Copiluti de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Daca nu v-ati mai distrat de mult, ia aici sa aveti ce citi la cafea ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105680
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Salutar fetele!
Lucas,
ce-ti face baietul cela cu ochi frumosi? Iar despre curaj sa nu vorbim ca poarta alt nume: inconstienta
Deci daca as fi stiut cum e dadeam cu banul si mergeam intr-un singur loc.
OlgaM, eram in muzeul ASTRA de la Siubiu, un fel de muzeul satului dar mult mai mare decat cel din bucuresti. Iti ia cam o zi sa-l vizitezi. Si este lipit intr-o margine cu gradina zoologica din sibiu. Si intr-o zi am hotarat sa mergem la zoo dar ca sa fie mai distractiv s-o luam prin muzeu, mai vedem una alta, ne mai plimbam.
Mergem noi la muzeu, deja se facuse cam tarziu ca fusesem la Paltinis in dimineata aia, deci era in jur de 17 ceasul. Cand la bilete ma intampina un nene: 15 ron. Uat??? Pentru ce mai frate? Pai bilet familial: mama, tata si doi copii sub 14 ani. Da mama tata si doi copii MULT sub 14 ani. Adik cum vine asta nenica tu imi pui la socoteala un copil de 2 luni si altul de 2 ani??? A bine atunci platiti 12 ron. Nu am mai stat la tiganeala ca eu de fapt vroiam un bilet de student iar Mihai cu legitiamtia de presa intra gratis.
Cand vrem sa iesim spre zoo: pai da siti dar poarta asta se inchide in juma de ora. Dar muzeul pana la cat tine deschis? a pai pana la 2 noaptea dar poarta asta se inchide la 18:30 punct, daca vreti sa va intoarceti trebuie sa va miscati repede. Asa ca ne-am lasat pagubasi si ne-am plimbat pe-acolo.
La un moment dat am ajuns la un fel de scena pe lac, cu bancute in fata, am facut cateva poze si zic sa luam un suc ca tot acolo era si singurul magazin din muzeu. Cat am stat acolo apar dansatorii: o trupa de brazilieni, galagiosi exact cum ii vezi prin seriale. De la distanta, vorbeau asa de tare si erau veseli, radeau, cantau ca am zis ca or fi tigani de-ai nostri.
Si au venit acolo pe scena aia si au inceput sa danseze. De fapt participau la un festival de dans international la sibiu si doar repetau cateva dansuri. Dar au fost foarte exotici si pana la urma au fost motivul pentru care ne-a mai trecut supararea ca nu am putut intra la zoo unde am fost a doua zi dimineata inainte de a pleca spre sighisoara. Iar Filip a fost fascinat de ei toti. Intre dansuri cele cateva persoane care erau si ii priveau ii aplaudau. E pai daca se aplauda Filip striga si in gura mare: BAVOOOOO! Erau toti pe jos de ras. Apoi a fost atras de instrumentele muzicale. FOarte simpatici batraneii aia: dupa ce au terminat de repetat au venit la el si i-au aratat si toba si chitara. Era Filip super curios.
Dana, bine ai iesit din umbra!
Monu, eu nu mai stiu alte jucarii decat cele pe care le-au aratat la tv. Noi avem o locomotiva thomas dar am inteles data trecuta ca numai cele rosii ar avea o problema. Oricum a noastra e verde si e din plastic. Si astea or fi sau doar alea din metal magnetice? Eu sunt convinsa ca le-au retras de prin alte tari si le vor vinde la looseri ca noi. Cel putin in ultima vreme e inflatie de locomotive thomas prin toate magazinele dar le dau scumpe.
Gabitza, distractie placuta la mare sau mai bine zis la piscina. Offf ce tanjesc si eu sa inot. Anul asta nu am pupat nici macar un strand obosit.
Andreea, mama de Filip si Georgia
gusta spune:
Buna
Eu am intrat sa anunt ca saptamana viitoare plec in romania.Nu stiu pentru cat timp stiu numai ca plec de restu putin ma intereseaza.Momentan am ajuns la ideea ca Mara are nevoie de mama sanatoasa la cap si atunci am ales calea care mi s-a parut cea mai usoara.Nu sunt lasa nu fug da numai pot si consider ca e cel mai bine asa.
Pup fetele si ne auzim cand apele o sa se mai linisteasca.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
O iei si pe Mara cu tine, nu?
gusta spune:
Pai cum altfel gabitza.Omul are nevoie de liniste,numai cand a facut-o nu stia ca o sa aiba nevoie de liniste.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Androix, vad ca am ajuns prin aceleasi locuri, doar ca noi am stat intr-un punct fix si ne-am miscat de jur imprejur. Ca am fost si noi la Paltinis, Dumbrava, Sighisoara...Si pe drumul spre Paltinis sigur ati precut si pe linga Pensiunea Mai unde am stat noi.
gabitzam spune:
Gusta, tu stii ce e cel mai bine pentru tine, pentru linistea si sanatatea ta si pentru Marutzu mic.
Vorbim la telefon cand ajungi in Romania, daca vrei.
Ne putem si vedea daca s-o ivi cumva ocazia.
Iti doresc curaj mult si neaparat sa mai treci pe aici, ca noi avem nevoie de tine, si poate putin te-om ajuta si noi pe tine.
Androix spune:
![]()
![]()
Daaa si ne-am uitat asa de-afara. Dar am intrat si pe net si mi-a placut o faza despre piscina: cica nu e cu circuit inchis asa ca nu conteaza ca ai cazare acolo de platit tot platesti intrarea la piscina 
Gusta, ce sa-ti spun, iti doresc sa se rezolve problemele din viata ta si sa fi sanatoasa peste tot nu numai la cap. Drum bun si sa te simti bine in tara!
Andreea, mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Faza cu piscina era asa, daca erai cazat nu plateai imbaiatul in piscina, plateai doar daca voiai sezlong. Adica puteai veni din camera, faceai o baie si te duceai inapoi in camera ![]()
A mai fost o faza haioasa, ca in pretul camerei intra si sauna gratis. Si pe mine m-a gasit facut sauna cand erau zilele alea cu 37 de grade la Sibiu. Nu pot sa-ti zic ce fata a facut receptionera cand i-am zis ca vreau sa faca sauna
In sauna erau 77, asa ca atunci cand am iesit de acolo afara mi s-a parut chiar racoare
Dar mie chiar imi place sauna si de multa vreme tanjeam sa zac intr-una si sa iasa apa din mine siroaie, dinainte sa ma marit nu mai facusem o sauna.
andutzy spune:
He he he, cand erau gradele alea multe multe de tot in Bucuresti eu stateam la racoare la Medlife. Pe cuvant daca imi venea sa cred chestia cu cod rosu cand spre mine batea un dulce AC caruia eu ii stabileam temperatura! Cred ca acum inteleg de ce merita drumul sotului meu de 2 ori pe zi pana la mine...
, venea si el la putina racorica!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi