Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 17
Madutza10 spune:
Neata!
Madau ,ma bucur ca n-a mai facut febra ,poate nu e foarte grav si nu o sa mai faca febra asa mare,cat despre tine nu stiu ce sa mai zic ,venira toate pe capu' tau acum ,tare nasol e sa te trezesti in dureri ,am avut si eu acum 2 luni o colica renala in toiul noptii ,m-am trezit plingind de dureri ,..ne-am ,,babit'' ce mai .
Lavi ,prietena mea e bine ,chiar si-a revenit ,e puternica desi la momentul respectiv n-o vedeam bine ,chiar ea se gindea ca cine v0a avea grija de fetita ei daca o ia razna dar s-a gindit ca viata merge inainte ,ca are un copil de crescut ..
A botezat fetita pe 4 august ,botezul era programast cum am mai spus in aceeasi zi cu nunta ,pe 8 iulie dar din pacate n-au mai ajuns sa le faca ,el a murit pe 25 iunie ,e trist ,foarte trist darce sa facem
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie.
Multa sanatate Mirunei.
Bun venit celor doua noi fotomodele de colectie.
In continuare sunt plina de invidie din cauza copiilor care dorm dimineata mai mult. Asta dupa un week-end in care m-am trezit la 7...
.Trag speranta ca va veni si la mine clipa in care sa ma trezesc si eu macar la 8.30 iar piticul sa doarma. Roxi si eu cred ca ai nostrii nu manca ce trebuie...
Acum ca sa mai uit de sentimentele meschine ce ma incerca, va rog sa imi spuneti si mie unde gasesc eu Calutul Pony, cred ca asa se scrie. Pe 15 este ziua de nume a nepoatei mele, si mi s-a dat comanda sa cumpar acest calut, ea avand cartea deja. Oricum ma bag si la cutat pe net.
va pup si ma duc sa bag ceva la burta ca sunt moarta de foame.
Azi sunt cu ochii pe voi ca nu am sef deci nici munca nu voi face azi....![]()
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Am pus poze noi la ,, 1.7-2 ani'' ,sint si de la party-ul de simbata .
Mihaelutat ,nu ma invidia ,al meu doarme si la ora asta ,eu vreau sa se trezeasca pt ca avem aerosoli de facut si el nimic ,am facut galagie intentionat dar se pare ca-i prea ostenit:)),l-a alergat tasu' ieri prin parc de l-a ametit!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
lavi02 spune:
catutza multumesc de intrebare
Silvia sambata n-a facut deloc kk, dar ieri a facut iar de 4 ori, moale. Of, of! Febra n-a mai facut. Ii da inainte cu regilmul, ce sa faca?! Starea generala era buna ieri.
pumba & ionut7bianca v-am adaugat in listuta!
ionut7bianca cum sa-ti spunem?
Primele 10-15 mesaje va vor aparea cu intarziere, pentru ca sunteti moderate ca membri noi. Dupa aceea veti posta in "timp real" ca si noi.
mihaelutat caluti Pony gasesti peste tot: Diverta, cred ca si prin hypermarket-uri... dar mie una nu-mi plac deloc! ![]()
Joy aoleu, asa dor i-a fost de voi?! Incep sa-mi fac probleme cu Nati. ![]()
Mihaelutat spune:
Lavi, eu habar nu am cum arata, dar daca am primit comanda, ca la armata, daca-i ordin cu placere, deci ma duc sa ma execut.
As prefera sa comand pe net sa nu ma trambalez pein Bucuresti...
Mihaela
album dn Titi
Morgano spune:
Madau, sanatate Mirunicii. E nasol cu amgidalita pultacee, eu am avut la 22 de ani si a durat mult, la 40 de grade afara eu atatea aveam febra si nu puteam inghiti. Mare grija la ceva contra micozei bucale cu antibioticul, ca in combinatie e fte greu pt. papusica.
La multi ani sotului iubitor de Feli, sa traiasca si sa fie alaturi de voi ca si pana acum. La multi ani, Doru!
Ripley
30+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
lavi02 spune:
Ripley mai baga povesti despre voi. Ati fost la munte, ce mai face Anutache?
Am vorbit cu soacra-mea, Silvia n-a mai facut kk de aseara. Bine ca e cooperanta cu regimul. Ieri a fost ziua lui socru-meu si Zapacitul! de Virgil s-a dus la ea cu o farfurie cu tort si i-a raspuns Silvia: Da tati, dar n-am voie... 
