Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
sbogdana spune:
quote:
Originally posted by flore26Duminica plecam in concediu la Felix! ne pregatim de concediu aici
FLORE![]()
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
Ce scumpa este

Concediu placut!
flore26 spune:
DIANOCICA< ASIZA< SBOGDANA

FLORE
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
ziggy spune:
Va salut si eu azi si ma bucur ca pot fi din nou alaturi de voi. Din 10 iulie am avut probleme cu laptop-ul si abia aseara tarziu am reusit sa il reparam. Mi-ati lipsit enorm, abia astept sa citesc mesajele voastre, dar trebuie sa mai astept o saptamana caci maine dimineata plecam in concediu.
Sa va spun despre noi:Calin are doar 2 dintisori, insa mananca mult si bine. Merge foarte bine si repede in patru labe si se aseaza singur in fundulet cand oboseste. Spune ta-ta. Insa are probleme cu somnul, toata noaptea fac drumuri la patut, iar cand nu mai pot il iau cu mine in pat.
Va pup si sper sa mai reusesc sa intru azi, desi trebuie sa fac bagaje.
Pentru fetele din zona Cluj-ului: Imi puteti recomanda vreo pensiune prin apropiere?
Noi suntem asteptati sambata prin zona Satu Mare, iar noi vrem sa stam cateva nopti pana atunci prin zona Cluj-ului, unde nu am mai fost.
poze calin
Calin (5.12.2006)
asiza spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Pentru fetele din zona Cluj-ului: Imi puteti recomanda vreo pensiune prin apropiere?
Noi suntem asteptati sambata prin zona Satu Mare, iar noi vrem sa stam cateva nopti pana atunci prin zona Cluj-ului, unde nu am mai fost.
poze calin
Calin (5.12.2006)
Ziggy, www.vilaeuropa.ro/" target="_blank"> vila europa e chiar in Cluj. Mie personal imi place mult acolo...acuma sa vina sotul meu acasa si-ti mai spun ca el le are cu astea...daca veniti sa faci bine sa dai un tel sa ne intalnim...Pupici...revin cu info...daca uit, sa ma tragi de maneca...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
marani spune:
DONIA, bine ai revenit! 
KTRINEL, ce fain ca s-a acomodat la gradi, grozav!
DANUTZ, refacere rapida! 
DIANARUS, ma bucur tare mult ca si-a revenit pritenul vostru! sa se faca sanatos!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Ceau fetele!
am sosit si noi acasa,am fost la tati la piatra neamt,cam scurt dar a fost fain si Alessia a fost cuminte..relativ!!MA duc sa mai citesc din urma..daca nu adorm intre timp!!Avem si noi cevapoze noi!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Bine ati venit! Cum iti placu la Piatra Neamt? am vazut pozele, frumoase amandoua, pe tata nu-l cunosc - orasul e mic, deci posibilitatea ar fi existat, oricum de cand am nascut nu mai merg la meciuri la sala.

Ajutati-o pe Sonia
bamboletta spune:
Neata 
Brrr ce vreme urata ![]()
Antonia a invatat sa-si dezlege babetica singura ![]()
am pandit-o
ori si-o intoarce cu nodul in fata ori lasa nodul la spate si trage cu mana pana o desface ![]()
Dianocica-tot ii pun o jucarie de plus moale si pufoasa sa doarma cu ea
dar nici nu o baga in seama ![]()
jucaria preferata ar fi un tigrulet portocaliu cu dungi negre ![]()
Dia-o scumpete Oana 
ce de treaba are cu cartile
nu rupe din pagini?
super fain caruciorul 
Aelita-cred ca deja ai plecat
drum bun
Yagmur-da da repara-l cat mai repede
si noi vrem sa-l vedem pe Luca 

Flore-superba Alessia in costum de baie 
Eva Ioana de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares de Ramsan
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor Alexandru de Ruxmax
fug sa-i pregatesc papica 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
marani spune:
quote:
Originally posted by dianocica
in mama si copilul mai zice ca asta ar fi varsta la care incep sa doarma cu jucaria preferata. este? la voi, adica...d vrea cam o jucarie noua/zi. daca e una pe care o stie pe dinafara se orienteaza catre altele...telefon...cablu...usb stick...deci nu prea se pune problema de atasat de o jucarie. la voi?
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
daca adoarme afara tine in mana o jucarie, una dintre preferatele ei ( maimuta, vaca ori inelele de ros ), in casa eu sunt "jucaria" preferata, adoarme pe umarul meu strangandu-ma cu manutzele
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:

Eva Ioana de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares de Ramsan
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor Alexandru de Ruxmax
Are vreo 4 zile de cand nu se mai trezeste noaptea, nu mai scanceste, nu ma mai cere. Doarme de la 21.00 pana la 9.00 dimineata cu trezire la 5.30-6.00 pt papa. E grozav caci uitasem cum e sa dormi macar 5 ore pe noapte. Sunt cu moralul la pamant, nu-mi gasesc casa si acus vine iarna.....al meu barbat a venit azi acasa si tot azi pleaca pt o sapt....m-am saturat sa fiu singura. Si mai tre sa ma inscriu si la facultate si nu mai am parale de taxa.
dar nu ma plang...cica....
ma duc sa trag o pipa...
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
quote:
Originally posted by flore26Duminica plecam in concediu la Felix! ne pregatim de concediu aici
FLORE![]()
LUNA 8www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
Concediu placut!
Am vazut ce costum de baie are printzesica...iar ochelarii
!Ajutati-o pe Sonia