Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Sanatate multa pentru Alyssa, TDI!
He he ChrisDun, nici la mine nu merge cu back, din pacate. Nu ar fi o problema ca am pierdut un mesaj, dar dupa aia parca nu mai pot sa scriu acelasi lucru la fel de bine...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Am venit si noi de la mosie dupa 10 zile de vacanta. Teodora s-a simtit excelent, a alergat toata ziua, manca si mai bine acolo si dormea lemn.
Vorbeste mult si din ce in ce mai bine, ne blocheaza cu ce spune, e simpatica foc.

Din pacate eu am venit cu piciorul in "mana", direct la urgenet si acum sunt in gips si lucrez de acasa.

Dana, bine ai venit la noi in grup
Am vazut poze cu Marutu si Gusta si cu Alyssa.
Gusta, arati f bine, imi pare rau de situatia prin care treci. Vreau sa spun ca de ieri ma gandesc la tine la ce dureri am.

Va pup, poate mai mai adun sa mai scriu.

"Mami se culca cu Teodora si mamaie face mancare sa manance tati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Cloreta, imi pare rau ca ai probleme cu piciorul...ce s-a intamplat?! sper sa nu fie nimic grav!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete

Noi sambata am fost la plimbare cu bicicletele la niste prieteni in vizita la 50 km de Copenhaga. Pifosul nu mai putea de fericire ca a adormit bustean pe bicicleta.. Ele este cel mai fericit, cas-i face somnul!Am zis ca mai facem o tura si mai lunga sambata asta, daca o tine vremea cu noi..

asa aratam noi pe bicicleta:
http://img108.mytextgraphics.com/photolava/2007/08/18/img0989-47j5c3goj.jpg

una cu mine:
http://img103.mytextgraphics.com/photolava/2007/08/18/img1010-47j5c3hjs.jpg

si in curte la prieteni:
http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/08/18/img1016-47j5c3hx5.jpg

Gusta, eu cred ca olandezul face asa de frica sa nu te piarda. cred ca numai tu poti simti daca joaca sau nu teatru, insa poti avea discutie cu el ca sa te linistesti, ce vrea exact...

Cloreta, sanatate multa. cum ai reusit sa ti-l pui in ghips?

Onixone, felicitari dintosului...

Ela, da un search pe google. Poate gasesti ceva!

Simona, bravo pentru progresul cu biberonul... Noi nu l-am imbarligat, ci pur si simplu am trecut la urmatoarea etapa. I l-am inlocuit cu cana...a simtit el si nu a baut cu ea 2 zile, dar cand a vazut ca altceva nu primeste, imediat a acceptat-o!

Noi facem la olita de multisor insa stam si cu pampersi fiindca in timpul zilei uita sa zica, si face pe el. Asa ca avem pampersi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by Tdi

Alyssa tunsa aici: http://www.dropshots.com/teddylyon#date/2007-08-18/10:38:46

ce scumpa este, si ce ochi mari si frumosi avem... Pupam de scumpete si sa-i fie de bine!

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna fetele!
De 2 zile a plecat David si ii simt dorul nespus. Au fost ai mei la munte cu el si s-au oprit o sapt jum si la mine. Tare e nastrusnic si de cand se scoala pana se culca nu sta locului o clipa. Mestereste tot ce prinde. Cu jucariile se joaca destul de putin, dar cauta prin debara dupa ciocan, surubelnite si alte alea si e nespus de fericit cand le gasete. Pasiunea lui este aspiratorul. Dupa el, ar tb sa aspir de 2 ori pe zi. Ce sa va spun, inginer cred ca ajunge!:) In leg cu biberonul, nici noi nu am scapat. Si nu vom scapa destul de repede, pentru ca bea lapte doar in somn, pe la 11, iar sucul de portocala, la somnul de dupa-amiaza. Am renuntat sa-i dam laptele de la 5 dim, cu speranta ca poate manaca mai bine dimineatza, dar nici pomeneala. Mancatul este in continuare o problema, ca nu vrea sa stea la masa si ne plimbam prin toata casa cu linguritza dupa el. Plus ca mananca f putin. Si la cap pampers suntem codasi.
Pe mine, de la un timp, au pus stapanire insomniile. Adorm f greu, dupa ora 3, iar la 8 sunt in picioare.Am reusit in sfarsit sa dau o forma doctoratului, rusine sa-mi fie ca nu am terminat mai repede, ca de un an ma tot strofoc la el. Plus ca la sf lui aug mai dau un test la engleza si mai am si stresul asta. In rest, ganduri, si iar ganduri, dar nu pozitive.
Clara sanatate multa!
Tdi dulcica tare Alyssa! Sa-i treaca repede bronsita!
Gusta sa ai parte de liniste in tara, cu toate ca gandurile te vor purta tot la olandez. Sa-i dea Domnul minte, sa revina cu picioarele pe pamant.
OlgaT felicitari pentru job!
Dana bine ai venit in grup! Dupa cum cred ca ai observat fetele sunt tare dragutze si sufletiste si cred ca te vei simti bine alaturi!
Elisor concediu placut pe meleaguri straine! Si La Multi Ani lui Andreas!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Tdi, eu vroiam sa iti scriu de ieri, cind am vazut poza papusii!!!! Ca arata ca o papusa scumpa de tot!!! Imi place foarte mult cum ii sta asa, "tunsa" Zic "tunsa", ca are mai mult par decit fiica-mea netunsa
Mai, cu cine seamana copila, ca zici ca neam de neamul ei este italian! Parca imi amintesc de sotul tau, si nu pare asa de italian ca Alyssa
Multa sanatate fetei! O sa ii treaca, daca face tratamentul cu Augmentin. Si Eva a avut pneumonie anul trecut, prin septembrie, si i-a trecut dupa augmentin.

Mai, fetelor, care sint marcile bune de incaltaminte pentru copilasi din Europa. Eu ce am gasit pe internet sint Petit, Baby Botte, Ecco Kids, Naturino (Falcotto), Primigi Kids ...
Din ce am vazut, cel mai mult imi plac marca Naturino (Falcotto) si Baby Botte. Cum sint??? Si cam care sint preturile normale din Europa? Ca pe internet sint cam $80 - $130.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu stiu care-s ghetutele bune prin Europa, dar ce gasesti in Romania sunt ghetute turcesti, care mie mi se par foarte bune, Andrei numai din acelea a avut mereu. Cu piele pe interior si exterior, si cu taloneta. Ca marci sunt Minimen, Bebetom, L.W.Subbi. Si or mai fi si altele dar de astea imi amintesc. O pereche e in jur de 30-35$.
Cred ca se gasesc prin Romania si Naturino, undeva in jur de 100euro perechea. Am mai gasit Pablosky, facute in Spania, cred ca pe la 50$.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, mai este si incaltamintea romaneasca Melania. Am vazut pina si in Luxemburg ghetute Melania.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata
Poftiti la

Tdi sanatate multa, multa Alyssei,si sa va faceti bine repede.Mai dar ce bine-i sade tunsa.

Gusta te astept la cafea.N-am inteles eu prea bine...de la balcon a cazut Marutu in piscina?si sa va treaca sperietura.Cu olandezu ce sa-ti zic...are dreptate Gabitza,dupa cateva zile de liniste totala o sa vina dupa voi in cea mai mare viteza.

Ela77 imi pare rau dar nu cunosc prea bine Clujul.

Cloreta imi pare sincer rau ca ti-ai rupt piciorul. sa te faci bine cat mai repede.

Bea ce simpatici sunteti voi doi pe bicicleta.Si ce bine-ti sta printre flori.

Elisor un semn de viata ceva?Cum va simtiti?

Laura mai baga si tu un ochi pe aici ca tare ne e dor de tine.

Cuscra pai asa ne-a fost vorba?Te asteptam cat mai repede ca-ti simtim lipsa.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput