LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
E vineri azi, dar uite ca eu stau de dimineata prin intilniri si "brainstorminguri"...Copilul a trecut cu bine si peste cea de-a treia zi de gradi - dimineata a bazait cind am plecat, dar mama a vorbit cu Miss si i-a spus ca a fost vesel, s-a jucat si astazi la prinz chiar a mincat (acum nu stiu - or spune ele tot adevarul, chiar maninca copilul? - o sa-l cintaresc in timp sa vad ce si cum - cert e ca acasa cind se intoarce nu mai maninca...) si supa, si ficatel si chiar dublu desert...DAR - urmeaza weekendul si probabil luni o luam de la capat cu obisnuitul...

Revin...gata am revenit...

Kim - pai Luca e super-tare - deci ii place mult la gradi! Se vede ca nu v-ati putut adapta acolo...de fapt eu cred ca sunt doua feluri de imigranti romani in America - cei care se indragostesc instant pentru ca stilul ala de viata se potriveste cu ei si cei care nu se pot adapta deloc si sfirsesc prin a se intoarce acasa...Si cumnatul meu face parte din aceeasi categorie - si el s-a intors din Canada, desi sotia lui a ramas acolo si ii prieste tare...
Am mai aflat ca papadicele sunt la mare - Rox - super faza cu Sofia!
Carmen - acum am inteles care-i faza - nu dezgropati nimic fizic, e doar parastasul de 7 ani (cel putin asa ii spune la noi!)...eu sincer m-am gindit ca poate nu era loc de veci si acum, dupa 7 ani, trebuie sa-l dezgropati ca sa-l mutati...
Andries - nici eu nu sunt fan bijuterii, mai ales la baieti - as opta mai degraba pentru lucruri mai practice - hainute, chestii pentru scoala pentru cel mare (daca va merge de acum din toamna), jucarii si poate o suma de bani pentru parinti... In rest esti bine? Spor la mutat, asteptam impresii de casa noua saptamina viitoare!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut cheful cu Edi ca protagonist principal Super fain a fost, cel putin din poze asa se vede

Leeloo - ce ma bucur ca Stefanut e ok cu gradinita ... parca ma simt si eu mai increzatoare

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,noi avem vesti bune,biopsia a iesit bine si restul analizeloreste doar o colita cronica,trebuie sa tina regim si totul va fi ok....mai am 2 saptamani de concediu poate reusesc sa ma refac si io un pic
Fetelor multumesc de incurajaridar nu aveam cui sa ma plang si io un picutz,promit ca nu mai fac!
Carmen pupam tzucureii sa se refaca repede si pentru mama ta multe!
Roberta eu cred ca a fost alarma falsa,o sa aveti un concediu frumos ca prea il asteptati cu nerabdare....mai ales ca se preconizeaza si cu intalneli,ia vedeti poate o mai gasitzi si pe Alice prin zona......mei io propun sa facem la anu' o intalneala uriasa la ....Constantza(Roxi nu ma impusca)ca vaz ca multa lume ajunge prin zona,inclusiv Papadica...poate la facem un show monstru piticlontilor la 4 ani...
Olivia spor la curatenie si la musafiri
Andries tinem pumnii stransi,stransi,sunt sigura ca Nichita este baiat cuminte si nu se grabeste deloc sa iasa de acolo unde-i cald si bine!!!
Bilutza ti-am vazut copilasii,foarte frumosi si veselisi tortul super!
Daria ai trecut cu bine de inspectia soacrei?
Leeloo pupici lui Stefan mancaciosul!
Noi am fost aseara la ziua lui emishor avem si niste poze,vad ca incepe cupilul sa ne scoata la petreceri
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/august%202007/
Sa avem un week-end bun

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Helou, fetele!

In primul rand, La Multi Ani pentru ieri printesei Giulia! Daria, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, vesela si norocoasa! Va pupic!

Am intrat repede, repede sa va aratam ROCHITA cu care vom fi imbracate in seara asta la party. Mie mi se pare superba! Ianca e incantata, de-abia am dezbract-o aseara.

http://community.webshots.com/user/ianca14

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

pt Ianca alias Alba ca Zapada ! O frumuseteee ! Sa aveti o petrecere pe cinste Diana, maine vii cu pozele neaparat !

Ioana - ma bucur ca vestile sunt foarte bune, multa sanatate la voi !

Btw ... soacra ... din pacate, nu am cu cine vorbi despre fiul ei adorabil iubit perfect In rest a fost totul ok, Giulia s-a comportat exemplar, din pacate soacra se tot mira cum de se comporta atat de bine Ei, asta e nivelul ei de IQ ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Wow Diana - rochia a iesit superba, iar Ianca e ca din poveste!!!! Petrecere frumoasa va urez si abia astept sa vad pozele saptamina viitoare!!!
Ioana - ce bine ca totul e ok cu sotul! Stai linistita ca noi de asta suntem aici - sa ne sprijinim reciproc!
Daria - adica de ce se minuna soacra de cit de cuminte e Giulika?? Pai ce se astepta?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leeloo - daaa, soacra mea are o parere "deosebita" despre mine dtpdv Stiti, io`st "unguroaica" in familie, un fel de intrusa ... hahaha Dar am "linistit-o" ca isi va reprimi fiul inapoi asa cum l-am luat
Ma scuzati ca vorbesc atata, la noi este o perioada moarta la munca ... si am timp de povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Frumoasa rochie are Ianca si ea e o dulce, sa-ti traiasca!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

f misto rochia iancai, o adevarata alba ca zapada
robi, cu mare placere bem bere si cu toate gagicile de la iasi, eu am crezut ca numai carmen e viciata :)apoi berea e una din preferatele
mele
va pup ca vb cu mama si o enerveaza ca nu ma pot concentra

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata...
Roxa astept pozele de la intilneala... deci petru prima oara v-ati vazut!..
Andries...eu zic ca Spania si Italia ni s-ar potrivi cel mai bine..Hang in there cu burtica!
Gabi noi am sosit in US in iunie 2000...in august 2000...al meu sot vroia acasa!..Asta dupa ce piedusem jumatate din banii cu care vindusem ap nostru din Bucureti (pe O Toyota care a cedat in 2 saptamini!)...ASa ca i-am zis..mai stam putin..ca nici casa nu mai avem ..ce facem ? ..si de atunci...tot venim...
Carmen cum sint copii? Palaria credeam ca-i pt tine...si la Bucuresti este acest obicei..
Ioana vazut tortul lui Emisor..Ma bucur de vestile bune!!!!! Si eu zic tot ca tine..in 2008..o intilnire la C-ta!!!!! De ce sa se supere Roxa..xa nu mergem la ea acasa ...ne intilnim..pe plaja!
Biluta vazut copii..masinuta -tort...agitatie mare acolo la voi!
Ianca -"Apata"..este superba..
Robi vacanta placuta...si lasa ca tot frumoasa esti si cu 10 kg mai mult!
Daria eu nu am inteles faza cu socrela

ma duc sa pun de-o cafea..

Mergi la inceput