Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Debea pot tine ochi deschisi.Mara a avut spectacol azinoapte si i-am tinut pe rad companie.

Am vorbit cu Elisor o voce calda si sper sa reusim sa ne si vedem.

Clara e nasol cu piciorul ,eu nici numai zic ca ma trezesc moarta de dureri.Sper sa fac ceva in privinta asta in tara.

Tdi frumos tunsuliciu.Eu nu am tuns-o pe Mara niciodata om vedea cum o fi cand e timpul.

Simona eu eram la balcon si intindeam si ea dadea jos tarcoale piscinei .

Margott mai sunt si alti cu pampers da sa mor de ma agit,o sa renunte si la ei.

Bea frumoase poze.

Dana bine ai venit in grupul nostru de mamici.Vazut poze si ce fetita mare care merge prin apa.

Gabitza nu mai e sezonul zambilutilor,ca poate imi auducea.Dar aseara i-a raspuns lui Elisor la telefon si era asa de fasticit,ma busise si rasu.

Vad ca vorbiti de ghete eu sunt o mama denaturata ca nici nu imi trece prin cap ce ii trebuie.Sper ca dupa ce vin din vacanta sa reusesc sa ma mobilizez oleaca si sa vad si eu ce ii trebuie.

Iar m-am intins da azi nu am chef de treaba asa ca va mai tin companie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! Mai bag si eu un cuvintzel pe aici sa nu ne uitati de tot. La citit sunt prezenta in fiecare dimineata, la cafea. Doar la serviciu, ca acasa sotzul a pus stapanire pe computer si oricum suntem turiste dupa-amiezele.

Tdi, multa sanatate Alyssei, si noi ne-am chinuit de 2 ori cu bronsita dar pe perioada gradinitei, nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte. Pupici din partea nostra, sa se faca bine repede. Cat despre tunsoare, ii sta tare bine, are un par f frumos si bogat, dar are de la cine sa-l mosteneasca.

Clara, refacere usoara, am patzit-o si eu cu piciorul, am stat in ghips o luna intreaga. Incearca sa stai linistita cat mai mult, eu nu aveam stare si eram cat pe ce sa-mi rup si celalalt picior ca tzopaiam prin toata casa si ma dezechilibram, cadeam cat eram de lunga si eram plina de zgarieturi.

Gusta, urata sperietura dar bine ca nu s-a intamplat nimic. Olandezullui poate i-a venit mintea la cap intre timp, parca vezi ca nu va mai lasa sa plecati.

Gabitza, am vazut incaltari Melania in toate tarile pe unde am umblat. Preturile, aceleasi ca la noi, in jur de 30E. Eu am luat de la Leonardo, cu reducere 70% o pereche de sandalutze mai acoperite de la Primigi cu 250 mii si o pereche de pantofiori de piele, f frumosi cu vreo 300 mii.
Beatrice, mai pui aici o data site-ul cu incaltari pentru copii? Aveau acolo cizmulite de la Melania si ghetute f convenabile, in jur de 600 mii. Am vazut pozele voastre, e super ca va plimbati asa mult in aer liber, va invidiez, ca al meu sotz nu e fan drumetii.

Si noi am trecut printr-o sperietura zdravana acum 2 saptamani, sotzul s-a simtit rau cateva zile, se tot vaita ca il doare capul, ca ameteste. Totul a culminat cu o dupa-amiaza si o noapte cu febra care nu scadea sub 39 cu toate antitermicele administrate, frisoane, greata. Dimineata am ajuns la urgenta, dupa care ne-au trimis la infectioase cu diagnosticul suspect de meningita. Teama mare a fost si faptul ca Alex n-a vrut sa se desparta o clipa de Paul cat i-a fost rau, a stat numai langa el si cand am auzit de meningita mi s-au taiat picioarele. Ni s-a luat o piatra dupa inima cand doctora ne-a spus ca e vorba de FEBRA BUTONOASA!!!!!,nu suna nici asta f bine dar macar ne-au asigurat ca se trateaza si nu e contagioasa. Nu stim de unde si cum a capatat-o, se pare ca de la o capusa pe care nu am mai gasit-o, important e ca dupa o zi de spitalizare, perfuzii si tratament cu antibiotice o saptamana a trecut si se simte mult mai bine.

Alex e bine si multumesc lui DD e sanatoasa, vioaie. Mananca f bine, face miscare multa ca femeia o duce in fiecare zi in parc la leagane iar seara alearga pe plaja, se balaceste in apa ( a invatat sa inoate cu colacul normal) sau merge mult cu tricicleta. Cu toata miscarea, are un mic pepenein loc de burtica, mi-e si frica sa o urc pe cantar ca a depasit 16,5kg.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele am o lene in mine de zile mari.In loc sa fac treaba am vizionat Shrek 3 si deja vreau sa vad ultimul al lui Harry Potter,parca as avea vreo 10 ani nu mai mult.Acum depinde va scriu voua si ma uit la vecini din fata cum se el o mangaie pe ea si sunt 2 batranei.

Oana nasol cu medici de astea care isi dau cu presupusul.

Fetele bagati biciul pe mine ca eu trebuie sa imi fac bagajul si sa mai fac multe alte treburi da nu am chef deloc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, vreau si eu un kil de chef
Mi-e somn.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Capusa, brrrr, Oana, nu vreau sa te sperii dar citeste si subiectul asta. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98815
De o ora astept sa fiarba 3 cartofi !!! am un aragaz ...

