Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ruxel, aproape in fiecare zi apare mutrisoara draguta a lui Alex in rubrica din stanga, la "Sa ne cunoastem"
Ce dragut concediu ati avut, mai ales ca ai mai putut si pleca fara fete prin tarile cale. Am vazut pozele de la dropshots oricum, ca te am in listuta. Ma oftici ce slaba si bronzata si frumoasa esti, sunt invidioasa

Cu Ruxel m-am linistit, este bine, fain, frumos.
Cine urmeaza?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Prezent Gabitza si eu va citesc dar n-am mai scris de o gramada de timp.
am fost si noi in concediu saptamana trecuta la Eforie Nord si ne-a pus David nervii pe bigudiuri numai in crize ne-a tinut nu i-a placut deloc la mare plangea si spunea intr-una ca vrea acasa la mami ca la mare are caca de-abia l-am pacalit sa-l bagam in apa sa facem cateva poze, nu-i placea ca e rece si isi uda slipul. Cred ca l-a agitat soarele aglomeratia schimbarea locului nu stiu ce a fost cu el, noaptea se trezea de cateva ori si plangea, si acasa se mai trezeste 1-2 ori pe noapte sa faca pipi sau sa ceara apa si se culca linistit la loc nu plange. La anul am zis ca ori stam acasa linistiti ori plecam singuri daca reusim sa-l lasam la vreo bunica ca asta n-a fost concediu.
In rest creste prea repede parca vorbeste, nu mai are pampers deloc, am scapat si de biberoane. Eu am o promisiune de un nou loc de munca din septembrie si saptamana asta vreau sa rezolv cu o cresa de langa bloc sa caut niste pile sa pot sa-l bag ca e cam tarziu acum ca as vrea sa-i dau de la 1 septembrie, sunt emotionata si cu morcovul... cum se zice sper sa-mi iasa planurile daca nu mai stau pana face 3 ani in CIC si apoi om vedea ce om face.
Incerc acum sa pun niste poze de la mare sa vad pe unde si revin.

Mergi la inceput

Ia te uita cum apar fetele noastre Bravo!

Mstroie, ai incercat cu David si la o piscina? Ca am patit la fel cu Andrei pe nisip si la mare, dar la piscina a fost in final foarte fericit. Nu poate sa sufere nisipul nici in parc, mereu imi da sa-l scutur si sa-i sterg mainile sau sa-i scot nisipul din sandale.
Ce fain ca ati scapat de pampersi si de biberoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am fost si la piscina, la David problema e apa, nisipul ii place apa nu ii place. L-am bagat in piscina in crize l-am tinut sa-l tragem in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, casa e vraiste, incerc sa fac curat.
alexia are 11.300 kg si aproape 90 cm iar antonia are aproape 8 kg si vreo 70 cm.
le-a mers tare bine la munte. acum sa vedem cum sea comodeaza cu aerul de bucuresti.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Ce a crescut Antonia!!!

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Hai sa raspund si eu, daca am primit notificare oficiala
Noi sintem in Romania, pina la sfrsitul saptaminii cind plecam inapoi spre NY. Am fost plecati 12 zile in Israel, unde a fost superb, si acum in comparatie Bucurestiul pare tare plictisitor

Adina creste si e tot mai incapatinata...stiu, e singura . Vorbeste foarte bine (in engleza in principal...) si face doar ce vrea ea. Noaptea trecuta, de exemplu, s-a culcat la 3...Se intelege in continuare bine cu Davi, dar asta doar pentru ca Davi o lasa sa faca ce vrea ea...ii stie de frica
Monu, Gusta, v-am vazut pozele, foarte frumoase! OlgaM, pozele voastre unde sint?
va pup, si va urmaresc din umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! am ajuns si noi in sfarsit acasaaaa...acum ma lupt cu desfacutul bagajelor, ordine si spalat toate cele. aici e foarte cald si umed ca de obicei, e mare diferenta dintre arad unde erau 15 grade cand am plecat noi, acum am avut un shok si m-a luat cu lesin cand am coborat din masina, parca am intrat in apa fierbinte, sper sa se mai aranjeze ca tocmai vine furtuna.
Alyssa e racita rau, tuseste ca un magar tabagist si e ragusita, nasul e tot timpul plin dar din fericire febra nu a facut decat 1 data in astea 5 zile de cand boleste. vreau sa va spun ca am cautat "batista bebelusului" in 7 farmacii la arad, printre astea si cele mai renumite...nimic, nici n-au auzit de asa ceva! pana la urma ne-am salvat cu karvol, n-am cuvinte sa va spun cat de bine i-a facut piticei!
hai ca ma intind ca raia si nici nu am citit din urma, nici treaba in casa nu fac...va pup si revin.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna seara!

Andra-am citit povestea nasterii lui Horia si ma bucur ca totul s-a terminat cu bine.

monule-sunt tare scumpe fetitele tale si seamana foarte bine una cu cealalta. Iar tie iti sta foarte bine tunsa. A, si bine ai venit acasa!

Teddy-si tie, bine ai venit!

Ilinca-ma bucur ca ai mai dat un semn. Eu de ex. poti sa-ti vad pozele tale oricand pe snapfish, doar ca nu ai mai pus nimic nou . Ma duc pe friend's albums sau ceva de genul asta si ti le vad. Poate poti sa le vezi si tu asa pe ale mele. Daca nu, iti trimit invitatie. Poate se cuminteste Adina cand ajungeti acasa. Maya s-a cumintit imediat ce am ajuns in State. In Romania a fost foarte rea.

gusta-ti-am vazut pozele, mai mult animale decat voi, din pacate . Dar imi place la nebunie scumpica ta cu carliontii aia, iar tu arati foarte bine, nu s-ar zice ca esti asa suparata.

Laura-multumesc pentru comentariile de la album. Esti draguta.

Iuliana-vroiam sa te intreb la tine cum s-a acomodat Emma cand ai dat-o prima oara la gradinita? Stia ceva engleza? Ma roade terbil chestia asta, pentru ca Maya este acum la varsta la care intelege foarte bine romana, dar engleza aproape deloc si mi-a groaza ca va fi frustrata acolo ca nu va intelege nimic. Ai stat lainceput cu ea, cum a fost?

Eu nu am mai scris pentru ca am fost si mai sunt destul de stresata cu Maya. De 11 zile are febra, in primele 7 avea numai seara, iar de vineri a inceput sa faca 40 si a tinut-o cu febra peste 39 pana acum, seara cand vad ca i-a mai scazut. Am fost cu ea la dr si joi si sambata si au examinat-o pe toate partile si nu i-au putut gasi nimic, asa ca ne-au trimis acasa zicand ca probabil s-au suprapus 2 virusuri. Eu m-am apucat sa-i dau Augmentin la sfatul soacrei mele (noroc ca mi-am adus din Romania) pentru ca nu mai suportam sa o vad cu febra de atatea zile si sa nu-i fac nimic. Soacra mea este foarte
revoltata pe astia ca nu fac nici o investigatie si lasa un copil sa stea cu febra atatea zile fara sa faca o analiza simpla de sange care sa le spuna daca este infectie sau virus.

Cam atat de la noi.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Olga, Emmei i-a fost f. greu la inceput la gradi pentru ca nu intelegea nimic. Am avut si probleme din cauza asta, pentru ca ea se apara de copii (pentru ca nu stia sa zica nimic) prin muscaturi sau zgirieturi. Oricum, la virsta asta este ceva normal...Emma avea 2 ani si 4 luni cind am dat-o la gradi. Dp asta dv. in cazul Dianei n imi fac deloc griji pentru ca ea intelege mai tot...ma refer la conversatii din astea simple si usoare ca pentru un copil de 2 ani. Emma a plins vreo 3 saptamini. Poate aveti norocul sa dati de o profesoara draguta care sa ii faca tranzitia usoara. Emmei i-a placut tare mult de profesoara ei...eraf. simpatica.

Pe IM te rugasem sa imi dai ceva info referitor la vacanta voastra in Tunisia...preturi, accomodation, locuri de vizitat etc ca sa imi fac si eu o idee. Merci mult.

Noi am fost in we la Monterey bay si Carmel...locuri f. frumoase. Le-am dus pe fete la acvariu, la plaja la ocean, dar era tare frig...macar si-au bagat un pic picioarele in apa. Am pus niste poze aici, poate vreti sa le vedeti http://good-times.webshots.com/album/560276862tWulbq si poze de la inceputul verii http://good-times.webshots.com/album/559980755AtYNcm.

Nelia, felicitari pentru baietel. Andutzy, felicitari si tie pentru flacau:).

Diana e grasunica, nu f. dar destul ca are sunculite numai bune de muscat. Are 14 kg, dar nu stiu ce inaltime ca nu sta la masurat. Incet incet o ajunge pe Emma la greutate care are aproape 16:).Si ea vad ca azi noapte si la somnul de prinz a facut febra si stau si ma intreb de la ce o fi. E drept ca Emma e bolnavioara si tuseste un pic, dar la ea nu vad nici un simptom. Tare nu le-as vrea bolnavioare, dar asta e.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput