Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

meems, vazut pozele. Intrebari:
- pozele cu turma de oi pe mijlocul soselei e facuta in Ro? Banuiesca ca da, doar la noi se poate intampla asa ceva.
- Rianna mananca singurica sandwisuri?
- e o poza in care Rianna se sperie de ceva. Nu-mi dau seama daca e o caciula din blana sau pisica.
- mai sa nu te recunosc. Ai slabit? In poze pari o pustoaica de 18 ani.
- vazut si iepurasul care va insoteste peste tot. Si multe poze cu prajituri, torturi, tochituri...
- se pare ca v-ati intalnt cu Ripley si Ana. A, si cu Miha.
- vad ca si Rianna are oarecare retineri cu puii de gaina . Si fiica-mii ii era frica sa puna mana pe ei cat erau mici, apoi cand au mai crescut ii alerga prin curte de era sa-i sara closca in cap intr-o zi. Dar vad ca animalele mai mari nu le-a iertat.
A, si Elise evolueaza, dar inca nu stie sa completeze integrame. Superbe pozele, se vede ca v-ati plimbat mult si ca v-ati distrat.
roxi, Elise deocamdata ne scoate peri albi ca s-a plictisit in casa. Ii curge nasul, vorbeste fornait si e un pic ragusita, pe 16 plecam la mare asa ca nu am scos-o din casa nici ieri si nici azi. E mofturoasa, maraita etc, cred ca-i iese si o masea. A inceput de cateva zile sa mai rupa cateva cuvinte.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

CrisN, raspunsuri
- da, turma de oi e in Romania, urcam la munte cand am intalnit-o
- da, Rianna mananca singura sandwich-uri sau orice altceva ii dau in mana. E o mancacioasa de zile mari!
- chestia de care se sperie Rianna e un guler de blana care vecina il scosese la aerat din cauza de molii (noi la Hateg nu am pus separator intre balcoane, asa ca ne deplasam in voie la vecini... pe balcon...)
- da, am slabit. Destul de mult. Mai adauga 10 pe langa cei 18 ani... Multumesc oricum
- pozele cu prajituri si mancare romaneasca le-am facut special pentru prietenele mele de-aici care stiu sigur ca le duc dorul. (mie mi se pare ca niciunde mancarea nu e asa buna ca in Romania, si stiu ca prietenele mele imi impartasesc parerea, si vroiam sa le "fac in ciuda" ca eu sunt acolo la bunataturi, iar ele saliveaza aici...)
- cu Ripley & co. ne-am intalnit la Cluj, i-am vizitat acasa - sunt oameni extraordinari, iar Ana e dulce, dulce. Cu Miha m-am intalnit absolut intamplator pe bulevard in Hateg, eu ma plimbam cu Rianna si ea era cu Iulia in masina, il asteptau pe tati care intrase pana la un magazin. Cred ca si sa ne fi dat intalnire nu s-ar fi nimerit atat de bine.
- Rianna adora animalele! Puii ii ocolea oarecum, adica ar fi pus mana pe ei dar ii era si teama in acelasi timp. In Romania a fost in extaz ca bunicii mei au tot felul de animale si in fiecare zi ea petrecea ore intregi acolo.
- nici Rianna nu stie sa completeze integrame, dar nu ne lasa nici pe noi s-o facem ca in secunda in care ne vedea cu pixul in mana, tipa "chii" (scrii) si ii trebuia si ei...
Se vede ca-s fara prunc in casa si am timp sa dau explicatii atat de detaliate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

-catutza- felicitari pt operatiunea olita, noi nu am incercat, o lasam mai pe la toamna, cu cea mare am reusit la fix 2 ani sa renuntam la diapers ,a implinit 2 ani in dec si in ianuarie eram "free diapers".
-am resusit cu bomboamele M'M, vrei bomboane ,faci pisu si spui si ce culoare vrei,si in stilul asta am impuscat 2 iepuri deodata
- in alta ordine de idei,fetele care ati fost in tara,cu ce impresii ati plecat din romania? nu ma refer la fam si mancarea buna din tara.
- noi am fost in mai dupa 4 ani si am ramas placut surprinsa ,vanzatoare amabile, de gasit cam tot ce vrei in magazine, masini scumpe per total a fost bine, dar totul fff scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tocmai ce ne-am intors de la petrecerea de pitici...si iaca donsoara Miruna ne facu surpriza...un pui de febra 38.5, sper sa-i treaca, daca iarasi stam in casa ma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , cum se simte Silvia? Sper ca e mai bine, si asteptam vesti bune

Mada , ce face Mirunici? I-a scazut febra? Cum a fost la petrecere ?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

[b]Catutza[b] mersi de intrebare...a fost super la party, s-au alergat piticii, au dansat..a fost haios.

Mirunici e tot rau, de aseara are 39 febra si nu-i scade cu nimic..decat temporar. Nu stiu ce are, banuiesc un rosu in gat, dar nu se plange, nu are nimic....of, cine sa mai inteleaga. Mai stau pana maine si chem dr..sper sa trecem cu bine peste noaptea asta, fara prea mari peripetii. Io n-am inchis un ochi aseara, sunt zombie.

Va pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare!!

Hop si noi inainte de nani ,mai avem nitel ,noroc ca tati e cu ochii pe terorist ..
Ieri am fost si noi la party de pitici ,sarbatoritul a implinit 2 ani si erau majoritatea de virsta asta ,citeva luni diferenta ,s-au distrat foarte tare ,s-au jucan ,cintat LA MULTI ANI ,numai ca eu am fost super stresata din cauza piscinei din curtea lor ,al meu era numai linga ea ,a aruncat o graza de jucarii ,d'astea d'ale lui ,o sa punem si poze mai tirziu .
Domnu' e bine sanatos ,doar ca mai tuseste din cand in cand dar o sa-si revina complet cat de curand ,nu prea papa ,asta ma dispera ,vrea numai brinza ,mamalia ,oua ,lapte ,taran nu gluma!

Feli ,ii dau 5 ml de Septilin de 2 ori pe zi timp de 3 luni.Daca vrei sa-i iei ,ia-i acum ,mi-a zis dr ca spre toamna nu se mai gaseste pe nicaieri si stiu asta de anu' trecut ,am cautat in zeci de farmacii dupa ce am golit prima slicluta.

Tre' sa bag un pui la cuptor ca tati urla de foame ,sper sa revin mai tirziu sa pot recupera ca iar ati avut limbaritza :))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza multumesc! Prima sticla e deja cumparata, dar daca trebuie sa-i dau 3 luni ii mai iau.

Madau sanatate Mirunicii! Si curaj ca asta e viata de mamica (eu m-am resemnat). Deja nici nu mai visez ca in urmatorii 2 ani sa plec peste granita cu Ili, daca va fi in continuare asa sensibila. Parca ma vad cu ea in fata unui dr ce nu intelege engleza... sa nu stiu eu termenii in aceasta limba... sau venind fuga acasa
Of, of, mai, mai!
Si eu cred ca e rosu in gat. Si Ili a mancat de a rupt cand era bolnava de asa ceva. Daca ii este foame, mananca.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi. Tati e la spalat masina, iar io frec netul de suparare ca nu-mi gasesc prin tot orasul pantofi de toamna.

Madau, cum ati reusit, nene? sanatate multa si speram sa treaca repede!

Meems- dar de ce ai slabit tu asa de mult? Ai vrut sau de stres sau ceva? A se citi - "vinde-mi pontul"!

Io-s cam stresata. Sarah doarme de rupe. Nu vreau sa fac in ciuda fetelor cu copii matinali, dar dupa ce se scoala la 10, la 13 deja e obosita, papa si nani iar de la 14-17. Ceea ce iar mi se pare mult. Apoi joaca si agitatie la greu, dar de pe la ora 20 oboseste iar. Bine, rezista ok pana seara la 21.30 la baitza, dar parca mi se pare ca oboseste cam repede. La voi cum e?
E drept ca am stat numai in magazine de 2 zile dupa pantofii mei, iar ea s-a zbantzuit cu tati in sus si-n jos si am laut-o numai fara carutz, dar parca prea oboseste repede...

Io ma stresez pentru ca chipurile incepem din septoct gradi si nu vad zau cum va rezistat sculata la 7 pana la ora 13. io zic ca nu va fac fatza. Deja mi-a facut un plan de rezerva ca a astept la o inadaptare. Din acest punct de vedere.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki gand la gand. Sa stii ca si eu am vrut sa postez zilele astea aceeasi intrebare legata de somnul interminabil al missei dar mi-era ca nu o sa fiu luata in serios.
Mie sincer chiar imi trecuse prin cap ca ar avea hepatita , o tot controlam la ochi si la urina sa vad....tampita sunt, nu? Doar ca asta e singura boala serioasa ce am avut-o eu in adolescenta si asa incepuse sa se manifeste, cu somnolente lungi. Deci sa nu radeti de mine.
In fine, acuma pun pe seama lunii de vacanta in care a fost complet decalata si nu a putut sa doarma cat vroia.
Noi dormim asa: de pe la 20h30 -21h pana dupa 9h ( ieri s-a trezit la 10h30) si apoi la pranz, "eterna siesta " de 4 ore, de la 14h pana la 18h. No singurul lucru diferit este sculatul asta tarziu, ca in rest e la fel!

Hai ca mai scriu acuma trimit si ma duc la tenis ca mi-a luat sotul o "racheta" de interior ca nu ma descurcam cu cea " virtuala" in care trebuia doar sa imi imaginez cercul de la racheta.
Aha, Roxi ca ma intrebai, deci consola noastra este printre cele de baza, costa 250eur ( sunt si mai scumpe cu grafica si jocuri mai multe, insa noua ne e destul asta), jocurile pe care le avem in consola sunt: tenis, bowling, box, bassebal insa poti sa iti adaugi si altele. Aseara am avut niste prieteni in vizita si dupa desert am facut o partida de bowling, a fost super amuzant....am urlat prin casa ca niste pustani...noroc ca missa dormea la etaj

Trimit.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput