Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Azi am dormit pana la 10.30 yupiiiiiiiiiiiii, s-a trezit alexia la 7 i-am dat o banana si am pus-o langa mine in pat si am adormit amandoua.n-am mai dormit asa de un secol , eram si foarte obosita m-am culcat in jur de 2 noaptea.

alina, multumesc de info

madau, sigur a luat rosu in gat, doar e viral.Antitermice si tantum verde.Sanatate frumoasei tale pe obrajori.

noki, ce fel de pantofi cauti, cum vrei sa fie ? Ai uitat ca eu lucrez in domeniu?daca mai esti on-line, hai pe YM ca sa discutam.Si inca ceva, acum in magazine nu vei gasi decat stocurile de anul trecut, sezonul de t-i incepe cu 15-20 august.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

Am reusit sa o intarc pe Flavi!!!cea mai tare chestie ptr mine !credeam ca va fi traumatizant ptr ea, dar cred ca a fost mai mult ptr mine.zici ca n-a supt niciodata , asa se comporta(doar un pic mai nervoasa cand se culca, dar nu pune probleme deosebite).mananca de rupe, toata ziua rontaie, ceea ce ma face sa cred totusi ca laptele meu ii potolea foamea destul de bine.mananca ceea ce nu manca inainte, nu are rabdare sa-i pui in castron mancarea.nu mananca mult deodata, ci incontinuu.noaptea se trezeste de 2-3 ori, ceea ce zic ca e bine.
partea proasta e ca intarcarea a venit dupa ce eu am fost efectiv fortata sa o incarc, ptr ca nu m-am simtit bine si am fost internata in spital 5 zile si asa am fost despartita de ea, dar lucrurile au mers bine si ptr mine si ptr ea in final.

la noi acum sunt zilele brailei cu ocazia sf.Maria, e frumos, numai ca Flavi pune mana pe toate jucariile de la tarbe, alearga intruna, iar noi suntem cam epuizati.

va pup si va doresc o dupa miaza linistita si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

hop si noi cu trotineta, vreti, nu vreti ,dau si eu cu presupusu.

noki- e posibil ca Sarah sa fie in perioada de crestere, daca manca ,e activa , nu mi-as face probleme,copii cresc in somn ,nu asa se spune?
pt la tomana cand incepe gradinita ,eu as decala putin ora de baie mai devreme ,de pe acum,sa aibe timp sa se obisnuiasca cu noul program ,mai ales daca incepe la 7 dimineata.

feli- cum mai miroase scutecu Ilincai?

alina-si noi avem acelasi joc de care vorbesti tu Wii,mie imi place sa ma jos tenis, cooking mama ,MARIO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, dupa cum stiti de la subiectul despre mama, noi sintem in Bucuresti. Din pacate, de cind am venit nu am avut timp nici macar sa ma odihnesc.
Daca cumva va intilniti undeva, trimiteti-mi va rog si mie un P.M. ca nu am timp sa scanez toate mesajele de aici, de la thread-ul nostru.
O sa incerc sa pun eu la cale ceva, dar in urmatoarele zile.
Va pup.
Sper ca toata lumea e bine.
P.S. CE copii frumosi pe-aici prin parcuri!
Si ce lucrursoare dragute de copii peste tot!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am chemat dr ca deja Mirunici ajunsese la 40.4 febra..a vazut-o, diagnosticul : amigdalita pultacee, cica are nitel puroi pe amigdala dreapta. Ne-a bagat pe antibiotic..sper sa fie mai bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madau, sa va faceti bine!Pupam pe Alexia

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADAU,MULTA SANATATE MIRUNEI, e greu, Serban a ajuns in spital cu amigdalita pultacee, dar avea puroi muuult extins si nu lua nimic pe gura, n-am avut ce face... tineti-va strict de orarul medicatiei si o sa fie bine! multa putere iti doresc si tie, eu mai mult n-am dormit ca ii urca febra la 2, 3 ore si numai impachetari puteam face ...
mara, felicitari pt intarcat, nici eu nu credeam ca va fi usor , dar si Serban s-a adaptat repede... la fel si eu am fost bolnava si l-am intarcat fortat, dar tot raul a fost spre bine... din pacate Serban nu prea mananca de atunci...
multa sanatate tuturor!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Stateam io ca o floare acum 10 minute si-i dadeam bibele lui Titi, cand ma paleste inspiratzia si-mi dau seama ca o biata babutza sclerozata de 28 de ani fiind am uitat de un mare eveniment:- Brado draga, tatic de Ilincutza-Tilincutza, La muuuulti ani plini de bucurii si impliniri alaturi de fetele tale dragi! Sa ai parte numai de lucruri frumoasa, sanatate si voiosenie!
Feli, sa-ti traiasca barbatusul!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,sanatate multa Mirunei ,tare naspa cu amigdalita pultacee ,al meu a avut in februarie (nu vreau sa te sperii) si pina la urma la spital am ajuns ,a tinut-o lant cu febra 40 2 zile si voma antibioticul ,sper sa nu fie cazul vostru ,e tare pacatoasa ,trece cam greu ,tinem pumnii sa scada febra!!
Bic ,asteptam sa ne dai un semn !
Noki ,la noi sta treaba cam la fel ,se trezeste la 10:00 iar la 13:00 e rupt de somn ,zilnic il culc la 13 ,maxim 13:30 dar doarme maxim 2 ore iar seara pica frint la 22:00 ,sincer si mie mi se pare cam ciudat dar poate o fi normal ,vad ca nu sintem singurii.
Feli ,da ,aprovizioneaza-te de pe acum ,ca o sticla se duce imediat la 10 ml pe zi ,sper sa aiba efect!

Mai fetelor ,vorbeam aseara cu o mamica a trei copii si-mi zicea ca important e primul an din viata in privinta sanatatii ,ca asa cum e in primul an v-a fi pina creste ,adica vreo 7 an ,deci tre' sa ma astept la orice ,avind in vedere ca al meu a fost cam bolnavicios in primul an ,off off

Feli ,e ziua sotului si nu zici nika ?Imi cer scuze ,nu stiam ...
La multi ani tati de Ilincutza ,sa fiti sanatosi si fericiti !!
Al meu sotz tot leu e ,pe 16 august ,mai am nitel ,nu stiu deloc ce surpriza sa-i fac ,hmmm ,greu ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

NOki multam! Ma laudam eu cu sotiorul meu drag, dar el nu vrea deloc sa facem caz de acest eveniment Nici macar petrecere nu ma lasa sa fac... Dar lasa ca ne mutam noi intr-o casa mai mare si vede el petreceri surpriza
Cadou a primit de lanevastuica lui un aparat de gatit cu aburi. Are cineva asa ceva? Ca tampitii ne-au dat o carte cu retete numai in alte limbi europene, nu romana, nici macar engleza. Eu credeam ca pot fierbe numai legume la el, sau sa fac ochiuri, cand colo il pot folosi ptr mancaruri in toata regula... Dar trebuie s-o traduc. Acum sa caut translatori de greaca, poloneza etc

Pumba n-am mai mirosit-o dar ca sa scapam de stres maine ii vom face urocultura. Asa ca peste noapte ii vom pune acea punga pediatrica ptr recoltat urina, da, Doamne sa mearga smecheria, ca am citit ca la unele dintre voi n-a tinut.

Madau sanatate multa Mirunicii, mama, ce v-ati captusit!
Cam cat ne mai tii in suspans cu surpriza?

Somn prelungit - a fost presiunea atmosferica scazuta. Pe mine m-a afectat rau de tot, azi la 8,30 abia deschideam ochii. Insa am inceput sa iau spirulina, abia astept efectul energizant

Mara bravo ptr intacare!

Madutza multam!

Mergi la inceput