Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 16
mara95 spune:
multumim tuturor fetelor pentru felicitarile de intarcare![]()
lucrul cel mai bun este ca adoarme langa mine,in 10 min, fara sa fie leganata, doar un mic masaj al capului, iar azi noapte am lasat-o sa doarma cu tati ca sa ma pot odihni si eu separat si nu-mi aduc aminte daca s-a trezit pe timpul noptii;asa ca eu sunt matinala,ca am dormit bine.
va pup pe toate si sanatate multa!
catutza spune:
Neata!
Acum am ajuns de la analize, mi-a luat sange si nu am lesinat!Maaare realizare pentru mine
Ma duc sa mai atipesc putin pana se trezeste fata.
Mada , cum e Miru? A mai facut febra azinoapte? Tu cum te simti?
Simina, cand ai tu timp intra pe mess ca vreau sa te intreb ceva 
Revin mai tarziu
pe toate
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
joy04 spune:
buna dimineata...
mai fetelor dar scriserati muuult de tot, aseara nu mi-a mers netu' si acum trebuie sa fac de papa ca-i frigiderul gol-golut!!
a fost super misto la tara. pt ca am fost cu puiu meu, altfel veneam acasa din prima zi. a fost groaznic din muuulte alte privinte.
ieri a venit cristi cu nasu si m-a luat, l-as fi luat eu si pe vladu dar este asa fericit acolo...si parca conteaza mai mult asta decat ca mie mi-e dor de el. mai ales ca nu ma pot ocupa de el cum trebuie. ma refer la faptul ca VREA IN BRATE NON STOP. si bineinteles ca socrella il tine in brate cat se poate de mult.
asa ca pe mine m-a urlat saracu de mi se rupea sufletul sa-l car in brate dar cum incepusem iara cu durerile de burta am zis NU si a plans...pana a obosit.
si pana l-am luat eu in brate....si cum s-a vazut in bratele mele, a tacut instantaneu. a pus capul pe umarul meu si suspina..si ridica apoi ochii si se uita la mine si iara suspina...
problema era ca nu m alasa sa stau jos cu el in brate ci sa-l plimb prin curte
ieri am plecat fara nicio problema, adica nu a plans dupa noi, dar nici nu am stat mult la vorbaraie, ne-am urcat in masina si dusi am fost. dar mi-a zis socrela ca s-a trezit la 12:00 azi noapte si s-a pus pe un urlaaaaattttt si se ducea la pozele mele si ale lui cristi si le arata si plangea si le pupa.... i-a trebuit mai mult de o ora sa-l linisteasca si l-a adormit leganat pe picioare ca altfel nu vroia sa stea in pat ci numai langa poze !!!!
LA MULTI ANI INUTZA SA FII FERICITA SI TOT CE-TI DORESTI!!!!
ALINA sper ca ai rezolvat ceva cu gradi. si ca nu ramane asa. si nu numai olandezii sunt asa ci vino la noi si stai mai mult si sa vezi zi de zi astfel de tampenii!!
SIMINAF o merge sa iau si eu spirulina?? in loc de ca, mgb6? ma duc pe la plafar sa citesc prospectul.
nu am citit tot, decat cateva pagini din scutecul asta - vreo 3- cred ca ma duc la bucatareala.
revin mai tarzior
Siminaf spune:
Joy, bietul mititel!!! Iti dai seama ca-i e dor de voi! Si e mic, la virsta asta mai greu cu intelesul de ce sa ramina cu bunicii. Ofofofofofofof..........
Da, cred ca spirulina poti sa iei. Uite de exemplu aici: www.detox-chlorella.com/spirulina_home.html" target="_blank">http://www.detox-chlorella.com/spirulina_home.html sau aici www.spirulina.com/SPBSpirulina.html" target="_blank">http://www.spirulina.com/SPBSpirulina.html.
Noki_Lara spune:
Howdy!
Io-s tare amarata ca Adila vrea sa luam laptopul cu noi la mare, in Turcia. Si cum al nostru e stricat vrea sa mai cumpere unul, ca vorba aia, si-asa ii trebuia la firma. Da' ma intreb io atunci ce concediu voi avea, daca el va sta numai cu ofertele dupa el si la cafe internet? Ca sa nu mai zic ca am aflat ca e 6 dolari jumatate de ora la internet la hotel...Sunt plina de spume!![]()
Ina- anuntza-ma please, daca te hotarasti sa-l arunci de pe geam...sa vin sa-l prind.
Catutza- am prmit si eu scrisoare de-aia de la ministru. Tu cum ai procedat? Ai sunat la dr de familie si ala ti-a recomandat cate analize trebuie? La mine e complicat rau cu dr de familie ca apartin de Policlinica 10.![]()
Madau- asteptam vesti bune!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Neata
Intai vestea cea buna...n-a mai facut Mirunici febra de dimineata si pana acum...Doamne ajuta sa fi scapat de ce era mai rau..vad ca s-a reparat si la burtica, dar o mai tine nitel pe regim azi

Apoi vestea nasoala, ca deh..trebuia sa fie si una din asta..in afara de faptul ca abia pe la 2 am reusit sa adorm aseara, pe la 5 dimineata n-am trezit fetelor cu o durere de burta ceva de speriat. O crampa din aia super nasoala, asemanatoare celor de la nastere. Nu stiu cum am ajuns pana la bucatarie, noroc ca am avut in casa un supozitor cu Scopantil si l-am pus si m-a mai lasat. Groaznic a fost, credeam ca ma rup in 2, cred ca din cauza faptului ca am carat-o pe Miru prin brate zilele astea s-o fi miscat steriletul ala, sau ceva...oricum e clar ca trebuie musai sa ajung la dr sa vad ce e...
cu cazia asta poate-l si scot. Dar sunt din nou zombi
Joy ai grija cu caratul in brate, nu te forta prea mult, mai ales acum ca mai ai nitel
. Ma bucur ca Vladone s-a acomodat usor.
Ina sper ca n-ai aruncat comp
, las ca mai "coci" tu inca o bunatate de mesaj
Noki la hotel aveti net wireless free peste tot in lobby, doar daca vrei in camera platesti. Nu stiu la voi cum e, dar noi gasisem smecheria, daca stateai pe hol sus, la etaj, langa balustrada..mergea netul
. Si tine cont ca am stat la et.8. Deci luati cu incredere laptopul si vezi partile bune..o sa aveti cum sa faceti poze multe ca aveti unde sa le descarcati, te alegi cu una bucata laptop doar ptr tine, si mai tragi si cate o raita pe DC![]()
Catutza bravo ptr analize...sa iasa si bune!!!
Aaa, ca uitam, m-a lamurit pediatra ieri si care e treaba cu mine...cica nodurile astea in gat s-ar putea sa fie din cauza Calciului, sa am spasmofilie sau ceva, chiar daca analizele au iesit ok, cica proasta aia mi-a facut doar calciul total, si trebuia sa-l faca si pe cel ionic, ca cica ala arata daca celula primeste calciul in ea, nu doar daca exista calciu in sange
. Asadar...ar trebui sa-mi mai fac un rand de analize, mai complexe...dar nu mai fac nimic acum, ca nu m-am tacanit
Fug acum ca am la treaba...de ma ingrop in ea..e casa ca la balamuc
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Madau, la mine la hotel nu e wireless, pur si simplu nu au facilitatea asta.
Exista un internet-cafe, dar e cu plata si inca ce plata! dar pe mine ma enerveaza ideea in sine de a merge chipurile in concediu- care e unul singur pe an- si in loc sa se odihneasca, ca si-asa e slab-mort- el vrea sa lucreze. mooor de ciuda, nu alta! Pai asa stateam gratis acasa!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Noi in we am dus fetele la Alba
de test sa vedem cum va rezista Nati la toamna cand plecam in concediu. (Alinus pe 12 septembrie plecam, nu acum).
Madau sanatate Mirunei! Eu fac frecvent amigdalita cu puroi si nu-mi trece decat cu antibiotic - eu iau Ospen.
Nasol cu durerea aia! Sper sa nu fie nimic grav!
Gandacel cum se mai simte Bogdan?
Madutza m-am tot gandit la prietena ta careia i-a murit sotul in accident, cum se mai simte, cum se mai descurca? Copilasul ce face?
miri_b ce rau imi pare ca ati avut vreme proasta la mare!
noki eu sunt pro lipsa laptop in concediu. Noi nu l-am luat ![]()
Cum pot vedea pozele lui meems?
roxi 3.5%! Chiar daca nu-l accepta din prima, insista.
mara ce nasol ca ai fost in spital! multa sanatate!
Am admirat-o pe Rachel in poze
.
Ripley voi cum stati cu operatiunea olita?
V-ati hotarat pana la urma unde mergeti la munte? Sau ati si fost intre timp
? Daca da, baga impresii!
Noki_Lara spune:
Lavi, welcome back! Cat tii fetele in proba?
Nu mai zice si tu de laptop...
ca nu a nicio sansa sa-l conving.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah