Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am mai plecat la tara! In drum spre gara ne-a prins o ploaie naprasnica, din senin...

Gusta, si mie mi-a zburat gindul la zambile... Woau, ce progres! Auzi, trandafiri... Baremi, sint rosii!?!
Monu, drum bun spre casa! Sa ajungeti cu bine!
La multi ani, Crissu!

Am citit doar ultima pagina... de poze nici nu se pune problema sa vad. Dar bine ca am totusi calculator!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Olga-pai mai bine pui un cort in gradina numai pentru el, il adormi acolo si apoi il aduci in casa . Bine macar ca stii ca exista un loc pe lumea asta unde doarme bine.

Gusta-sper sa se rezolve cu bine pana la urma problemele tale.

monu-drum bun spre casa!

Pentru ca mi se parea ciudat ca Maya face febra numai seara de 8 zile incoace, azi a trantit o febra si dimineata, ca sa ma sature. Chiar nu inteleg ce are. Nelia-parca Tudora a avut ceva de genul asta inainte sa plecati in Romania. Sau ma insel?

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Drum bun, Monu! Sa ajungeti cu bine acasa!

Noi suntem inca in Cj pana la final de august. N-as mai pleca de aici!!! Ema se simte tare bine. Alearga toata ziua prin curte, urca deja treptele in fuga, face tot mai multe propozitii, gaseste solutii la tot soiul de situatii de ne lasa cu gurile cascate. Ieri am fost in excursie si am ajuns la un rau. In 30 sec isi daduse papucii, pantalonii si chilotii jos si facea echilibristica pe pietrele slefuite de apa curgatoare. Stiti si voi cat de rece este apa de rau. Ema n-avea nici o treaba. La un moment dat a si cazut cu funduletul in apa si n-a scos un mac. Am luat-o pe sus din apa, ea plangand de mama focului pt ca vroia sa mai stea. Am avutr ceva emotii pana azi, credeam ca va face febra, dar vad ca e ok.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut la TV ce vijelie si ce dezastre a facut viitura azinoapte in zona Moeciu de Sus. Banuiesc ca si pe la Bran tot asa si prin alte zone din jud. Brasov. Cred ca daca mergeam la Bran azi ne cam udam.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitzam, si eu ne-am felicitat ca nu am plecat spre Bran...
OlgaM, Agata a avut febra 40 doua zile inainte de a pleca, fara sa se concretizeze in ceva. Dar pentru ca dupa citeva zile, imediat dupa ce am ajuns la mare, Tudora a facut la fel de am ajuns la Urgente la Mangalia cu ea, tind sa cred ca a fost totusi un virus, cu care Agata a luptat mi bine. La Tudora a fost grav, adica a ajuns la viroza respiratorie foarte nasoala, a luat 5 zile de antibiotic, siropuri, nu mai minca nimic, tusea rau, febra peste 39, diaree de la secretii...

Fetelor din Bucuresti, daca tot nu ne-am intilnit la Bran, aveti chef sa ne intilnim intr-un parc in Bucuresti, sa va vad si eu!?! Joi si poate vineri (15-16), luni si marti (21-21) ar fi zilele care au ramas pentru intilniri in Bucuresti. Daca va tenteaza, astept propuneri. Ma gindeam la o seara, pe racoare, o ora sau doua cel mult, intr-un parc dragut si aproape de toata lumea.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti, au bagat incaltaminte de toamna frumoasa pentru copiluti la magazinul acela din Pavilionul H. I-am luat lui Andrei o pereche de ghetute Bebetom, cu 89 de lei, piele si interior si exterior si taloneta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare si bine v-am regasit!

In sfarsit ne-am intors si noi acasa!
Vacanta noastra s-a prelungit neasteptat de mult dar ne-a prins bine tuturor - cu exceptia unor iminente incidente socrosionesti!

Maya s-a simtit foarte bine la Bucium, a fost in lumea ei, Patrick la fel, acum trag cu ei ca vor tot timpul afara...

Azi am iesit de trei ori, nu am putut face nimic in casa, chiar i-am declalat lui Patrick masa de legume de la 13.00 la 19.00.

Nu am apucat sa citesc nimic, stiu doar ca Nelia va fi mamica de baiat si ca a nascut Andutzy si asta pentru ca m-a informat prietena mea care a mai citit din cand in cand pe la subiectul nostru.

Felicitari Andutzy! Sa fi o mamica puternica, sa ai parte de copii sanatosi si norocosi.. si abia astept sa citesc mai multe despre voi!

Felicitari Nelia! ma bucur din suflet ca intuitia nu te-a inselat si mai ales ca ti s-a adeverit visul! Sunt curioasa sa aflu la ce nume v-ati gandit pentru flacau si cum au primit toti cei dragi vestea!

Va pup pe toate, abia astept sa citesc tot din urma, mi-a fost foarte dor de voi si sper ca de maine sa recuperez si de citit si de scris!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Flori, bine te-ai intors acasa!
Vreau sa vad poze cu prichindeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by babygirl

Drum bun, Monu! Sa ajungeti cu bine acasa!

Noi suntem inca in Cj pana la final de august. N-as mai pleca de aici!!! Ema se simte tare bine. Alearga toata ziua prin curte, urca deja treptele in fuga, face tot mai multe propozitii, gaseste solutii la tot soiul de situatii de ne lasa cu gurile cascate. Ieri am fost in excursie si am ajuns la un rau. In 30 sec isi daduse papucii, pantalonii si chilotii jos si facea echilibristica pe pietrele slefuite de apa curgatoare. Stiti si voi cat de rece este apa de rau. Ema n-avea nici o treaba. La un moment dat a si cazut cu funduletul in apa si n-a scos un mac. Am luat-o pe sus din apa, ea plangand de mama focului pt ca vroia sa mai stea. Am avutr ceva emotii pana azi, credeam ca va face febra, dar vad ca e ok.

Va pupam

Babygirl,esti in Cluj,in ce zona..?? Poate ai timp sa iesi cu Ema in parcul de pe malul Somesului...ce zici?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Fetelor, am ramas asa un pic cu gura cascata... Vreti sa va spun de ce? Mai tineti minte visul meu cu Andrei, baiatul... Ei bine, acum, stind de vorba cu ai mei, aflu ca pe 30 noiembrie e Sf. Andrei (habar nu am)... si data presupusa a nasterii micutului meu este 28 noiembrie. Ce spuneti de o asemenea coincidenta? Abia astept sa vad ce spune Octav despre acest lucru si daca e chitit tot pe numele lui preferat...

Florentina, bine ati venit acasa. Spusesem ceva mai sus despre o intilnire, poate apucam sa ne vedem... Pe unde locuiesti?

Mergi la inceput