Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_77 spune:
Mei, io cand spun ca merg la gratar, nu inseamna ca scot gratarul in fata blocului.
Punem gratarul in portbagaj si la mai putin de 30 de minute de mers cu masina este loc de iarba verde unde merge lumea sa manance mici si carne fripta.
Si-acolo coc vinete si ardei. Sau in curte la socrii, unde prestez o data 15 kg de vinete si vreo 5kg de ardei.
Maria(29.11.2005) si Ioana
27+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
joy04 spune:
am revenit.
LAVI cand am citit ca Silviei ii este rau si face febra, primul lucru la care m-am gandit a fost: unde plecati? ca ziceai ca ea face cate-o bolicica de cate ori plecati la drum lung.
sanatate si ei si lui Nati. dar ati lasat fetele la bunici? pt cat timp?
ps: ca am vazut ultima postare. noi presupunem ca de dorul nostru a afcut asa cu toate ca am plecat fara nicio problema. doar ca el a fost un pic aerian cand am plecat noi, sigur nu a realizat ce se intampla. sper ca va fi bine. dar asa mila imi este de el cand plange...daca l-ati vedea ce se consuma si plange frate din tot sufletul, nu ca plansul ala de rasfat...
mai are putin si vine acasa. vreo 10 zile. (ce mult mi se pare...)
MADAU abia astept sa ne spui surpriza...
FELI sa nu te mai aud ca spui ca ai ars gazul de pomana acasa ca vin dupa tine
. copii vor fi rasfatati si peste 2-3 ani la fel de mult ca si acum.
eu nu prea am fost despartita de mama - in sensul ca neavand bunici la tara, nu plecam in vacante decat in concediu cu ai mei 10 zile si atat; dar am mers la gradi - si tin sa-ti spun ca daca dimineata pleca mama la servici si nu apucam sa o vad, plangeam de rupeam pamantul. si pana nu o sunam sa-i aud vocea nu ma linisteam. si eram destul de mare 8-9 ani.
IOANA tare rau este sa nu te lase bb din burtik sa dormi. pe mine sa fiu sincera ma lasa sa stau si pe stanga si pe dreapta - spre deosebire de vlad care nici un minut nu ma lasa sa stau pe dreapta - dar nu dorm eu bine.
discita asta oscileaza si pe dreapta si pe stanga si ma trezeste in niste dureri de mijloc si de fese ca se lasa pe picior pana in calcai.
mai ales zilele astea ca l-am mai carat pe vladu in brate....
da mult a fost, putin a mai ramas si la tine si la mine.
CRISTINAN cum adica nu-ti mai faceai casa daca stiai ca te inhami la greu?
las' ca cine o sa huzureasca in casa noua in curand? o sa se termine cu toata harmalaia si o sa stati ca boierii....
si arata bine Elise tunsa. ai mana buna ca nu pare ciopartita.
PUMBA bine ai venit la noi in
. mie una mi-ar placea zapada... cu era cand eram noi copii. bine, noprmal ca nu-mi place cand se topeste si se fac rauri pe drum ca de..la noi canalizarea se astupa odata cu asfaltarea.
MANDY Cristi al meu a ramas absolut interzis cand a vazut pe Discovery ce si cum se construieste in China. exact ca si tine nu-i vine sa creada ca exista asa ceva intr-o tara comunista. si zice ca bate Bucurestiul nostru de 1.000 ori.
eu recunosc ca nu stau f mult pe emisiunile astea intrucat daca stau fara sonor in dormitor cand doarme vladu..zau ca nu are niciun farmec. si emisiunile astea super sunt seara tarziu, dupa 22:00...
ILENUTZA credeam ca ati plecat la Constanta deja....parca mi-ai mai dat si mie asa un pic de curaj cu al doilea bb.
ma duc sa mananc ca mor de foame.
Joy
33+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
lavi02 spune:
madau si pediatra mi-a mai spus ca daca face febra peste diaree sa nu-i dau siropuri si un sfert de pastila paracetamol (Silviei).
La Victor Babes cand am fost internati pt diaree le dadeau toata medicatia pastila pisata amestecata cu apa.
Se poate si sa fi facut diareea de la antibiotic.
Uitasem de banana si lapte fara lactoza sau alta formula antidiareica.
Chestia cu alimentatie exclusiva cu supa de morcovi pana face acel "scaun de morcovi" am citit ca ar fi invechita. Mai departe, fiecare face cum ii spune
in care are incredere.
felicia74 spune:
Paracetamol pisat - a avut cel mai mare efect asupra febrei in cazul Ilincai. Siropurile erau vax. De asemenea dr P a zis sa evitam Nurofenul din cauza substantei xxxx (nu mai tin minte, maica, tot ce a zis, ca m-am ramolit
) Si nici Bephantenul nu tb folosit prea des. Mai bine unguent cu galbenele ca e mai sanatos.
Anunt: dau tati paranoic, obsedat de cresterea sanatoasa a copilului pe unul aiurit care sa dea odraslelor alimente nesanatoase, sa nu stie la ce foloseste Paracetamolul sau aspirina.
Zau, Leii astia ma omoara cu zile! Vad ca nu au dreptate si o tin pe a lor ca niste catari bezmetici. De cateva nopti plange Ili in somn (va ziceam eu ca banuiam o infectie urinara). Ei bine, de ieri m-a palit inspiratia: e constipata, d-aia pune mana jos. Mai nou imi arata ca o doare funduletul. Sambata dupa amiaza i-am pus un supozitor cu glicerina si am rezolvat imediat problema.
Azi noapte la 1 iar plansete. Dar te intelegi cu domnul? Nu si nu ca e indigestie. Insa dimineata iar i-am pus supozitor, iar e totul ok. Din pacate constipatia a revenit deoarece ieri Ili a exagerat cu fainoasele, iar noi am lasat-o
Zau asa, imi vine sa-mi iau lumea in cap
dar nu o fac de ce sa-i fac o bucurie, sa-l las singur? Mai bine stau aici si-i mananc zilele
ASa ca Noki te inteleg. Si i-as arunca laptopul pe geam, asa ca luati-va o camera la un etaj cat mai sus.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Mersi ptr sfaturi...care e treaba cu Paracetamolul pisat? Cat se da, cum?
O trec pe regim, din pacate ea supa de morcovi sau morcovi in general NO WAY, la fel si orez. De aia mi-e asa teama de cate ori face mai moale. Ca nu reusesc s-o pacalesc deloc. Abia i-am dat acum jumatate de plic de Smecta, i-am facut laptele in mucilagiu de orez...si planuiesc sa-i dau ceva de rontait, paine prajita, stiksuri, eventual o banana. Sper sa iasa ceva
E musai s-o trec pe lapte fara lactoza?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Vecina Noki pe unde umblii? Arata-te la fata!
Cum vi se pare combinatia roz pal(culoarea piersicii) cu auriu. Mi-a venit o idee de rochie pentru nasit, si trebuie sa indeplineasca 2 criterii:
1. sa mearga cu auriu pt ca tocmai mi-am luat pantofi aurii eleganti si pe altii nu mai dau bani;
2. sa merga cu camasa sotului, adica alb cu dungulite roz.
Deci mi-a iesit combinatia roz-toata rochia si o centura lata aurie, la care asortez pantofii.
Trebuie sa ma duc sa gasesc un roz asa cum mi-l imaginez eu ca sa pun pantofii langa sa vad daca merg...
Pupici
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
Hello
s-a culcat piticul si m-am gandit sa mai scriu si eu putin. imi pare rau de copii bolnaviori, le compatimesc pe mamici. nu prea scriu ca am observat ca nu ma incadrez in trend. stiu ca e grozav, te incarci cu energie pozitiva cand citesti ca ti se trimit ganduri bune,eu chiar ma gandesc si ma rog at cand e cineva cu probleme, dar nu pot sa scriu.
eu pana acum cateva luni il adormeam pe fi-miu pe picioare,ptr ca l-am mai lasat cu rude, prietene si nu il culcau decat asa si se obisnuise, plus ca era comod, miscam de 2-3 ori si gata adormea.
Ripley la mine functioneaza treaba asta:il prind cand e linistit ptr 2 sec, nu se mai foieste si il mingaii ritmic pe spate. si am respiratia de parca as dormi.eu de ex nu adorm decat dc am respiratia reglata cu a lui Sorin(at cand e in pat deja). saracul il mai trezeam noaptea ca respira prea repede si nu ma adaptam
cu sfaturi ptr bolnavi nu pot sa ajut, ca nu am avut probleme de genul asta.David numa cu pielea are probleme.spre norocul meu de vreo 2 sapt nu s-a mai inrosit la fund.si nici din cultura generala nu pot sa citez ca la medicina e zero.
pup oricum
Miri si
David - 23.12.2005
Mihaelutat spune:
Eu zic ca da, lapte fara lactoza, asta din experienta cu Titi. Il legam la burta, era totul ok si i-am dat lapte cu lactoza si l-am deranjata iar, asa ca m-am invatat minte si ii dau imediat cum a facut moale NAN fara lactoza si inca o saptamana dupa ce face tare. E ultimul aliment care il bag dupa regim.
Mihaela
album dn Titi
felicia74 spune:
Faza tare aseara in POli: o adolescenta fitzoasa (d-aia cu frizura de ani '80 - "asa e regula" - adica tunsa ca tweety in crestet si lasate pe spate 3 latze) vine la barbati-miu, zicand ca a jucat carti si trebuie sa ndeplineasca porunca. La care eu ma infoi imediat "mama, asta vrea sa-l pupe, sa vezi ce pumni ii trag!"
Cica trebuie sa-i zica Doru ceva despre "razboiul din '89"
Ramanem toti din gasca muti: care razboi? din ce an? 1789, 1889? Nu intelegeam.
La care pustoaica: "aaa, nu, revolutia parca, nu? Ziceti-mi si mie ceva ce s-a intamplat atunci!"
Fetelor, habar n-avea auzise vag de Ceausescu, mama, ce bine de ea! Cum e sa nu fi trait acele vremuri? Si nu s-a intamplat demult, dar parintii ei nu i-au povestit NIMIC de atunci?
Cat despre minunata gasca din Poli - vesti proaste, se pare ca se sparge in 2: una formata din mamici care lasa copiii "sa se comporte liber" si restul de mamici de copii caftiti de cei din grupa 1. Asta e, asa e la noi, la ro, pana nu ne certam nu ne simtim bine![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
madau daca continui laptele normal, orice alt regim ii dai - e ZERO!
Laptele la diaree o face praf. Musai-musai fara lactoza sau o formula antidiareica, iar hat dupa ce i-a trecut diareea bine de tot ii faci trecerea TREPTATA la cel normal.
Merg la punga cu medicamente sa citesc dozele si-ti zic cum e cu paracatamolul pisat.
Edit:
La varsta si greutatea Mirunicii (10-13 kg) vad ca doza e de 175 mg (7 ml Panadol). O pastila de paracetamol are 500mg, deci trebuie sa-i dai 1/3 dintr-o pastila. O pisezi (eu o pun intr-o lingurita si pisez cu dosul alteia), o diluezi in lingurita si daca nu o bea asa o iei intr-o seringa.