Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

copilului meu ii ies doua masee...ca ma si miram ca facea caca mai moale si nu stiam de ce.Si mori de ras cum deschide el gura sa ti le arate daca ii ceri.Hai ca mai avem alte dou si gata am scapat cu dintii.Chiar ma intrebam cand ii ies ca din cate stiu trebuia pana la 2 ani sa aibe toate maselele.Si lui ii lipseau ultimile 4.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Alex dintosul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Gabitza ne auzim oricand in Romania.Eu am sa stau numai in Bacau la ai mei .

Tdi faza nasoala e ca ai mei nu stiu nimic,si nici nu am sa le zic.Momentan vin sa imi pun gandurile in ordine si sa vad ce o mai fi.

Elisor oricand vrei ne auzim la telefon da poate reusim sa ne vedem.

Eu de dimineata incerc sa mai fac cate ceva si in timp ce intindeam rufe de la balcon a cazut Mara in piscina mare sa va zic ca imi venea sa sar de la balcon.Nici nu stiu cum am ajuns jos si ea deja era speriata si eu deja plansa.

gabitza aveai dreptate daca la noi nu e mai rau ca in telenovele.M-a scos olandezu in weekend de am vizitat lucruri pe care nu le vazusem de cand sunt eu aici,s-a ocupat de copil nu imi venea sa cred ce se intampla sunt intrebata daca ma mai intorc si de cate ori are voie sa ma sune pe zi.parca am fi 2 pustani sincer,nici nu stiu ce sa mai cred despre el.Si cand il intreb ca a vrut liniste imi raspunde ca atunci a vrut liniste pentru cateva minute ca mai nou a invatat-o pe fiicasa sa tipe si sa faca multe lucruri.Voi ce credeti fetele joaca teatru sau poate realizeaza ca ma poate pierde.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, eu cred ca in curand te pasc niste zambilute foarte inflorite
Scuza-ma daca glumesc si tu esti suparata. Cred ca lu' olandezu tau tare bine i-ar prinde asa o pauza de doua saptamani, sa vada ce e aia liniste cu adevarat si sa-l vezi cum se urca in avion si vine sa va ia acasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela77 spune:

Fetelor eu nu sunt de pe forumul acesta dar am intrat pentru a va pune o intrebare
Stie careva o agentie de bone pe strada Horea in Cluj Napoca?
Daca da va rog dati-mi si mie adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gusta-si eu cred ca este de bine cu olandezul tau .

dana-calculatorul asta imi face figuri cand este vorba de filmulete, dar sper sa le vad pe celalalt.

Eli-noi am stat la Best Western Nouvel Orleans in Paris. Parca a fost ceva de genul 160$ camera pe noapte, dar eu nu am fost prea multumita. Sunt scumpe rau hotelurile in Paris. Distractie placuta!

simona-nu am cartea lui Capraru in format electronic. Ce-mi aduc aminte este ca zicea ca in jur de 2 1/2 ani copilul se dezvata de pampersul de zi si parca spre 3 ani de cel de noapte. Sper sa nu gresesc pentru ca am citit mai multe carti despre asta si cartile americane nu prea scriu aceleasi lucruri ca acelea romanesti. In orice caz, dar asta am mai scris, zicea ca mai intai se maturizeaza controlul sfincterelor anale si apoi restul si ca baietii renunta la pampers mai tarziu decat fetele. Dar zicea ca in nici un caz nu trebuie fortat copilul.

La noi a plouat ieri si ploua si azi fara oprire si este frig. Noroc ca pe aici mai ai ce face cu copilul cand este vreme urata, masina sa ai.

Va pup si sa aveti o zi buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Scrisesem un mesaj lung dar nu eram logata si l-am pierdut...revin mai tarziu asadar, dupa ce imi trece "supararea".

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele...vesti proaste...Alyssa are bronsita asmatiforma...pedi al nostru era in concediu asa ca am dus-o azi la un pedi privat (ala de mi l-a laudat toata lumea si la care tot voiam sa ajung cu ea)...acum suntem pe augmentin si vineri mergem la control, se pare ca e destul de nasol din ce am inteles de la doctor. va ziceam eu ca are o tuse urata dar nu m-am alarmat prea tare stiind ca nu trece intr-o saptamana, mi s-a parut ciudat insa zgomotul care se aude la plamani cand puneam urechea pe pieptul ei, ca un motorash, atunci am banuit ca e ceva in neregula...daca facea febra era clar dar asa...
Si apropo de Alyssa, va place sau nu noua frizura??? http://www.dropshots.com/teddylyon#date/2007-08-18/10:38:46

Gtexro, daca scrii mesaj fara sa fii logata poti sa dai "<- Back" din explorer, sus stanga si il recuperezi.
Onixone, pupam dintzos cu masele noi!
Si multi tuturor...ma dus sa fac niste treaba in casa ca acus vine sotzul si e vraiste.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Merci, Gabitza.

Am reusit sa fac albumul www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157601565386544/" target="_blank">Transalpina DN 67C. Phew! E vizibil numai daca va logati pe contul comun (cel putin asa vreau sa fie ), si contine poze cu multi munti

Multam pentru raspunsurile despre cum fac cu laptele in calatorie. Am luat azi lapte praf (de care i-am dat pana s-o trec pe lapte integral). Indiferent de laptele integral pe care il cumpar (la punga sau la cutie), eu tot il fierb, asa ca laptele praf a fost pana la urma o solutie comoda.

Am uitat sa va mai zic ceva: copchila mea s-a constipat foarte tare la tara, si banuiala mea e ca de la laptele de vaca, pe care mama nu i l-a diluat. Acum ii tot dau pere si prune, dar am avut ceva emotii, pentru ca nu vroia sa se mai aseze pe oltia, fiindu-i frica sa n-o doara funduletul. Acum sper ca s-a rezolvat...

@edit:
Da, Tdi am aruncat si eu un oki la frizura Alyssei, si ma minunez cat e de bogata podoaba ei capilara. Si tunsa ii sta foarte bine! Multa sanatate va doresc !
Dana, apropo de sfatul lui Tdi, e de incercat ! La mine nu merge, odata ce am iesit din fereastra cu "raspunde la subiect" aleluia ! Pot sa dau back pana imi vine cu spume, ca nu mai recuperez mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

TDI, asa am facut dar nu a mers...in fine, ziceam ca e frumusica tare Alyssa ta!
Si mai ziceam de biberoane ca se pare ca scenariul e acelasi (si Diana tot la 5.30-6.00 vrea laptele de dimineata si apoi mai doarme o ora) si de pampersi (OlgaM, m-ai linistit, mai astept un pic pana dupa 2 1/2 - 3ani ca tot nu ma trage inima sa "aplic" alte schimbari)
Nu mai stiu ce mai spuneam...ca i-am luat trenuletul Thomas Dianei (tot din plastic) si apoi m-au apucat remuscarile pana am constatat ca e fabricat in Thailanda si mi-a mai venit inima la loc (dar asta dupa ce m-am uitat pe liste, am cautat coduri etc.; nu mi-a dat prin cap sa verific producatorul intai, ca eram convinsa ca toate jucariile sunt facute in China). Faza asta a fost chiar stupida, ca doar stiam povestea cu trenuletele.
Aaa, ChrisDun, noi ii cumparam cutii mici de lapte Dianei (250ml) si le pastram in cooler cu gheata. Din 12 zile am dormit numai vreo 4 nopti la hotel, restul in cort si nu am avut probleme.

Dana

Mergi la inceput