Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cine mai stie sa spuna repede
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105722

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Multumesc Gabitzam pentru invitatie...draguta ca-ntotdeauna. O sa incerc sa mai postez cand am timp.
Mercedes stai linistita ca nu ai gresit cu nimic...si eu vorbesc engleza cand nu sunt de fata vorbitori de romana (ca asa e normal si politicos). E clar ca Bia va vorbi ambele limbi, mai da-i un pic de timp si nu te mai stresa atat gandindu-te cine si cum ii vorbeste.

Iar editez ca nu am raspuns, de fapt, la intrebarea Gabitzei, pai nu mi-am propus sa stau deoparte, pur si simplu am tot amanat sa postez...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

bine ai venit Dana!

Monu deocamdata numai de acele jucarii de la fisher produse in China au anuntat in mod oficial.

TDILa multi ani!!!!!!!!! cu foaaaaaaaaaarte mare intirziere. si bafta la operatie!

Nelia cred ca am uitat sa te felicit pentru baietzel!!! super!!!

Andutzy sa-ti traiasca flacaul! si fetitza???????

Androix aveti curaj daca ati facut atitia km cu 2 copii. UAUUUUUUUUU.

Loreen ce faci?????

elisor ati ajuns cu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Voi stiati ca zinacef este gentamicina? dand un raspuns la alt subiect am cautat sa vad daca am scris corect cuvantul si atunci am vazut ca este gentamicina. Si mi-au trecut prin fata ochilor un milion de variante. Antonia a facut tratament 10 zile cu zynacef la Elias. In acea perioada am auzit aici cazul unei fetite care surzise in urma tratamentului cu gentamicina. Nici prin cap nu mi-a trecut ca si noi am facut gentamicina. acum stau cu ochii pe bb sa vad daca aude bine.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Dana, bine ai venit si te pupam... welcome in grup...

La multi ani tuturor Mariilor.. Ieri fusaram plecati, apoi iarasi acasa, apoi cu trebi si n-am mai intrat sa urez asa incat o fac acusi... Puapm toate fetele cu numele asta frumos...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Oare ce se intampla cu subiectul nostru. Cred ca azi au fost postate vreo 3 mesaje. Este mult timp de cand nu l-am mai gasit pe prima pagina.

Androix-am vazut pozele voastre, o parte ca au fost multeeee. Foarte frumoase. Unele sunt chiar artistice. Georgia este o frumusete de copil si Filip la fel. Ce era cu dansatorii aia?

mercedes-imi pare bine ca te-ai mai linistit.

dana-bine ai venit la noi. Marturisesc ca eu nu am avut rabdarea ta. Eu am urmarit din umbra un an si ceva si apoi nu am mai rezistat.

danelutza, laura, OlgaT, Eli-unde sunteti? Dati si voi un semn. Nu vedeti ca se duce subiectul nostru pe pagina a 3a?

monu-sincer, eu nu acord prea mare atentie sau mai bine zis nu ma stresez deloc cu chestia asta cu jucariile. Pe vremea noastra nu stia nimeni din ce erau facute jucariile, ce vopsele si nu se mai stresa nimeni.

Maya s-a facut bine si m-am mai linistit putin. Am alte nelinisti, dar asa sunt eu, mereu nelinistita . Sa aveti o zi de vineri cat mai frumoasa!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mercedes, eu ii vorbesc Evei in ambele limbi, mai mult in engleza. Cind ii vorbesc in romana, imi raspunde imediat "noooooo" apoi repeta in engleza ce i-am zis in romana. Adica imi spune sa nu-i vorbesc in romana, ci in engleza.
Sa ma urecheasca cui nu-i convine, dar asa consider eu de cuviinta sa imi invat copilul. Eva deja vorbeste foarte bine in engleza, port conversatii normale cu ea, imi spune ce ii place si ce nu-i place, pune intrebari de tot felul ... ca un copil mai mare.
Limba romana o intelege, nu in totalitate, dar nici nu o oblig sa o stie la perfectie. Are timp destul sa invete, daca vrea!
Nu si-a dat nimeni din familia mea interesul sa vina aici sa aiba grija de ea si sa o invete romaneste, asa cum fac familiile altor prieteni romani de aici. Degeaba ma intreaba mama, prin telefon, daca o invat pe Eva sa vorbeasca romaneste, ca sa se poata intelege cu ea, cind maica-mea fuge imediat la frate-meu, in Paris, sa stea cu baietelul lor. Le-am si spus, daca vor ca Eva sa vorbeasca romaneste, sa vina sa stea cu ea, sa o invete. Dar se dau toti disparuti cind le cer sa vina sa stea cu Eva, ca sa imi caut mai linistita un serviciu.
Pina atunci, care cred ca va fi <niciodata>, eu o pregatesc pentru ceea ce are nevoie aici, engleza si spaniola!

Mergi la inceput

Olga, ma bucur ca Maya s-a facut bine! Sa faci ceea ce ai inceput, in legatura cu dr, nu-i lasa asa, ca cine stie ce alt copilas mai grav bolnav ajunge pe mina lor si-l nenoroceste cu indiferenta lor

Mergi la inceput

Monu, am postat site-ul si la subiectul respectiv. Aici este lista completa a jucariilor retrase de pe piata:

http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/category/toy.html

Iar pentru toate produsele retrase, asta este site-ul:

http://www.cpsc.gov/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata!

Dupamiaza o sa plecam spre Constanta pentru weekend. Se anunta vreme calda si frumoasa, sper sa nu fie f.f. aglomerat. O sa merg cu Andrei tot la piscina aceea frumoasa unde i-a placut atat de mult.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput