Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tedddyyyyyyy! LA MULTI ANIIIII!

Sanatate multa, multa, sa te bucuri de atomica ta, sa aveti liniste si zile senine, pline de fericire!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tedy, La multi ani!!! multa sanatate, iubire si liniste.

fetelor am o problema. pana la ce varsta stau copiii in carucior? 3 ani? Alexia inca ar mai sta dara m ramas fara carucior. Am avut unul fff bun din acela de la carrefour la pret mic iar soacra l-a uitat in tren. am luat unul de la sighet dar fff prost si l-am lasat acolo de taraila. concluzia, ca sa nu a mai zapacesc, a ramas copilul fara carucior. stau si caut si nu gasesc ceva fain tip sport. I need help!!!!!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Dora inca il scoate cu caruciorul, chiar daca merge mai mult pe linga el. Dar oboseste si la intoarcere musai sa aiba caruciorul cu ea.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

va pup si va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea, desi ma asteptam sa le gasesc va zic sincer ca mi-au dat lacrimile asa tare m-ati impresionat.... deci am ajuns la 30...sper sa fie cu noroc ca multa nevoie este! pe vremuri imi imaginam cum va fi cand oi avea 30 de ani si imi faceam scenarii care mai de care...printre altele ziceam ca o sa vorbesc la perfectie 10 limbi...si o sa am multi bani...vise...da' uite faza curioasa, maritata si cu copil nu ma vedeam!
De sarbatorit nu sarbatoresc nici intr-un fel ca n-am chef de absolut nimic, aproape in fiecare an am fost deprimata si nervoasa la ziua mea fara un motiv anume...tort am doar virtual, nu am facut si nici pe sotz nu l-am lasat sa-mi aduca, nici cadouri nu vreau (l-am amenintat ca divortez daca imi ia ceva, mai ales ca visa ceva de aur), in rest spal si dau cu matura si ma afund si mai tare in depresie.

Crissu, la multi ani! am scapat ocazia sa te felicit pe 10.
Androix, sa-ti fie de bine noua tunsoare! iti multumesc ca te-ai oferit sa-mi trimiti batista bebelusului dar n-as vrea sa te pun pe drumuri ca sigur ai tu destula treaba cu 2 copii mici...daca sigur nu te deranjeaza atunci cred ca e mai simplu sa trimiti pachetul la arad cu ramburs sau cum e mai bine pentru tine si-l aduce maica-mea.
Apropo de maica-mea, ne-am horatat sa o chemam sa stea cu Alyssa cat o sa fiu eu la spital si umpic dupa, sunt tare stresata de cum se va comporta pitik fara mine. am inceput s-o invat fara mine si noaptea doarme cu tati iar eu ma mut in alta camera altfel va fi jale, inchipuiti-va ca toata ziua e scai de mine inclusiv la baie si nu pot iesi din casa fara sa planga si sa se agate de picioarele mele, daca cumva plec fara sa ma vada intreaba de zeci de ori si apoi il pune pe tati sa ma caute.
Monu, vazut pozele...sa va traiasca papuselele ca-s absolut superbe! intrebai de carutz, am vazut pe aici multi copii si marisori (4-5 ani) in carutz la plimbare sau cumparaturi, si noi o sa-l folosim cat mai mult ca e comod si nu car copilul in brate cand a obosit sau adoarme pe undeva.
Am vazut si poze de la zoo (Gusta, arati super iar Mara e o minunatie!), mai am cele de la parcul de distractii (Beatrice) si parca a mai pus cineva...nu mai tin minte. Am citit si povestea nasterii a lui Andutzy, imi pare rau ca bb mic a avut probleme, sper sa fie doar sanatos in continuare!

revin.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Teddy, ce varsta minunata!
Cum mai sa nu vrei cadouri? Macar cu sotzer, sau macar de sampanie. Ia lasa depresia ca acus vin si te ciufulesc
Esti o dama bine , esti tanara si frumoasa, o sa te faci bine, pitik o sa se inteleaga numa' bine cu buni, toate o sa fie bune si frumoase, parol! Si mai ai si 30 de ani pe deasupra.
Ia aici un www.gerryscakes.com/images/store-cakes/cafe-mocha-cake-large.jpg" target="_blank">un tort si o www.unnepekaruhaza.hu/grafika/termekek/550265_Serviette_30_B.jpg" target="_blank">felicitare.
Pup .

Mergi la inceput

Gabitza, multumesc!

Album Alyssa

Mergi la inceput

a, i-am aratat tortul si felicitarea si la sotz...a zis ca esti o dragutza si te pupa!
inca o data mersi...m-ai mai scos din butoi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, TEDDY!

Iti doresc sa ai parte numai de fericire si bucurii alaturi de cei dragi! Si nu mai fi depresata! Ca vreau sa am si eu loc, nu de alta!

Dupa cum ziceam sunt cam depresata... Copilul nu este (desi sunt sigura ca daca era, eram si mai deprimata), bani nu prea mai sunt (adica mai sunt, dar as vrea sa ma opresc din acest cheltuit haotic), am fost la munte 3 zile (ca pana la urma am ramas pana luni dimineata de sila sa ne intoarcem in oras de duminica), la munca am un morman de lucru si un sictir total. Ce sa mai, iar m-am suparat pe viata! Imi dau seama ca sunt de-a dreptul tampita si il manii pe Dumnezeu, dar parca a dat strechea in capul meu: nu imi mai convine nimic, nu mai vreau sa muncesc, ci sa ma tina si pe mine acasa cineva. Hotarat lucru: trebuie sa jucam la Loto duminica, cine stie, poate da norocul peste noi.

In alta ordine de idei, am vazut si eu poze cu Mara si cu Alexia, foarte frumoase, nimic de zis, si am citit Poveste nasterii lui Horia, Doamne, ce aventuri! Si iar ma bate gandul ca nu o sa mai fie bb 2 in ritmul asta pentru ca nu mai vad in stare sa o iau de la capat; dar pe de alta parte stiu ca as regreta mereu aceasta decizie. Hai ca sunt dezlanata rau, ma pregatesc si eu sa plec acasa sa nu va deprim si pe voi!
Pupici si revin cand voi fi intr-o stare mai buna! Dar sa stiti ca citesc, ca tot dadea Gabitza adunarea...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Teddy sa fii fericita, sa ai o viata frumoasa si mai ales sa fii sanatoasa! As vrea si eu sa mai pot da timpul inapoi si sa mai am 30 ani. Eu la 30 de ani nu aveam nici copil, nici servici si imi urmam sotul pe unde se ducea el. Asa ca realizari ioc. Te rog mult nu mai fii deprimata. Stiu ca asta ti se trage de la operatia care va veni, dar sunt sigura ca ii vei face fata cu succes si apoi vei vedea altfel viata.

Ioana-ce-i cu tine, mai? Chiar ca il manii pe Dumnezeu.

Monu-si pe aici copiii umbla pana tarziu in carucior si nici eu nu ma de gand sa renunt prea curand pentru ca Maya mai sta din cand in cand in el cand oboseste.

Androix-abia astept sa te vad tunsa.

Maya este ceva mai bine, cred ca incepe sa-si faca antibioticul efectul si daca-i asa imi vine sa-i strang de gat pe medicii astia idioti de aici care ma tot tineu ca-i virus. Dupa 2 zile de Augmentin este clar mai bine copilul. Iar ma felicit ca m-am luat dupa soacra-mea.

Va pup pe toate!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Poze de la mare http://community.webshots.com/user/mstroie

Mergi la inceput