Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Teddy!

Sa ai parte de o viata fericita alaturi de toti cei dragi tie, sa treci cu usurinta peste toate incercarile mai putin frumoase ale vietii, sa fi inconjurata de mult noroc si multa iubire!

Si cu scuze pentru intarziere....

La Multi Ani Crissu!
La Multi Ani Aurasa!
La Multi Ani Beatrice!
La Multi Ani Tamar!

Sa fiti fericite, sanatoase si sa va bucurati de iubirea celor dragi!

Astazi am stat numai pe afara, mai intai am iesit cu Patrick cateva ore, apoi l-am lasat pe el cu mama si am iesit cu Maya la un Mc din cartier unde s-a destrabalat si a alergat in ultimul hal.
Ma uimeste zilnic cu cate ceva. Ieri am mers la o terasa si incepuse sa arunce cu pietrele de pe jos in sus... am tot strigat la ea pana cand a aruncat un pumn de pietre spre niste tipi care stateau la masa alaturata. Am luat-o pe sus, am pus-o in carut, am legat-o cu centura si i-am spus ca e pedepsita si nu mai are voie sa se joace. Seara cand am venit acasa si-a luat mingea, a dus-o in baie unde era lumina stinsa si a inceput sa vorbeasca cu ea:"reao ce esti, de ce ai aruncat cu pietre in Titi(finul meu care a fost cu noi)? nu vreau sa te vad, sa nu te uiti la mine, aici sa stai, esti pedepsita!"
Stie sa spuna povestea Alba ca Zapada, si Scufita Rosie (pe asta mai pe sarite si cu ajutor de la mine), le spune cu intonatie si e caraghioasa rau cand incepe sa se incrunte si mai ca plange cand ajunge la partea cand "Alb-zpada" ratacea singura prin padure.

Azi am lasat calculiciul sa incarce niste poze.. nu prea avem ce sa aratam ca noi am fost la tara, am iesit de cateva ori la padure si la Strandul Persani(unde erau o multime de pensionari).
Ce m-a bucurat in schimb a fost ca m-am incumetat sa ies din curte, cu copiii la plimbare si am descoperit ca sunt o gramada de mamici cu copii de varste apropiate cu ai mei, chiar m-am imprietenit cu o tipa din Bucuresti super de treaba cu care am multe in comun - suntem tize, stam in acelasi cartier, mamele noastre au copilarit in aceeasi comuna...
Murea soacra-mea de ciuda cand ne vedea ca iesim in fiecare seara, mai ales ca i-am povestit lui Dan de fatza cu ea cum isi iau ele soacrele peste picior. Chiar i-a spus verisoarei lui Dan ca "ies cu alea care isi barfesc soacrele mereu". Bineinteles ca aveam alte subiecte de discutie decat sa vorbim despre ele dar brfitoarea de soacra-mea credea ca eu sunt ca ea sa spun tot din casa la orice colt de strada, cu oricine! Acuma ca oi vorbi si eu pe forum... si citeste o multime de lume... cred ca nu se pune, nu?

Hai ca m-am intins cam mult.... si stau ca pe ghimpi ca l-am lasat pe Patrick in patul mare si mi-e frica sa nu ajunga jos, ca azi la pranz era cat pe ce!

Va pup si revin cat mai repede sper!

A! Poze aici!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

mstroie-frumoase poze! Tu arati super, iar David are niste ochi minunati. Mi-a placut numele hotelului .

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

LA MULTI ANI TEDDYYYY!
Buna tuturor!
Noi am fost cateva zile in vacanta (adica 3 zile) la sora mea in oras ..cred ca mai mult suna a vizita decat a vacantaDar a fost frumos si m-am simtit minunat .Chiar nu am mai avut de mult asa o intalnire cu fratele meu si sora mea la un loc+familiile lor
In rest deabia astept sa ajung in Ro ....sa-l las pe Benica la mamica la tara cateva zile si sa merg cu pengu doar noi doi intr-o mini vacantza....In rest nu ma mai laud cu nimik,profit de faptul ca toti dorm(am o insomnie ....)si am intrat un pic macar sa va salut..si multa sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele, va multumesc inca o data pentru urari, sunteti tare dragutze!
tocmai ne-am intors acasa...si ghiciti ce face Alyssa: se da cu premergatorul!...l-a gasit in garaj si a fost musai sa-l aducem sus si acum umbla cu el prin casa tare incantata, e super nostima. noi pana la urma ne-am urnit la o pizza intr-un oras vechi de aici din apropiere, ne-am si plimbat putin (=alergat de bezmetici dupa copil), ne-a cam pus nervii pe moatze cu capriciile, jur ca nu am mai vazut un copil asa crizat...sa vedeti ce circ a facut pentru ca n-am lasat-o sa se arunce cu capul in jos in fantana arteziana...ne stie tot judetul, ce mai.
revin maine ca ma lasa bateriile, scriu si sterg de mai multe ori un cuvant ca tot aiurea si cu greseli il scriu ca nu nimeresc tastele.
pupam, noapte buna!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI, TEDDY!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa, iubita si 1 milion de ani cu bucurie alaturi de Alyssa si sot!

La mult ani, de Sf. Maria, tuturor Mariilor si Marianilor din trupa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DE SF. MARIA.

Sa fiti fericite/fericiti si iubite/iubiti.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

LA MULTI ANI DE SF. MARIA. sa fiti iubite!

Fetele, cu copilasii cu care vorbiti 2 limbi in casa spuneti mi copiii in ce masura vorbesc in ambele limbi sau mai exact cate cuvinte au in vocabular.

La Bia am observat ca pana nu spune un cuvant clar ii este rusine cred sa l pronunte .
La logoped o intreba verzi si uscate si ea comunica mai ales cand nu mai avea chef de ceva cu datul din cap in sens negativ ca nu vrea sa spuna.
Am fost ieri la logoped si ma pus pe ganduri. Mi a zis ca ar tb sa ma hotaresc la o limba vorbita cu copilul deocamdata pana isi da drumul si chiar nu stiu daca doar asta sa fie problema. Ni s a recomandat mai multe exercitii cu ea, sa i spun, sa i arat,, sa i citesc doar intr o limba.

Astept plizzz sa mi raspundeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani tdi si aurasa sa fiti sanatoase, iubite si fericite alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, MARI (mstroie)!
Si la toate Mariile si Marioarele, la multi ani!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, dupa cate am mai auzit eu pe la altii, cand sunt doua limbi vorbite in familie, unul din parinti sa vorbeasca doar o singura limba cu ea si celalalt parinte cealalta limba. Si face ea comutarea intre limbi in functie de cel cu care vorbeste. Asa, daca tu le amesteci cred ca si ea in mintzisoara ei le incurca si amesteca si nu stie in ce limba sa raspunda.

Am vazut pozele lui Mari si ale Florentinei, aratati amandoua, si toti copilasii, cum nu se poate mai bine!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput