Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

Donia Bine ai revenit din concediu; din pacate trebuie sa spun ca noi ocupam locul 1 la codasi in diversificare; de vreo luna avem mari probleme cu acceptarea solidelor; parca ieri a fost un pic mai bine, adica de la nimic sau cateva picaturi acolo, la 1-2 lingurite

Dianocica , si eu la fel cu fata iritata, mai rau decat in adolescenta; am observat ca invazia acneica vine odata cu rusii si pleaca tot cu ei; sper sa treaca repede; inainte de sarcina erau mult mai discreti

Dianarus78 imi pare bine ca prietenul vostru e mai bine; Doamne ajuta sa se refaca repede si complet

Alexandra Sanatate multa lui Mark

Cameluta Bine ai venit!

Aelita Calatorie placuta!

Vazut poze cu copilasi frumosi la toti

Despre emigrare, sunt oameni si oameni; unii se adapteaza foarte usor intr-un nou mediu, dar altii nu si prefera sa se intoarca; de exemplu, tatal meu desi a umblat foarte mult prin lume, nimic nu e mai placut pentru el decat Romania, e asa fericit cand se intoarce acasa; nu ar emigra pentru nimic in lume;
cred ca depinde si unde emigrezi; din cate am vazut emigrarea si adaptarea in Europa e mult mai grea decat cea de peste ocean; europenii sunt mult mai xenofobi iar asta ingreuneaza mult adaptarea; mai e si dorul de familie, prieteni;

despre Romania, ce sa zic, daca nu ar fi familia si prietenii acolo, nu cred ca as mai trece prea curand pe acolo;

La tema cu jucariile, nici noi nu avem vreo jucarie preferata; a ba da parul lui mami, e tare interesant si vad ca nu ne-am plictisit de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata
iar 20 de treziri pe noapte . nu ii e foame. nici macar nu vrea tz mereu (pana acum asta functiona mereu....) nu stiu ce sa i mai fac.... am incercat sa i dau fructele dimineata. s a uitat la ele ca la nu stiu ce. si a zis sa mi le pun in cap. ca daca mi le pune el...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Sarbatoritilor zilei!

Vreau sa urez si eu Un calduros bun venit DONIEI si sa nu mai lipsesti atat, ok?
Vazut poze de fulguleti frumosi de bambo, chris, panaa, adinazot, dia, si ii pup pe toti
DIANARUS cum faci tu mamaliga pentru bb? Vreau sa incerc si eu azi reteta de mamaliga cu branza si smantana. Branza calcica, nu? Sau de care?
DIANOCICA la noi in ultimele nopti e ceva de genul: se trezeste la 2, 2 si ceva, daca ii dau repede tzitzi molfaie la ea nici un minut, se intoarce cu curul la mine si se culca pana la 6. Daca nu/i dau tzitzi se trezeste de tot, si nu mai adoarme decat dupa vreo ora, tot cu tzitzi. Cum sa scap de minutul de molfait tzitzi. Suzeta nu vrea sub nici o forma, iar faza cu apa nu tine

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

dia ai dreptate, oana sta superbine in carucior. si arata mai misto decat in magazin.

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

donia un subiect pe gustul tau Fericirea unei mame

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna ziua, mamici si bebici!

Noi acuma ne facem primul somn...ala de 30 min si am intrat repede sa va scriu!

Ktrinelule, povestea cu emigrarea e luuungaaa si complexa si, precum bine spuneai, oamenii sunt diferiti, nevoile le sunt diferite, asadar motivatiile si lucrurile pentru care se intorc in tara sunt diferite, nu tin neaparat de latura materiala...
Vazut poze cu pisi...nu le ratati, fetelor, sa vedeti ce mare si frumoasa s-a facut Alexandra!!!!
Dia, e beeetooon caruciorul nou!!! ...si-mi place cum face Oana ordine printre carti ...parca ma vad pe mine cand eram cam de varsta ei (aveam si eu pasiunea sa scot de 'nshpe mii de ori cartile din biblioteca..le mai si rasfoiam )...
Dianarus, ma bucur nespus ca prietenul tau a iesit din coma...va fi o recuperare grea se pare...Doamne ajuta sa fie bine!

Nici noi nu avem jucarie preferata si nu mancam decat blenduit deocamdata desi avem 5 dintisori si ceilalti ne fac nopti fripte...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Yagmur si Ada statea cu degetelul in gura mai tot timpul cand era obosita si dupa e lasa tzitzi inainte de culcare. Acum am observat ca nu mai e asa frecvent obiceiul, chiar sunt zile cand nu o vad deloc. Eu zic ca se dezvata el.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Duminica plecam in concediu la Felix! ne pregatim de concediu aici

LUNA 8

Mergi la inceput

da, pisi e super. iar poza in care doarme pe covor....e visul meu de 7 luni un copil adormind la munca....si niste ochi albastii....da, nu am laudat o destul ieri....
si asta mica a lui flore ma termina cu figura aia trezita din somn. si cu spagatul ala....
gata, s a trezit. azi incercam jocuri din cartea aia cu ..pana la 5 ani...stiti voi...ma duc sa pun o bila intr un castron

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by flore26

Duminica plecam in concediu la Felix! ne pregatim de concediu aici

LUNA 8

Io-te la ea...ca are costum de baie si ochelari de soare......si n-are nici 8 luni.........pupam...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput