Copiluti de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
anky spune:
GUSTA,hai ca esti funny cu olandezul tau zburator,cred ca ti-ar face bine o vacanta la Romanika,sa vezi ce dor i se face olandezului de voi
.Olandezul meu a zburat inapoi ca a trebuit sa fie la firma si acu nu mai poate de dorul nostru
,ma innebuneste cu telefoanele si sms-urile,tare il mai roade ce fac eu aici fara el...
.Vine inapoi peste doua saptamini deci pina atunci mai respir,...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
gabitzam spune:
Anky, tu nu ai telefonul Adinei? Ca ea nu stiu cat de des citeste pe aici.
Nelia, da, pe 30 noiembrie este Sf.Andrei, este sarbatoare mare. Poate Andreiutzu tau o sa fie mai lenes si o sa intarzie doua zile, ca sa fie la zi mare nascut, sa aiba noroc ![]()
Fetele tale ce mai zic ca o sa aiba fratior?
Tu ai propus niste zile pentru intalnire, dar cred ca sunt in timpul saptamanii parca. E cam greu in timpul saptamanii pentru fetele care lucreaza. In weekend nu e posibil?
Altfel, doar daca ne intalnim mai pe seara ajungem si noi. Mie personal imi convine Herastrau, ca e chiar linga mine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Ieri am plecat cu bicicletele spre Tivoli asa incat acolo ne-am petrecut o mare parte din timp. Este cel mai mare parc de distractii din Copenhaga... Si cum aveam cardurile ne-am dat in toate grozaviile, inclusiv cu Pifos care era crispat la un moment dat cand intram prin tuneluri sau prin apa, insa ii placea, zicea Oau... A si plouat la un moment dat si ne-am plimbat cu trenuletul apoi ne-am mai dus inca odata la o casa cu povestile lui Andreson. Stateai intr-un cufar, sub forma de scaun si undeva deasupra in scaun aveai sa selectezi limba dorita si incepea povestea, timp in care urcai cu scaunul si-ti povestea scenele care erau facute... Super tare frate... Pifos se tot minuna, zicea, uite gaina, calul, vaca, etc.... Stia ce si cum... Ne-am dat de vreo doua ori in niste masinute cu volan, ca-i placeau si cum te puteai de nenumarate ori, am zis de ce nu!
Ne-am dus si la un trenulet unde tipau unele cat le tinea gura si Pifos se facuse micut, insa i-a placut ca nu se mai dadea jos la sfarsit din el... Super tare frate!
I-am luat o ditamai bomboana si se facuse lipicios de numa si a trebuit sa il spalam cu un rest de apa din sticla... Era asa haios...
uitati aici:
TIVOLI
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Crissu
Pupam la tine cu intarziere!
Gusta, multa sanatate. Hai mai, fi optimista zau ca nu-ti ajuta sa gandesti negativ... Te pup si ai grija de tine!
Monu, drum bun, sa va intoarceti cu bine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
Anky!!! ESTI IN CLUJ!?? Eu intru rar pe net, cand apuc sa vin la tatal meu la birou. Noi suntem la bunica mea, pe Calea Turzii. Ajungem pe malul Soesului oricand, numai sa fie vreme buna. Nu stiu parcul despre care zici, dar aflu.;)Mi-ar place sa ne vedem. Iti las nr de mobil pe privat. Suna-ma si ne organizam. Noi stam aici pana la finalul lunii august.
anky spune:
quote:
Originally posted by babygirl
Anky!!! ESTI IN CLUJ!?? Eu intru rar pe net, cand apuc sa vin la tatal meu la birou. Noi suntem la bunica mea, pe Calea Turzii. Ajungem pe malul Soesului oricand, numai sa fie vreme buna. Nu stiu parcul despre care zici, dar aflu.;)Mi-ar place sa ne vedem. Iti las nr de mobil pe privat. Suna-ma si ne organizam. Noi stam aici pana la finalul lunii august.
Notat numarul de tel.,te sun miine.Vad ca avem parte de ploi serioase
.Parcul de joaca e in Grigorescu chiar pe malul Somesului,e mare,copiii mei se distreaza de minune aici,so...pe curind.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
nelia spune:
Gabitza, pai seara ma si gindeam. Mie imi convine oriunde, ca iau un taxi sivin. Daca nu ploua, in weekend plecam in ultima calatorie din aceasta vacanta, si anume in Berzunti (Bacau). Daca ploua sau e vreme noroasa, atunci renunt pentru ca e prea aproape de plecare si nu vreau sa risc sa raminem blocate pe acolo, mai ales ca satul in care mergem e f izolat... Joi seara am deja o intilnire, vineri plecam in caz de vreme buna, deci mai ramin miercuri, luni si marti. Daca ne potrivim orele, pe seara, vin acolo unde va vine bine la cit mai multe. Eu sint mai aproape de Izvor si Cismigiu, deci pot sa ma intilnesc si acol, eventual ziua, cu fetele libere, care nu au inceput serviciul (Florentina, de exemplu, parca asa am retinut, ca acolo se plimba).
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
andutzy spune:
bine v-am regasit!
Va multumim frumos pentru gandurile bune privind nasterea Micului nostru Print, pentru telefoane si sms-uri.
Incerc sa urmaresc ce scrieti, dar banuiesc ca va inchipuiti ce este pe capul meu, acum ca proaspata bi-mamica, am impresia uneori ca nu voi face fata situatiei n iciodata dupa ce va pleca mama de la noi.
Poze cu Horia nu am reusit inca sa incarc deoarece inca nu m-am dumiriti cum se lucreaza cu Flickr-ul, dar va invit sa cititi aici-POVESTEA NASTERII LUI HORIA ANDREI.
Va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai intru curand cu amanunte despre noi!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Androix spune:
Ne-am intros si noi din vacanta. A fost frumos dar cam obositor, asa ca am scurtat la maxim traseul pe care il planuisem. Ce nu am scos din traseu a fost moieciu unde v-am asteptat dar n-am primit macar un telefon ca sa stiu ca nu mai veniti nici una.
Andreea, mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Andreea, imi pare rau de situatia care s-a creat si ca ai asteptat aiurea in zona. Sper ca nu v-a prins vijelia si viitura pe care am vazut-o la televizor ca a fost prin zona ieri-alaltaieri.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla