Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Inca ceva
OanaC am primit invitatia pentru vizionarea albumului cu pozele de la Niagara, cat mai curand posibil ma voi uita, multumesc ca te-ai gandit si la mine.

LA MULTI ANI Crissule!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu merge netul asta, ieri macar am citit ultimele pagini, dar astazi nici macar de citit nu pot... Nu mai ploua, e soare, plecam la tara, va citesc simbata seara. Va pup!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Elisor nici eu nu-l inteleg ce a vrut sa zica cu separarea ca daca omu a crezut ca imi iau bagajul si plec a gresit amarnic.Dar si cand am zis ca plec a zis ca el separare inseamna sa ii dau un pic de timp ca problemele multe pe care tot le-am avut in ultimul timp l-au coplesit.Imi vine si sa rad cum zicea si Olga fac haz de necaz ca altceva numai pot face el acuma doarme jos si eu dorm sus si incercam cat mai putin sa vorbim,nu ca as avea chef sa vorbesc cu el.Dar imi aduce flori si chestii de astea.Asa ca eu una nu il inteleg da nici numai vreau sa-l inteleg.Iar despre intalnire nici sa nu iti faci probleme oricand esti bine venita la mine iar daca vrei sa vin eu o pot face numai in weekend.Ne vedem crede-ma.Uite ca promit aici la fete ca ma vad cu tine.Nu exista NU.

Am fost la medic si se pare ca nu e infectie este vorba de acele kg pe care le-am pus dupa operatie si care trebuiesc urgent date jos si am primit niste unguente sa ma ung.Sa vedem ce o mai face acuma ca am sa umblu si goala prin casa ca trebuie sa stau asa pana intra bine in piele.

Scap eu de toate si ii bag si mintile in cap la olandez ca nu stie inca ce nebuna sunt.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Crissu! Multa sanatate si sa ai numai bucurii de la printesele tale!

Eli-merci m ult ca te-ai uitat la poze. La par cred ca seamana cu socrul si cumnatul meu, dar acum am tuns-o scurt si s-au dus. Sa vedem cand va mai creste. Cat despre rochitele minijupate, am luat o plasa cu ele! Erau cica pentru 3 ani si ei i se vad chilotii de pe acum si nu este deloc inalta pentru varsta ei. ASa se intampla cand te iei dupa marime si nu dupa ochi.
Sanatate multa Biancai. Cum iti dai seama daca este infectie urinara? Eu am avut de multe ori, dar ma ustura ingrozitor cand urinam si aveam usoara febra mereu. De fapt vedeam si sange in urina. Ma gandesc sa nu aiba asta si Maya, desi nu are nici un simptom care sa semene.

Simona-merci de raspuns, dar Maya nu are nici un semn de enterocolita. Ii curge putin nasul si atat.

Aseara iar a facut 38.6, cel mai mult pana acum . Toata ziua nu a avut febra deloc! Si chiar si cu febra este vioaie si a inceput sa si manance bine. Chiar nu inteleg ce are si asta ma scoate din sarite.

Sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by gusta

... Dar imi aduce flori si chestii de astea...

...Sa vedem ce o mai face acuma ca am sa umblu si goala prin casa...

...ii bag si mintile in cap la olandez ca nu stie inca ce nebuna sunt...

Mai Gusta, n-ai precizat daca iti aduce zambile sau nu Si daca sunt inflorite sau nu La voi e ca in telenovele, parol, vad ca pui omul pe jar Las' sa vada si nordicii astia ce fel sunt romancele Tre' sa facem musai o conferinta pe yahoo sa-ti facem galerie si sa ne relatezi de la fata locului in direct.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

La multi ani, CRISSU!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mai ai timp sa intri sa ne zici si noua de tine si de mandrutzele tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

No, constat ca lista s-a subtiat de tot pentru Bran! Lasa ca e bine ca mergem noi la munte, ce e drept nu la Bran, ci la Harman. Fara copil evident, asa ca oricum nu am fi constituit atractia emisiunii. In orice caz, maine cred ca ajungem in Bran si daca ma vedeti pe acolo, trageti-ma de mana ca eu sunt cam chioara de fel.
PS Ah, cata proasta sunt! Toata dimineata am cautat pe net unde sa mergem si abia acum mi-am amintit de anularea lui Teddy. De fapt, stai, ca noi am vrut cazare cu piscina si parca la ALisa nu aveau. Acuma nu stiu ce facem noi cu piscina ca vremea e cam naspa, am auzit, dar se cheama ca avem. Va pup si va doresc week-end placut!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Unde e asta Harman, Ioana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai Gabitza nu am zis eu ca fac haz de necaz ca nici numai zic ce nervi am pe el.Iar de la fata locului nu cred ca am ce sa spun decat cuvinte frumoase si maruntel din gura.Si ai dreptate e mai ceva ca in telenovele si sa mor de stiu de unde incep discutiile dar nu de la noi de la fiiciorusu care ne mai da cate un mesaj si mie mi se pune pata si fac ca nebuna ,dupa mai apare taicasu in peisaj care e bolnav cu un picior in groapa si de aici alte probleme.Acuma cat scriu mesajul rad ca nebuna ca mai am putin si ajung la nebuni.

Si apropo florile sunt inflorite si s-a ajuns la trandafiri.O fi si de pauza viata intre noi doi da eu chiar nu il pot ajuta cu asta.Om vedea noi pe parcurs.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Duminica dimineata ne imbarcam in masina si venim acasa. sper sa ne auzim sanatosi luni dimineata.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput