Copiluti de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Florentina G spune:
Neata'!
Am citit din urma, am ajuns la zi... dar acum nu am timp sa scriu..stau cu Patrick in brate care se agita tare si trebuie sa le pregatesc de papa.
Pe seara as vrea sa ajungem in Cismigiu - Nelia si cine mai vrea, dati un semn daca veniti si voi, eventual lasati un nr. de tel pe PM!
Nu mai pot sta ca e jale, Patrick e tare rau de foame, curg apele pe mine, abia il pot tine! Va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
gabitzam spune:
Iuliana, sunt super faine pozele de la acvariu! Iar fetele tale in curind o sa zici ca sunt gemene
Florentina, vreau sa vad cum au mai crescut piticii tai, mai ai poze noi cu ei?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Teddy
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai parte d emulte bucurii! Te pup dulce!
Noi am fost de dimineata cu Alex la dentist ca ii aparuse o pata alb-galbuie pe un dinte si ne-am dus sa vedem care-i faza. Nu este carie, ci este din dinte, odata cu aparitia lui a iesit si pata care atunci cand ii va cadea dintele si ii va iesi ala bun, va disparea... M-am bucurat ca nu e carie ca era aiurea.. A stat copilul frumos pe scaun si a deschis gura de am ramas eu masca... Era si doamna draguta si Alex cum e mort dupa femei, na... ![]()
Tamar, bravo concediu. Sa pui poze din Israel si drum bun spre casa.
Iuliana, nu se vad pozele! incerc eu mai incolo!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Gusta, vazut poze de la Zoo. Sa sti ca arati excelent. Imi place... Marutul e o dulcica frate.. Iti vine s-o papi.. Iar la Zoo zici ca-i la noi. Asa sunt asezate unele chestii... Superbe pozele... sa ne mai pui!
Beatrice, mami de
Alex pifos
simona_filipas spune:

M-am delectat cu pozele Iulianei de la acvarium si cu fetele frumoase ale lui Monu.Absolut frumoase toate pozele.
Gabitza baga o strigare si pentru celelalte fete...Danelutza, Laura, Elisor,etc ca poate apar si ele
Cuscra, chiar asa, ce-i cu voi?Sper ca sunteti bine.
Tdi bine ati ajuns acasa.Imi pare tare rau sa aud ca-i racita Alyssa.
si sa va faceti bine repede.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Androix spune:
quote:
Originally posted by Tdi
Ciao fetele! am ajuns si noi in sfarsit acasaaaa...acum ma lupt cu desfacutul bagajelor, ordine si spalat toate cele. aici e foarte cald si umed ca de obicei, e mare diferenta dintre arad unde erau 15 grade cand am plecat noi, acum am avut un shok si m-a luat cu lesin cand am coborat din masina, parca am intrat in apa fierbinte, sper sa se mai aranjeze ca tocmai vine furtuna.
Alyssa e racita rau, tuseste ca un magar tabagist si e ragusita, nasul e tot timpul plin dar din fericire febra nu a facut decat 1 data in astea 5 zile de cand boleste. vreau sa va spun ca am cautat "batista bebelusului" in 7 farmacii la arad, printre astea si cele mai renumite...nimic, nici n-au auzit de asa ceva!
pana la urma ne-am salvat cu karvol, n-am cuvinte sa va spun cat de bine i-a facut piticei!
hai ca ma intind ca raia si nici nu am citit din urma, nici treaba in casa nu fac...va pup si revin.
Teddy siAlyssa (05.05.05)
Album Alyssa
Tdy, daca vei iti cumpar eu batista si ti-o trimit prin posta. E chiar eficienta desi pare putin horor cand te gandesti ca o pui la aspirator si celalalt capat il bagi in nasucul lor mititel, dar nu e chiar asa. La Georgia am folosit-o chiar in prima saptamana.
Gabitza, stai linistita nu e nici o suparare ca de asteptat n-am asteptat in ploaie
Acum incercam sa ne revenim ca am parcurs cu totul 1500 de km, mi-a iesit parul prin caciula de atata condus, iar lui Mihai de atata bagat bagaje in masina, scos bagaje din masina, uraca copiii, scoate copiii. Chinu dreq! Nu recomand nimanui care care kinderi mici sa fac traseu cum am facut noi. La anul ne-am propus sa mergem intr-un singur loc si sa vizitam tot ce se poate in jur. Dar nu mai luam casa in spinare si plecam in traseu ca te intorci mai mult mort decat viu. Ma intreba mama la telefon: e va odihniti, sunteti fericiti? Pai suntem mai mult fericiti decat odihniti ca suntem varza de oboseala.
O sa pun si poze dar trebuie sa fac un cont special pentru vacanta ca sunt o gramada. Ma ocup de asta acum si va anunt cand e gata.
Ieri m-am tuns. Am fost la ANdreea mama de Eric unde vine o gagica stilist si tunde mai multe persoane, prieteni de-ai Andreei. Si i-am zis ca ma las cu totul pe mana ei, numai sa nu ma tunda exagerat de scurt. Vreau sa spun c m-a tuns exact cum imi doream de multa vreme, cu mult volum la spate, asa cum tot explicam eu la salon cand mergeam dar nici o fata nu a fost in stare sa ma tunda asa. Sunt incantata de noua infatisare.
Si de azi sunt si la regim de slabire ca nu se mai poate
Andreea, mama de Filip si Georgia
simona_filipas spune:

MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIII! 

LA MULTI ANI TDI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
gusta spune:
LA MULTI ANI TDI.sa ai parte de tot ce itti doresti si multa sanatate si ai sa vezi cum trece si treaba cu operatia.
Marilena si Mara Augusta

Alyssa (05.05.05)