Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
paxela spune:
martutza decalotatul la fimiu a fost usor, lam dus la budimex si in 2 min eram gata, nici vorba de sange, a fost o miscare scurta circulara cu un fel de penseta, curatat cu ceva rivanol sau betadina( era galben) a fost mai greu in ziua cu pricina ca plangea cand facea pipi , dar asta a fost tot, fara alt tratament dupa fara crema rivanol sau altceva
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
legumele lui fimea deocamdata sunt dovlecel, si cartof, supa fiarta cu de toate dar pasate doar ele
ii fac piure de cartof cu branzica de vaci, dovlecel cu cereale, dovlecel cu cartof, amestec cu carnita, in mare cam astea
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ioanaradu spune:
marta eu nu pot decat sa aproximez ca matei are in jur de 8 kg. dar nu stiu cat, ca inca nu am masina si eu altfel nu ma deplasez. oricum, cred ca are putin peste. nu-i bai. ne prindeti si voi din urma acum ca papati si ceva mancarica. noi avem ceva avans. azi a papat si carnita de pui.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
coolutz spune:
martutza - nu am de gand sa renunt la alaptat nici in ruptul capului, mai ales ca am infruntat atatia "dusmani" si am trecut peste atatea greutati ca sa il pot alapta:
-in prima luna nu am putut sa il alaptez decat cu silicoane, deoarece nu aveam sfarcurile formate, a fost un chin pt mine dar mai ales pt el deoarece era prea mic si nu avea putere sa traga...
-dupa aia a urmat o perioada cu stresuri si eu am avut mai putin lapte, atunci l-am tinut aproape non stop la san, cand termina dintr-un san il trecem la celalalt si tot asa....meanwhile soacra-mea ma sfatuia mereu sa ii dau lapte praf, fiindca copilul nu se satura si ma chinui degeaba...am bagat atunci ceaiuri de lactatie, tinctura de marar si nutrinatal...pana mi-am revenit
-acum e bine, de atunci l-am alimentat exclusiv de la san, si se satura la o masa dintr-un singur san, din celalat nu mai vrea deloc, si mai cere peste vreo 2-3 ore. dar nu mai ia in greutate decat aprox 40 g pe sapt si atunci sunt nevoita sa ii mai dau si altceva
multumim,
andrea si andrei(6april2007)
martutza spune:
Paxela mersi de raspuns.La ce dr ati fost? Ca eu nu vreau sa vad sange pe copilu meu ...imi vine sa plang ca o fraiera...
Apropo de Delia - sa-ti traiasca frumusetea de fata.Misto meniu are.Sper sa invete si fimiu sa inghita sa-i fac si eu piure cu branzica nu de alta dar mie si acum imi placepiureul de cartof cu branza...
Ioana am crezut ca ati fost la dr.Ati recuperat masina? ce boala are? ca pe a noastra a buchisit-o sotzu sambata.Cica luam una noua si pe asta exersez eu dupa ce i-au permis..ha ha ha..adica si incepatoare si cu rabla la spate...
Aliana sa-ti traiasca Rayan.Sa dai bip cand poti vorbi la telefon sa te sun.Am trecut pe abonament cu minute incluse ca nu se mai putea...asa ca avem de vorbit...
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
madybulancea spune:
Martutza dar de ce nu i-ai facut tu pana acum decalotarea???ai avut vreun motiv intemeiat???eu i-am facut de cand am ajuns acasa...mi-a aratat sor-mea si acum arata f bine...si nici nu a zis nimik niciodata...pupam si noi pe Victor si speram sa nu il doara...
Eu pana acum i-am dar mar si apoi completare lapte...azi de ex a papat 30ml mar si apoi 130ml lapte...o sa ajunga sucul pe care o sa il imbogatesc si cu morcov sa inlocuiasca masa asta de la ora 10 sau o sa pape mereu si completare lapte???eu tare derutata mai sunt... park sunt batuta in cap...
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
ioanaradu spune:
marta am recuperat masina, a mesterit sotul la ea, dar eu nu mai plec cu ea pana n-o vede un mecanic autorizat, ca sotu este electronist. cat despre "rabla" ... pai eu am invatat pe dacie sa conduc. din 2 in 2 zile o recupera sotu de pe diverse strazi, da' pana la urma a fost f utila. cand am condus prima data matiz mi s-a parut limuzina, ca sa nu mai zic ca si-a luat tata pegeout si am zis ca-i avion. acum au vandut-o ai mei pe deciuta si cand o vad prin oras imi tresare inima ... deh ... prima iubire. daca-ti iei permis nici nu e indicat sa conduci masina noua ca o faci varza si e pacat.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Amma23 spune:
Martutza, eu te intreb ce de vrei sa-i faci decalotare? Ca mie doctorul mi-a zis sa-l las in pace, sa nu fac nimic la putza lui. Doar s-o spal si atat. Daca tot a scapat pana acum , da-i pace asa
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Rebiana27 spune:
Paxela imi place meniul "Delia"... asa am sa mi-l notez in carnetelul in care scriu despre diversificarea alimentatiei lui Luca, in fiecare luna. Azi i-am eliminat si pastarnacul (si de la fiert si din piure) asa ca am facut supa din morcov, dovlecel, cartof, ceapa si ardei gras. Am pastrat doar primele trei legume si le-am pasat. I-am pus si o masura de lapte praf in piureul rezultat (crezand ca altfel n-o sa manance) si... surpriza... a papat aproape tot. Ce m-am bucurat!!! Sa-i tina D-zeu obiceiul, acum!
Coolutz, frumos Andrei ai!!! Despre cereale... eu am luat asa: fulgi de orez de la Milupa, (sunt fara lapte), cereale cu lapte mar si morcov, cereale cu lapte si mar (ambele tot de la Milupa) si cereale cu lapte si cu banane de la Humana. Acum ii dau din cele cu mar si morcov si pare ca-i place ca aseara i-am facut mai putintel (l-am subestimat) si mai vroia!
ddana mi-a placut asa mult cum ai scris, m-ai binedispus cu stilul tau narativ!
Martutza mie mi l-a decalotat (in fiecare zi cate putin) o asistenta care venea acasa la mine. A sangerat putin cand, tragand mai tare, l-a decalotat complet. Acum mai incerc eu la baita si vad ca nu mai sunt probleme.
Ela mai vino cu vesti despre tine, despre sarcina nasei!!!
Roxana tu iar calatoresti Raresu'? Pe unde?
Uitasem... dupa supa, si dupa a baut apa ca de obicei, Luca a mai mancat si 50 ml lapte... uau! Record!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
elyanne spune:
quote:Da... le-a curs putin sange a doua oara... Dar ai mei au fost decalotati treptat, cate putin, de 3 ori. Asa zicea si pediatrul lor cand i-a decalotat ulrima data... ca pana la 6 luni trebuie decalotati complet. Dar i-a rezolvat de tot a treia oara, la 5 luni... asa ca am scapat.
Originally posted by martutza
Ellyane tu ziceai ca ai fost cu baietii...La ei a sangerat?
O sa planga la fiecare pipi in ziua aia... dar trece pana a doua zi. Cel putin, asa a fost la noi.