voi Iar mamaPapadie e tare faina si tanara

Noi asta am facut in we
Sun coma, varza, rupta, tot tacamu`, de oboseala.

O saptamana usoara la munci. Multi la gashk. Astept pozele de la petreceri !!!

PS Rox - amr 4 ?! Wow

Mergi la inceput