Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Madau...of..ce veste naspa. sanatate infinita piticei, sa-si faca antibioticul treaba repede si sa scapati fara spital si alte complicatii!

Multumesc pentru raspunsuri, Alina, Madutza, Pumba!!Astept si altele, daca mai sunt somnorosi in gasca.![]()
Asa ma gandeam si io. titi e clar sanatoasa, numai ca totusi ramane o maare problema pentru faza cu gradinita. dar ma gandesc ca poate o s-o scol mai devreme la mare, in septembrie. Om trai si om vedea. bine ca nu suntem singulari.
Madutza- nu cred ca se poate generaliza treaba asta. Sau da? Daca ar fi asa, la noi nu ar fi chiar rau, dar la tine chira ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Pupam piticania si mamica ingrijorata!
Mara- felicitari pentru intarcatul reusit!![]()
Roxi- unele magazine - cele mari - si-au bagat deja colectiile noi, asa ca am avut la ce s atrag cu cohiul si verdictul meu e ca nu s-a schimbat ff tare moda. Am gasit azi la Otter niste pantofi negri supermisto, piele ff moale, bot rotund, bareta pe picior cum imi plac mie, si i-am adjudecat!
Biculetz- ne rugam pentru mama ta, s afie totul in regula! cand poti tu, da un semn si ne organizam noi cumva!
Gaca pe ziua de azi. Fug la dus si nani.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Bic, multa sanatate mamei tale, iar tie multa putere!
P.S. Aceleasi constatari le-am facut si eu in RO 
Madau, offf... Sper sa va puneti repede pe picioare.
Mirunica dulce.
Noki, eu am slabit din cauza de operatie la dinti... Nu recomand asta ca metoda de slabire ![]()
Brado, La Multi Ani!
pumba spune:
MADAU - SANATATE MULTA PT MIRUNA !
ARE ANTIBIOTIC INJECTABIL SAU PE CALE BUCALA ?
FELICIA- CU MIROSITUL ERAM EU,PUMBA.
Noki_Lara spune:
Feli, sa o amortizati sanatosi! Cu spirulina si mama a luat o perioada si cred ca si acum mai asteapta efectul!

![]()
Cu petrecerile-surpriza, cred ca poti sa te muti si in Casa Poporului - ca marime, ca tot nu cred ca o sa ai parte de asa ceva, cunoscandu-l pe Doru!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Multumim ptr urari si incurajari, sper sa fie bine, are in continuare febra 39-40, i-am dat acum Panadol si i-am bagat si un supozitor cu Novocalmin...sper sa reusim sa tinem febra in frau. Antibiotic...ne-a dat ZINNAT, slava Domnului ia tot ce-i dau in materie de pastile, sper sa si continue la fel. Ne tinem cu dintii de medicatie, va dati seama.
Madutza, Bianca_mo voi ce antibiotic le-ati dat?
Mai rau e ca nu stiu din ce cauza e tare balonata, azi a facut de 3 ori kk, mai molicel asa, pastos..o fi si de la supozitoare, si de la toate siropurile astea
. I-am dat niste Smecta si acum i-am facut laptele cu niste fulgi de orez, sper sa se dreaga pana maine.
Mi-e o frica de mor, tineti-ne pumnii!
Vroiam sa mai zic multe, dar nu mai am putere..ma duc sa ma intind in pat ca-s terminata, cine stie de cate ori ma mai trezesc si la noapte..
. Scuzati-ma deci ca nu raspund acum
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bb_alinus spune:
Bic doamne ce ma bucur ca operatia mamei tale a fost o reusita! Sa dea Domnul sa fie bine pana la capat!
Madau sanatate multa lui Mirunici dragalici! Dar de unde ati achizitionat amigdalita asta domle?
Mara bravo pt intarcat! Wowwwwwww io am si uitat cum e sa ai copil "de tzatza" parca a trecut asa de mult timp!!!
Pumba hai ca mie tenisul imi ajunge, mi-e si frica sa intreb cum e cooking mama ca parca vad ca o sa cad in dependenta !![]()
Feli sa iti traiasca sotiorul si sa folositi sanatosi cadoul. Eu gatesc mult la aburi insa prefer oala minune. Vezi ca instructiuni de folosire poti sa descarci de pe net.
Ce mai face Ilincutza? Ca parca te ingrijora o posibila infectie urinara? E totul ok?
Catutza bravo pt cacaliciul la olitza! Sunteti mari de acuma!
sa ne spui daca a fost o intamplare sau nu!
Lavi ati plecat deja in concediu??????????????? Drum bun si sejur de vis va doresc!
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Siminaf spune:
A propos de spirulina: eu in Romania nu am luat, nu stiu cum sint preparatele acolo si nu as baga mina in foc pentru ele. Dar aici am fost o perioada pe calciu cu magneziu pentru tulburari mari de ritm cardiac si mergea taaaare greu. Apoi am trecut pe spirulina (pudra, ca nu inghit pilule) si a fost incredibil cum s-au redus aritmiile. Stiu multe persoane de aici (nu neaparat romani) care au luat spirulina (pilule, ca ei inghit pilule
) in perioade de stress mare, invatat sau muncit mult si intr-adevar au avut efectele scontate. Dar sincer, eu de abia dupa vreo luna de luat zilnic si in doza destul de mare am simtit efectul. Era s-o las si eu naibii. Acum iau doar o data pe saptamina, asa, de control. Efectiv nu pot sa iau mai mult. A ajuns organismul la parametrii la care trebuia sa se afle si nu-i mai trebuie supliment.
Bic, tin si eu pumnii si ma rog sa fie cit mai bine cu mamica ta! 
Pup dulce de tot cpilasi bolnaviori! Sa se faca bine repede-repejor! 
Madutza10 spune:
Madau ,i-au dat primele 3 zile Zina...nu stiu cum pe branula la spital (nu Zinnat dar ceva asemanator) iar acasa Augmentin inca 7 zile dar d'ala tare pt copii mai mari ,parca pt 7 ani ,iar febra a persistat si dupa ce ne-am externat ,nu tot atit de mare dar aproape 39 ..
Tinem pumnii ,fii tare ,stiu cat de greu e ,eu am murit de frica zilele alea !
Fug la nanita ca de maine o iau de coada ,nu mai e tati acasa sa ma ajute :((
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Siminaf spune:
Madutza, Zinnat este preparatul pentru administrare orala, Zinnacef pentru administrare injectabila.
Pup copilasi scumpi inca o data. 
Ina869 spune:
Fetelor, imi vine sa pling de ciuda! 

De doua ore muncesc la un mesaj ( asa organizat si detaliat, cum ma admira Mada, cu raspunsuri la toata lumea
) si l-a pierdut. Trebuia doar sa-l mai trimit, atit!!!!!Imi vine sa urlu!
sanatate tuturor, o saptamina rodnica,va pup pe toate.
cred ca o sa arunc laptopul pe geam!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.