Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 18
xandra28 spune:
madau, si vladut a avut amigdalita pultacee, a avut febra 40 cu 6, era rosu ca racul si semi-lesinat. i-a trecut dupa o zi de antibiotic, dar pe care i l-am dat dupa vreo 3-4 zile de suferinta si febra...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Morgano spune:
Lavi, nici vba. sa o pun in patul ei mare si nou
Am mutat patutul ei in camera noua si am comandat si pt. Iris patut la fel, pt ca am zis sa nu-i "iau" patul si sa-l dau celei mici, sa nu schimb si patul, si camera, si atmosfera si tot. Ma gandesc doar la binele ei, imi pun zeci de probleme sa-i fie bine si sa simta cat de mult o iubim. Insa cumva ea "profita" de faptul ca-i merge cu mine, mai ales, si intinde coarda. Nici vba. sa doarma cu noi, nu e invatata, se distreaza la culme dc o punem intre noi (doar acuma sambata am evadat la munte cu tot familionul) si-a dormit cu noi pt ca scutura tarcul ala de a cazut cu tot cu el. Insa era deja fte tarziu si nu dormise toate ziua, se jucase in aer curat si furtuna cu verisorii ei, deci era varza de oboseala. Insa nu am dormit noi de frica sa n-o lovim, sa n-o trezim.... am stat 3/4 din noapte uitandu-ne la ea si unul la altul ca doua bufnite pan-a dat lumina zilei si s-au trezit 2 cretine de muste care ne-a luat tot somnul.
Ripley
30+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
lavi02 spune:
Ripley eu am zis sa te pui tu langa ea in patul mare, pana adoarme, nu sa dormi cu ea in pat. Noah, daca nu merge, nu merge, asta e!
madau spune:
Pauza de gateala :)
Ripley nasoala treaba, imi para rau ca esti cu nervii la pamant, te inteleg perfect ca si io am cam ajuns la capatul rabdarii, acu' incerc sa ma montez da' nu tine mereu.
Si Miruna face mofturi la nani de vreo 2 sapt, ea care se culca singura, o puneam in pat, ii inchideam usa si imediat se baga la nani, acum parca o musca patul de fund
. Se fataie, se ridica, da din picioare, striga...o intreaga tevatura ce sa mai. Insa io am observat ca sta cuminte daca :
1. o pun la ea in pat si eu ma intind in patul mare (ma vede din patul ei), ii spun ca gata, e ora de nani si trebuie sa facem liniste. Mai comenteaza, dar ii spun ca e treaba ei daca nu vrea sa doarma, dar sa faca liniste ptr ca mami vrea sa faca nani. Si uite asa..mai ridica capul, o mai shushui...si gata, adoarme.
2. o pun langa mine in pat, aceeasi chestie cu trebuie sa facem nani, se mai fataie de vreo 2 -3 ori, ma pune sa-i tin mana pe ureche (cica e galagie)..si adoarme.
Totul cu lumina stinsa, daca e seara, inclusiv TV-ul daca e aprins nu mai doarme
Bafta!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Ah si eu cateodata ii zic ca vreau sa fac nani, o rog sa-mi faca nani si ea ma misca dintr-o parte in alta si zice: nani, nani! De obicei dupa faza asta se pune si ea jos si se culca
ioana_77 spune:
Ripley, ce stil tragico - comic ai adoptat in povestile tale! Naspa, ce sa zic, sincer nu mi-a dori sa fiu in pielea ta, cel mai dureros mi se pare faptul ca mama ta nu te ajuta (si aveai nadeje in ea). Eu cred ca Ana a acumulat o maare lipsa de somn in decursul timpului si s-a invatat deja cu circul dinainte de nani.
SI noi o luam pe Maria in pat la noi sa o adormim, uneori doarme cu noi, e tare fericita cand se vede intre noi, iar dimineata se trezeste cu un zambet imens pe fata daca ne gaseste langa ea. Dar momentele astea sunt rare, sunt convinsa ca dupa ce vine bb2, o sa se mute si ea o perioada cu noi in pat, mi se pare absolut tnormal cand o sa vada ca frontul e ocupat de altcineva.
Dar daca o lasi sa planga nu se linisteste pana la urma? Se mai crizeaza si Maria cateodata, sincer o las sa planga, fiindca am vazut ca de multe ori e alintareala si doar cand vedeam ca plange cu sughituri o luam. SI sa va spun sincer acum mi se rupe sufletul mai tare decat cand era mica cand o aud cum scanceste in pat.
Maria(29.11.2005) si Ioana
26+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
madau spune:
Fetele
..iar a facut Miruna kk moale...ce sa-i mai dau, in afara de Smecta? Sa nu-mi ziceti orez ca nu papa
. Ar trebui sa-i scot Nurofenul..dar ce sa-i dau altceva? Mersi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
hai ca am mai dat cu lingura prin mancare.
Continuand cu tema somului, rareori se intampla ca atunci cand e cu mine in pat sa adorma imediat. Doar cand e rupta de somn. De obicei mai sare ca un ied, incearca sa-mi distraga atentia, dar eu fac pe mortu' in papusoi, ma intorc cu spatele la ea si la un monet dat se plictiseste, se intinde si adoarme. Doar seara cand plange obligatoriu adoarme in max 10 minute, ca e rupta. SI ea e din categoria celor care la cel tarziu 21 face nani.
Madau , sanatate Miruniciului, sa treaca gatul cat mai repede.
Mara, felicitari pt intarcare. Cred ca esti ultima dintre eroine.
Ce bine ca s-a apucat de mancat normal.
Joy, bine ca s-a adaptat Vladone, incearca sa nu-ti mai faci atatea griji si odihneste-te cat de mult poti, ca dupa aia incepe distractia.
SI eu am fost vineri la o partida de shopping, eu, care rareori umblu prin magazine, mai ales sa-mi iau mie ceva. Mi-am cuparat tricouri de bumbac, care din pacate se gasesc rar (vascoza si lycra la putere), dar am profitat de reduceri
Si tare bine m-am simtit.
Chiar m-am inveselit. Dupa care mi-a taiat tati elanul, care daca va aduceti aminte era plecat din Bucuresti la Bistrita. Pai a ajuns acolo la 22 si a plecat mai departe spre casa, unde a ajuns la 6.30 dimineata.
Bine ca ajuns intreg.
Maria(29.11.2005) si Ioana
26+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
lavi02 spune:
madau supa de radacinoase, macaroane cu branza, carne fiarta, morcov fiert, sticksuri, covrigei, masline, mar copt cu cereale de orez de la Milupa sau orez cu roscove de la Nestle...
Mihaelutat spune:
Madau supa de morcov si albitura, arunca si putin orez acolo. Banana si mar copt si cam atat imi vine in cap. Titi manca orez cu morcov si pui fiert separat si amestecat apoi in orez.
Lavice firma fabrica Pony? Pe net nu l-am gasit deocamdata, presimt o excursie in magazine care se va lasa cu victime insemnate in portofel...Ceea ce nu e de dorit in perioada asta ca ma asteapta o luna grea din punct de vedere financiar.
Madau mi-am adus aminte reteta de supa de morcovi data de pediatra mea. Fierbi 1/2 kg morcovi in 1 litru apa. astepti sa scada apa la jumatate, scoti morcovii, in pasezi si completezi cu apa pana la 1 litru si lasi la fiert pana scade iar la jumatate. se da supa asta pana scoate pe fund un produs morcoviu, asta e expresia doctoritei, adica face un kk mai consistent de culoarea morcovului. Apoi bagi orez si albitura, pui fiert separat... II dai cate putin, de mai multe ori pe zi supa asta. la noi sincer nu prea a functionat cu supa, dar Titi manaca orez, ceea ce la voi am inteles ca nu se poate. Vezi daca vrea cu mai mult morcov si doar putin orez. La kk moale Titi a trait cu banane si lapte fara lactoza. Noua ne-a recomandat in caz de febra picaturi de algocalmin, in loc de siropele cu indulcitori...Cam atat imi vine in minte.Incerca sa amsteci in supa de morcovi niste cereale de orez, poate merge.
Mihaela
P.S. Branza de vaci facuta in casa cu banane, si ce a zis Lavi, am scris amandoua in acelasi timp.
album dn Titi