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Multumesc pentru urari. Ei, mi-a alunecat piciorul pe o piatra umeda si asta a fost. Daca ar fi fost piciorul sanatos 100% era altecva dar am ramas cu sechele dupa cazatura de acum 20 de ani si daca nu eram atenta il mai suceam din cand in cand. Dureros ce sa zic, am incercat atunci pe loc sa il "asez"cumva dar nu a vrut deloc:)))
MI-a facut radiografii gramada si a fost tare dragura dr, nu e nimic fracturat insa un osisor e razna pe acolo, probabil ramas de la majorat:)
Mygirl, nu ma agit ca stiu lectia acum, sunt veteranaDar la baie tot trebuie sa ma duc, Teodora mai vine gramada pe mine cateodata - m-a lovit doar o data pana acum - si sucitul in pat imi da dureri. Dar iau niste pastile in forma de piulita foarte eficiente:))
Pana la urma voi ati renuntat la gradinita?
Doamne, bine ca ati scapat cu bine cu febra, chiar ca suna urat. Capusa probabil de la vreun caine si e clar ca era de ceva vreme.
Simona, multuam de cafea, as bea non stop daca as fi zdravana:)
Margott,la bibe nu am renuntat nici noi, o vreme m-am temut ca nu va mai bea lapte si nici nu manca bine asa ca am asteptat. O sa incepem si noi desi mi-e drag de ea cand bea lapte in patuc.
Pampers punem noaptea, ziua cand face kk la 3 zile:(( ca nu vrea la olita.
Ghetute, cred ca o sa luam ortopedica pentru ca are un usor pltafus la piciorul stang si astea sunt o solutie pana la talonet. Cred ca o sa incepem si gimnastica din toamna ca altfel o sa ramana cu mersul aiurea si e si fetita.

am pus niste poze e la tara, doar dintr-o zi ca atat am putut acum
poze

"Mami se culca cu Teodora si mamaie face mancare sa manance tati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aoleu cat e de frumoasa gargaritza!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Oana C

Tdi, eu vroiam sa iti scriu de ieri, cind am vazut poza papusii!!!! Ca arata ca o papusa scumpa de tot!!! Imi place foarte mult cum ii sta asa, "tunsa" Zic "tunsa", ca are mai mult par decit fiica-mea netunsa
Mai, cu cine seamana copila, ca zici ca neam de neamul ei este italian! Parca imi amintesc de sotul tau, si nu pare asa de italian ca Alyssa
Multa sanatate fetei! O sa ii treaca, daca face tratamentul cu Augmentin. Si Eva a avut pneumonie anul trecut, prin septembrie, si i-a trecut dupa augmentin.

Mai, fetelor, care sint marcile bune de incaltaminte pentru copilasi din Europa. Eu ce am gasit pe internet sint Petit, Baby Botte, Ecco Kids, Naturino (Falcotto), Primigi Kids ...
Din ce am vazut, cel mai mult imi plac marca Naturino (Falcotto) si Baby Botte. Cum sint??? Si cam care sint preturile normale din Europa? Ca pe internet sint cam $80 - $130.

Uite si alte marci de pantofi pentru copii.Mie imi plac mult Geox si Gattino

Australian, Giga
Bo-Bell, Hupsakee
Bunnies, Petit Shoes
Gattino ,Red Rag
Geox

Preturile pe internet sint foarte mari...>eu ii cumpar in Olanda mult mai ieftin,am luat Geox la 28 de euro si Gattino la 32.Citeodata sint chiar mai ieftini,depinde...Am eu un loc al meu de unde ii cumpar

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ela77

Fetelor eu nu sunt de pe forumul acesta dar am intrat pentru a va pune o intrebare
Stie careva o agentie de bone pe strada Horea in Cluj Napoca?
Daca da va rog dati-mi si mie adresa

Ella,nu stiu pe strada Horea.Stiu una pe strada Deva 1-7(Samarium) si pe Bd-ul Eroilor 9(Cognitrom)

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca intre doua feluri de mancare am deschis iar forumul, asa e cand astepti sa te serveasca altii:))
AM bagat ochii in albumul comun, ce evpolutie au puii nostri doamne.
Gabitza, ti-ai facut fain cu poze de la toate vartstele. S-a schimbat tare mult puiul tau, mare cavaler.
Onixone, am vazut ca burtoi ai avut si tu:), arati f bine iar Alex e o scumpete.
Beatrice, cred ca sta cel mai bine la capitolul exursii in familie, nu am vazut pe altcineva cu asa palmares, faina familie sunteti.
Andutzy, asteptam sa completezi albumul si cu poze de la praslea.
Vreau sa vad poze cu Maya si Tony ca nu i-am mai vazut demult si sa o felicit pe OlgaT pentru job
Am citit eu 15 pagini dar mare lucru nu am retinut.
Danelutza, ce mai face? Ce nazbatii mai face Isa?
Elisor, am vazut ca ai ajuns in Olanda in ce localitate esti?
Androix, m-ai omorat femeie cu drumul de vacanta, cum faci fata cu 2 copii mici si cu atata stat la volan?
Adina, am vazut ca e la Cluj, boierie pe ele, eu am innebunit de duminica aici, nu credeam ca mai sunt asa calduri in Bucuresti.
Am inceput sa simt iar miros de gateli pe la geamuri, gunoaie arse si sa aud bormasini la ore nepotrivite.

"Mami se culca cu Teodora si mamaie face mancare sa manance tati"

Mergi la inceput