Doru deci esti nascut in aceeasi zi cu socrul meu! La multi ani, sa fii sanatos si sa-ti imipnesti toate dorintele!
Morgano spune:
Tot io, da' cade netu la greu si sa nu scriu de 10 ori, ca oricum sunt fte prost dispusa:
Ana face figuri la culcare, dureaza si 2 ore pana cade lata. Desi e obosita, nu se lasa, se rasfata, enerveaza singura pana o da in plansete. Ne striga de 100 de ori sa verifice ca suntem in camera alaturata, cere muzica, lapte, minte ca a facut kk si apoi ne rade in nas, vrea lumina mov, ba nu, aia alba... am ajuns la capatul nervilor, am mai si repezit-o si degeaba, ca mai urat face. Ba de 2 ori in ultimele 2 sapt s-a trezit si noaptea si a stat 2 ore treaza-lumina.... Ori voi stiti ca probleme cu somnul nu am avut niciodata semnificative, cateva mici exceptii nu au fost motive de a ne plange, chiar a fost totul ok.
Am zis asa:
1. Am mutat-o in camera noua, insa e lipita de camera noastra si sunt usi duble deschise intre noi, poti zice ca e 1 sg. incapere.
2. Sunt dintii, ca ea oricum nu are destui. Da' dintii aia nu dor decat la comanda???
3.E faptul ca vine Iris, insa ea pupa burtica si pomeneste de Iris de 10 ori pe zi.
Nu mai stiu ce motive si scuze sa-i gasim. In 90% din cazuri am rabdare si sunt calma, insa in 10% incerc sa fiu ferma si am si strigat la ea de vreo 3 ori, si am vazut ca rezultatul e invers. Mi-e si mila de ea ca o vad ca nu are stare si nu-si gaseste locul desi e cu ochii carpiti.
Insa nu pot sa cant cum imi joaca ea in fiecare seara, nu mai pot nici eu sa dorm cu intreruperi, pt ca dc adoarme Ana pana se (k)foieste tati sa vina in pat, ma trezesc de 3 ori, apoi pipi, mi-e sete, am acid, da Iris in burtica sau pur si simplu n-am somn. Am cam ajuns la capatul nervilor, taman eu care duc multa oboseala de ani de zile, acum simt ca am ajuns la pragul depresiei, imi dau lacrimile de mila mea
.
In concediu plecam probabil sapt. viitoare la noi la cabana, depinde de tati cum rezolva cu clientii si incasarile. Nah, ma mai supara si mama ca nu ma pot baza pe ea absolut deloc, nu are rabdare cu Ana, acum e la munte cu matusa-mea si copiii lui vara-mea, pe Ana nici nu s-a pus pb. s-o duca cu ea... Marius lucreaza enorm, e si el obosit si nervos, suntem intr-o continua stare de tensiune si nervi, desi nu ne manifestam in fata fetei, sunt sigura ca simte si ea calmul nostru aparent doar.
Sincer, cred ca e doar o perioada care va trece cu rabdare de toate partile, important e sa fim sanatosi, insa poate ma ajutati voi cu un sfat pt. somnul Anei, ca deja cred ca a cumulat si ea oboseala. Exclud doar 1 sg sfat, dc mi-l da cineva: s-o culc la 8. Si asta pt. ca e prea devreme pt ea, la ora aia venim de la aer curat, am incercat si nu merge, in loc sa faca circ 2 ore face 3.
Ripley
30+
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Nah, ma mai supara si mama ca nu ma pot baza pe ea absolut deloc, nu are rabdare cu Ana, acum e la munte cu matusa-mea si copiii lui vara-mea, pe Ana nici nu s-a pus pb. s-o duca cu ea...
Ripley30+

Aoleu!Eu o culc pe Nati punandu-ma langa ea in pat. Cum ridica capul ii zic: caputul jos! Sting toate luminile (am observat ca daca e lumina vede chestii si ii atrag atentia), plus ca fiind lumina stinsa ii e frica sa o ia la picior prin casa
Eu cred ca o SCHIMBARE ar fi buna, o rupere de ritm. De ex sa te culci langa ea in patul mare din camera lor si cand adoarme - pleci. Stiu ca ideal e cum a fost la voi pana acum , pus in pat, pupat si plecat dar nu functioneaza intotdeauna...