Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru Maria Monica (robotzica cucului), Maya Maria (Florentina G), Teodora Maria (cloreta), Iulia Maria (ralwka), Daria Ana-Maria (rosudaria), Mara Augusta (gusta), Diana Maria (iuliana), Daria Maria (mickyyy)!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam-mersi pentru raspuns, da asa stiam si eu si pot spune ca am aplicat in 90 si% din cazuri dar... ieri mi s a spus doar o limba vorbita in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

La multi ani la toate Mariile.

Imi spun singura la multi ani si ce imi doresc nu pot sa va scriu.
Omustata sa stii ca stiu ca supararea o am chiar daca nu se vede.

Azi am realizat de fapt ce stiam deja ca sunt singura,ca m-au lasat toate puterile ca numai vreau sa lupt pentru nimic,ca vreau sa se termine tot ca eu numai pot,copilul asta nu are nici o vina ca eu sunt o nebuna.Nu dorm noaptea ziua debea pot sa ma tin pe picioare,sunt mai rau ca nebuni.Ma opresc sa scriu ca poae zic vreo nebunie aici.

Treceti peste masajul meu am zis sa scriu poate imi revin da de unde plang si ma intreb pana cand .Parca e din ce in ce mai rau.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mercedes incerc sa iti raspund eu.Eu vorbesc cu Mara si romana si olandeza si uneori mai aude si engleza.Ea intelege tot ce ii spun in romaneste da imi raspunde in olandeza.Olandezu vorbeste numai olandeza si lui ii raspunde mai sigur in olandeza.Nu te gandi acuma ca zice nu stiu ce spune.Depinde cand e intrebata unde ii sunt papusile raspunde ca dorm sau ca sunt afara.Nu mai mult de 2,3 cuvinte.Si nu e adevarat ca sa se vorbeasca 1 singura limba.Trebuie amandoua in acelasi timp vorbite .

Sper ca am ai inteles ce am scris ca am ochi plini de lacrimi si nici nu stiu ce tastez.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Oooof, Gusta, nu mai fi asa de trista tocmai de ziua ta!!! Te-a ajuns depresia si oboseala si te inteleg. Nu stiu cum sa te ajut si sa te imbarbatez, pot doar sa incerc sa te incurajez cu vorbele si cu gandul bun alaturi de tine!

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta, curaj mami! maine o sa fie mai bine.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gusta- asa ca sa te imbarbatez, capul sus nici eu nu s departe de starea in care esti sincer n am prea inteles ce probleme ai in schimb eu sunt din cauza biei.
Printre altele mi s a sugerat sa merg la un centru cu ea sa inceapa sa vb. Ok pana aici zic ca e bine dar de fapt cand am aflat ce fel de centru e , ce copilasi frecventeaza acolo sincer am inceput sa urlu in mine. Cum naiba copilul meu in afatra ca intradevar nu se exprima verbal( ma rog nr de cuvinte care ar tb sa le aiba in vocabular) nu are niciun fel de handicap, atunci cum naiba va fi in loc sa salte copilul eu il duc in jos. Hai ca vb deja aiurea si am un raport destul de stresant de terminat in saptamanile astea.

Mergi la inceput

Dimineata a venit Dora, bona noastra, mai devreme sa-l ia pe Andrei la biserica. Mi-a zis de zilele trecute ca vrea sa il duca sa-l impartaseasca. N-am avut nimic impotriva, desi, recunosc, eu nu prea sunt dusa la biserica si imi sunt destul de straine obiceiurile legate de ea si de sarbatori si de anumite ritualuri.

Mi-a zis ca sa fie nemancat si nebaut. Ei, asta a fost cam greu de facut! Andrei cum s-a sculat a cerut apa si castronelul de rontzanele. Ii place sa manance cereale goale, fara lapte, are mereu cateva intr-un castronel. Uf, greu i-am abatut atentia de la intentiile lui. Nu eram prea sigura ca o sa aiba succes cu el la biserica. Si am avut oarecum dreptate. Greu l-a facut sa intre in biserica, dar a lasat-o lumea in fata, l-a impartasit preotul si pe urma i-a zis sa iasa cu el afara.

Acolo era un loc necunoscut, lume multa, semintuneric, era nemancat si nebaut. Bine ca a reusit pina la urma. Dupa aceea am sunat cand am ajuns acasa si zicea ca e foarte cuminte si linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, TDY! Sa ai parte de ce-ti doresti!
Cu batista nu e absolut nici o problema. Azi ti-o cumpar daca vrei si astept sa-mi dai adresa alor tai pe PM ca s-o pun la posta. Cand am luat eu, acum un an era 40 de ron. Iti zic diseara ce am facut.

Am incarcat poze din concediu, dar sunt multe ca n-am avut rabdare sa triez nimic si merge greu. Oricum dropshotul s-a prostit de cand cu noul look. Deci www.dropshots.com/vacanta2007" target="_blank">poze din vacanta
Vreo sugestie de site de poze unde merge usor si se incarca totul repede?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

la multi ani TDI,CRISSU SI AURASA!!!sA FITI FERICITE SI SA VI SE IMPLINEASCA TOT CEEA CE VA DORITI.SA VA ASCULTE COPII SI BARBATII!!!LA MULTI ANI SI NUMAI FERICIRE

Noi suntem bine, nu am mai intrat ca a trebuit sa imi aranjez treburile de cand ne-am intors.Ma inscriu si eu in clubul femeilor in depresie, ca nu stiu ce am dar imi vine sa ii strang pe toti de gat.Cred ca sunt asa cand nu am bani.DAr imi vine sa imi fac bagajele si sa plec pe undeva.Mai astept poate trece depresia....ca, cred ca si soatza s-a saturat ca tot ii zic ca plec....ca pana la urma imi ia bilet.

Alex e ok, vorbeste din ce in ce mai mult, ne uimeste pe zi ce trece.Putin confuz cu limba...dar le rupe pe amandoua.Mai mult romana de cand am fost acasa.In rest ...face numai traznai..ca nu stiu cum ii mai tin pasul Ma simt ca o femeie care sta toata ziua cu NU in gura.Acum e cuminte, si-a intors bicicleta cu susul in jus si pedaleaza cu mainile si zice calu'.

Nu in ultimul raNd LA MULTI ANI MARIILOR!!!

p.s. nu am reusit sa pun poze din concediu.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput