Copiluti de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
In sfarsit acasa. drumul a fost ok dar f obositor pentru fete. cand am dat de caldura de aici imi pare rau ca am plecat de la racoare dar ce sa fac ca deja alexia plangea ca vrea la casa ei.
mai povestim maine.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Bine ai venit, Monule!
Din pacate nu poti combina doar aprtile bune din ambele locatii. Nu cred ca o sa mai fie asa canicula totusi in Bucuresti.
O saptamana buna va doresc la toate!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Va aratam si noi niste poze de ieri de la zoohttp://maruntel.multiply.com/photos/photo/1/8
Vizionare placuta.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Sunteti tare frumoase amandoua, rosioarelor
E nostima foc Mara cum rade prin panoul acela.
gabitzam spune:
Mai, mi-e asa o leneeee...
Si colega aia a mea cu gura mare ne toaca la nervi de azi de dimineata, imi vine sa ii lipesc un plasture pe gura. Tot timpul are probleme existentiale sau filozofice pe care tre' sa le expuna cu voce tare si sa le intoarca pe toate fetele. Grrrr!

gabitzam spune:
Hai sa mai fac activitate pe aici, sa va pun un banc:
O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"...
Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste bikini negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...
A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, bikinii negri, dantela neagra, palarie neagra... ce sa mai... bomba"...
"Si???"...
"Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"
simona_filipas spune:
Am intrat sa dau si eu binete...asa pe la amiazi ca nu apuc nici daca sunt intr-un mini concediu.
Am vazut niste poze superbe cu Marutul mic si Gusta la zoo si am citit si povestea nasterii unui mic Printz Horia Andrei...Draga de tine Andutzy prin ce-ai trecut.Bine ca s-a terminat cu bine.Si m-am bucurat sa aud ca si in Romania incepe sa se miste ceva "in bine" in sistemul medical...nici nu credeam ca voi apuca sa vad asa ceva in Romania.
Na ca azi sunt pusa pe recuperari la vizionat de poze...mama cat a trecut de cand n-am mai apucat sa vad si eu o poza ceva.
Sper sa ma lase si maimutza mea ca-i cu curu-n sus de cateva zile si-n capul meu e un ghiveci total.
Pupici
P.S. Androix, Monu bine ati revenit.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
gabitzam spune:
M-am uitat prin lista si sunt fete care n-au mai scris de mult, chiar as vrea sa stiu ce mai fac, ele si copiii: bolgiumiki, pisik, mstroie, tamar, Robotzica, ruxel, aurasa, mynicegirl, elly_b, etc
gabitzam spune:
Andutzy, daca mai ai timp sa treci pe aici, zi-mi si mie cat te-a costat povestea cu Medlife.
Ruxel spune:
Gabitza aici sunt. Citesc tot....dar mai rarutz cu scrisul. Cand mai dai o strigare dupa mine ma invrednicesc si eu.
Ce sa va zic...am fost in concediu toata luna iulie. Vreo 10 zile la mare in Bulgaria, 2 saptamani la Bran si o saptamana (numai eu cu sotul) in Austria si Germania. A fost super.
In timpul cat noi am fost in Austria si Germania, fetele au ramas cu bunicii la Bran. A fost totul ok, dar asta pentru ca era Alex acolo cu Bia. Altfel nici nu vreau sa-mi inchipui.
Apoi, saptamana trecuta Alex a fost in tabara la Sinaia, timp in care Bianca a suferit dupa ea ca un caine. E obisnuita sa doarma numai cu ea...si a fost un chin.
In alta ordine de idei, de la 17 septembrie Bia incepe gradinita la Waldorf si am nite emotii cat casa, pentru ca ea nu sta cu nimeni, decat cu mine, Alex, taica-su si cu bunicii dar tot numai in prezenta lui Alex. Cred ca o sa fie horror.....sau poate nu.
Acum le-am trimis la culcare, insa bia nu are nici un gand, si se chinuie Alex cu ea de vreo 30 de minute saraca. Eu le aud prin baby-phone....si mi-e asa o mila de Alex! O leagana si pe picioare, va dai seama...Bia care are vreo 15 kg...si Alex vreo 27.
Aaaaaaaaaa, si mai vroiam sa va zic ceva. Nu mi-am mai pus la semnatura link cu pozele fetelor, pentru ca la un moment dat,acum vreo 2 luni m-am trezit cu un comentariu foarte urat si rautacios de la o persoana (nu stiu cine) la pozele fetelor. Probabil ca era cineva pe care am deranjat cu ceva ce am scris pe forum. Si cand spun asta nu ma refer la fetele de la topicul nostru , ca nu scriu numai aici. In fine..asta este....dar v-am spus ca sa stiti de ce nu mai am poze cu fetele pe forum.
Va pupic pe toate