Copiluti de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 25
onixone spune:
tdi:frumoasa foc fata tunsa.Si vorba aia...ai ce tunde ca are un par superb!Multa sanatate si sa se refaca bine ca sa va ma chinuie noaptea.Glumesc si sper sa nu te superi
[re]mygirl[/red]:tot in ct a cand am fost, o colega de a mamei era internata cu aceeasi chestie.Inainte iau dat alt diagnostic ...pneumonie nu stiu de care...ca sa constate ca are aceasi chestie ca si sotul tau.Acum e bine si se va reintoarce la serviciu, dar tare greu i-a fost in spital.Aveti mare grija de voi
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
blackpanterro spune:
Cuscra, pe aici prin Germa incaltamintea de firma este super scumpa.La 50 euro(undeva la $70) si in sus iar cand am fost in Franta acum 3 saptamani am gasit un magazin de papuci unde cei mai ieftini erau 80 de euro(peste $100) presupun ca erau de firma ca pe multi scria Naturrino.
Eu ii iau lui Aidan de pe net, imi plac mult firmele de munte ca sa zic asa....Columbia, NorthFace, Jack Wolfskin.Da, sunt scumpi si astia dar calitatea e net superioara tuturor celorlate marci.Am gasit si reduceri bune si i-am luat lui Aidan ghete de iarna Columbia la $30
Uitat-te pe zappos.com , nordstrom.com , columbia.com
TDI, sanatate multa lui Aly!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Androix spune:
Cloreta, bine ai venit inapoi la bormasini
Ce-ti pasa tie, cum te hotarasti dai fuga la mosie!
Pai cum sa rezist cu statul la volan: are Mihai mare bafta ca-mi place sa conduc ca altfel nu-l duceam nici pana la voluntari. Nu stiu daca v-am zis ca bucuresti-piatra neamt a durat de la 11 dimineata pana la ora 20.
Dar am mancat si noi, imediat dupa podul de la maracineni pe care practic se poate zice ca l-a ridicat insusi basescu
(deci era un obiectiv turistic de neratat!!!), a mancat si fi-mea de muuuuuulte ori mai prin benzinarii, mai pe o margine de drum, ce conteaza lapte sa fie ca oricum tiristii erau cu okii pe
ca pe butelie. Oricum pot sa zic ca din 10 zile de concediu minim 3 au fost ratate integral fiind pe drum. Daca punem la socoteala si a doua zi de dupa drum in care eu cam zaceam asa, dar zaceam din picioare ca nu ne permiteam sa pierdem timpul lancezind in pat...
Gata, echipez copiii sa iesim in parc ca Filip mi-a mancat urechile si abia ce l-am adus ieri din berceni. BTW iar m-am contrat cu soacramea. A zis ca i-a dat sosete in picioare. Pe caldurile astea??? Pai din solidaritate trebuia sa-ti pui si tu sosete in picioare! Evident ca a pus bot. Deja ma gandesc serios si cantaresc ce alternative am din toamna.
Tdy, nu te supara pe mine, acum cand iesim in parc dau o fuga si la posta si te anunt ce am facut.
Si sanatate la tunsulica!
Andreea, mama de Filip si Georgia
omustata spune:
Tdi-uitasem sa-ti zic ca am vazut-o si eu pe Ali tunsa chiar atunci si m-am minunat si eu cat par are in cap. Ii sta foarte bine! Imi pare rau ca-i bolnavioara. Si sora-mea a avut cand era bb asa ceva si tare rau a fost. Parca si ginerele tau a avut, daca nu ma insel. Sanatate multa!
Clara-ai grija de tine. Bine ca nu-i rupt. S-a facut o frumusete de fetita gargarita. Pare mult schimbata. Eu am cont pe snapfish si le-am trimis invitatie fetelor la pozele mele, dar poate nu vrei sa-ti faci cont la ei, ca altfel nu se pot vedea. Insa gabitza a deschis pe snapfish un cont cu adresa si parola noastra comuna si am facut invitatie acolo. Trebuie sa fie printre e-mailurile de la adresa comuna invitatia mea.
mygirl-sanatate sotului tau!
OanaC-eu sunt foarte multumita de incalatamintea de la Stride Rite. Cele europene sunt bune, dar extrem de scumpe. Din Romania Maya are Bebetom, foarte bune si alea.
dana-am vazut si fimuletele. O dulcica Diana ta.
OlgaT-tare mult as vrea sa ne zici detalii despre noul job. Trebuie sa incep si eu sa caut, dar parca nu am elan pana nu o vad pe Maya ce face la daycare.
Va las acum ca am o groaza de treaba. Asta daca nu prind ca gusta un film la TV sa nu ma mai pot desprinde. Ca asa am acut ieri si am vizionat un film intreg fir-ar sa fie!
Olga si Maya (28.05.2005)
Androix spune:
Gata, nu mai zice nimeni nik?
lasa ca zic eu atunci: Ei bine, da! La posta nu au plicuri
daca puteti sa credeti asa ceva, am vrut sa pun batista intr-un plic d-ala cu bule sa nu se sparga piesele din plastic si nu aveau. Asa ca Tdy, abia maine merg la librarie sa iau plic si apoi pun pachetul la posta.
Nu mai pot! Filip mi-a mancat ficatzii! Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Frate, si ai vostri tot asa fac? Ogesc asa fara motiv minute in sir? Pana simtiti ca vreti sa va luati campii? A fost foarte distractiva intoarcerea din parc cand urlau amandoi. Georgia urla de foame si Filip ca urla Georgia si nu se putea sa nu se auda si el. Asa ca timp de 30 de minute le-am facut baie la amandoi in urlete si tipete, in conditiile in care timp de 5 zile nu avem apa calda deci a trebuit sa si incalzesc. Au adormit amandoi acum un sfert de ora dar inca nu am gasit forta sa-mi fac si eu un dus, macar cu apa rece.
Hai noapte buna, sa ma chemati maine dimi la cafea sa-mi revin cu nervii capului, desi am luat decizia sa ma trezesc la 5 ca sa am si eu 2 ore de liniste dimineata pana se trezeste capcaunul...
Andreea, mama de Filip si Georgia
omustata spune:
Androix-si eu am vazut in Ro o multime de copii cu sosete in picioare in parc la 40 de grade si zau daca pricepeam de ce. Pana la urma l-am intrebat pe un prieten de ce-i pune fetii sosete si cica o deranja nisipul din sandale. Eu nu-i pun Mayei. Nu de alta dar eu nu as suporta sa port sosete cand este cald afara si apoi ei ii miros picioarele tare rau cand sunt incinse
.
Acum am vazut ca ai scris iar. Toti sunt la fel, sa stii, cu fooooarte mici exceptii.
Olga si Maya (28.05.2005)
gtexro spune:
Multumesc inca o data pentru urarile de bun venit, fetelor!
Cloreta nu pot sa-mi imaginez cum e sa ai piciorul rupt (sau nu chiar, ca am inteles ca este doar o luxatie, nu?)...sanatate multa!!! E o scumpa Teo!
Beatrice ma uimesti cu energia ta; plimbarile ca plimbarile, dar cu bucatareala m-ai dat gata. Daca m-as pricepe si eu macar pe sfert ar fi super!!!
Margott, de la doctorat ti se trage (ma refer la insomnii). Incearca sa faci o pauza de cateva zile - o saptamana daca poti (pauza completa, nici macar sa nu-ti arunci ochii pe teza chiar daca ai senzatia ca ti-au mai venit niste idei sau ti-ai amintit ca ai uitat sa pui nu stiu ce). Daca asta nu merge, atunci foarte probabil o sa scapi de insomnii dupa ce termini cu toate examenele (of, ce incurajare!). Oricum, succes in continuare!!!
La marci de incaltaminte nu ma pricep...
Mygirl, sanatate sotului! N-am auzit de tipul asta de febra pana acum, sincera sa fiu. Suna, intr-adevar, ciudat.
Androix tu esti soferul in familie? Eu evit sa conduc cu sotul meu ca ma enervez rau (ma rog, poate i-a trecut intre timp ca nu m-am mai atins de volan cu el in dreapta mea). Daca chiar trebuie sa fim amandoi in aceeasi masina, atunci conduce el. In legatura cu copiii, nu stiu exact ce inseamna "ogesc" dar cam banuiesc eu; si Diana are momentele ei de "glorie", stai linistita. Cum zice OlgaM, toti sunt la fel cu foarte mici exceptii.
OlgaM tu parca povesteai de activitati pentru copii (sau Oana C, nu mai stiu, imi cer scuze daca gresesc)...aveti in program ceva gen gimnastica, innot, dansuri? Ma bate gandul sa-i gasesc Dianei ceva peste iarna (mai ales ca vin ai mei si nu o sa mai mearga la gradi) dar mi se pare cam micuta, totusi...
Dana
monu spune:
Ola fetele, am o oboseala in oase de zile mari.
Gusta, iti doresc sa gasesti raspuns la problema ta.
Clara, multa sanatate si sa profiti la maxim de perioada de odihna.
Oana, multa sanatate sotului.
Dana, bine ati venit la noi.
Beatrice, surpinzatori ca de obicei. Sunteti o familie deosebita.
Elisor, un pup mare pentru voi.
Teddy, Clara, vazut fete tare frumoase.
OlgaM ne pare tare rau ca nu mai sunteti in tara.
Despre noi - Alexia - nu mai are suzy. Inainte sa plecam la socrii acum o luna a aruncat-o singurica dupa pat asa ca nu am putut muta patul
sa scoatem suzeta. biberoane nu mai servim. dar nici lapte din pacate. acum nici macar sa bea din bibe nu mai stie. Cu pampersii doar noaptea. Cu vorbitul stam f bine. Bine nu spunem poezii dar vorbim mult si de toate. Intrebarile zilei sunt - ce faci mami??? si ce e aia????
De luni avem bona dupa care Alexia e topita. sa vedem cat tine starea de bine.
Antonia-creste mare si frumoasa. maine mergem la dr la control periodic.
In rest de o sapt de stat in Bucuresti suntem terminate de caldura, fetele sunt pline de bube again!!!! si ne sufocam ![]()
Androix, fara suparare, bine ai venit la mami de 2 copii mici. La noi e galagie non stop. alta urla, una tipa, una se culca, alta se scoala. capul rautatilor este Alexia. Desi isi iubeste mult sora are o placere deosebita sa intre in camera si sa o trezeasca.
este f agitata si parca e o adolescenta care nu stie ce vrea. acum tipa ca nu vrea dupa o secunda tipa ca vrea. iti vine sa te .....![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Tdi spune:
azi am plans toata ziua
...de ce?! habar n-am: de nervi, de oboseala, de neputinta, de plictiseala, de frica...naiba stie...acum mi-am mai revenit si fac tort.
faza e ca nu mai pot merge inainte asa (deh, am ajuns sa astept cu nerabdare spitalul si operatia doar ca sa rup monotonia din viata mea
)...d'apoi ma intreb "care viata?" ca de vreo 2-3 ani eu nu mai exist decat in postura de carcasa obosita. si ca mama as vrea sa-i ofer mult mai mult copilului meu si nu vad deocamdata nici o solutie, chestia asta ma termina.
deci eu nu stiu cum va descurcati voi si cum reusiti sa mergeti inainte, mai ales ca unele aveti 2 copilasi mici...tot respectul!
hai ca o iau pe ulei...noapte buna.
Album Alyssa
gtexro spune:
quote:
Originally posted by Tdi
azi am plans toata ziua...de ce?! habar n-am: de nervi, de oboseala, de neputinta, de plictiseala, de frica...naiba stie...acum mi-am mai revenit si fac tort.
faza e ca nu mai pot merge inainte asa (deh, am ajuns sa astept cu nerabdare spitalul si operatia doar ca sa rup monotonia din viata mea
)...d'apoi ma intreb "care viata?" ca de vreo 2-3 ani eu nu mai exist decat in postura de carcasa obosita. si ca mama as vrea sa-i ofer mult mai mult copilului meu si nu vad deocamdata nici o solutie, chestia asta ma termina.
deci eu nu stiu cum va descurcati voi si cum reusiti sa mergeti inainte, mai ales ca unele aveti 2 copilasi mici...tot respectul!
hai ca o iau pe ulei...noapte buna.
Teddy siAlyssa (05.05.05)
Album Alyssa
Hai mai TDI ca eu te stiu fata vesela si puternica!!! Poate esti ingrijorata in privinta operatiei sau poate pur si simplu ai obosit, ceea ce e normal. E mai greu sa stai acasa sa cresti copii decat sa mergi la serviciu, crede-ma.
Sincera sa fiu, eu nu stiu daca as fi rezistat 2 ani acasa singura cu Diana. M-am si intors la scoala de altfel (mai de voie mai de nevoie) cand ea a facut 4 luni cu toate ca ma durea sufletul si am trecut prin toate fazele "despartirii" pe care le-am vazut povestite pe aici.
Poate dupa ce treci de hopul asta cu operatia te gandesti la un serviciu; chiar daca nu-ti aduce neaparat cine stie ce satisfactii materiale iti da incredere in tine, te simti utila, iti faci prieteni, scapi de monotonie si te face sa te uiti in jur si sa vrei mai mult...na, zic si eu ca sa nu tac, ca nu stiu ce situatie ai tu acolo dar ma ingrijoreaza mesajul. Scuze daca am sarit calul!
Capul sus ca nu e sfarsitul lumii! Toate se aranjeaza cu timpul, o sa vezi...
Dana

Alyssa (05.05.05)