Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by flore26Duminica plecam in concediu la Felix! ne pregatim de concediu aici
FLORE![]()
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
E mortala in costum de baie. Si ce ochelari! Sa aveti concediu placut!

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
marani spune:
DIA, am vazut pozele de la munte, f frumoase!!!!!!!! ce bine seamana Oana cu tati! ma mir ca a stat in marsupiu la cat e ea de energica, oricum lucru bun. Admirat si noul carutz, sa-l stapaniti sanatoshi!
Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
flore, pt noi nu fac mamaliga, mie nu-mi place. pt marc am cumparat faina grisata (e mai fina), am pus apa la fiert (vreo 300 ml, sa zic) cand fierbea in clocot am inceput sa pun treptat vreo 3-4 linguri de faina, amestecand constant cu telul. am tot amestecat pana a fiert si s-a umflat. daca iese prea groasa completezi cu apa, ideea este sa nu iasa beton ci moale (ca un gris cu lapte). branza calcica+iaurt napolact (cateva lingurite din fiecare)+cateva linguri mamaliga = amestecate bine de tot si gata. de 2 ori i-am facut pana acum si i-a placut.
dianocica, din cate vad mai toate mamicile se plang de treaba cu somnul. vorbeam azi cu laura (am sunat-o sa-i spun de sonia ca e bine) si zicea ca e disperata, ca dani se chinuie toata noaptea cu somnul... si marc se trezeste, de regula de 2 ori/noapte, uneori accepta apa sau lapte dar adoarme f.greu, plimbat in carucior. asta inseamna pt mine cel putin 30 min de stat treaza si impins la carut. o tura pe la 2-3, una intre 4-5... ce-mi alina oboseala este ca stiu sigur ca intr-o zi se va termina povestea cu trezitul.
marc papa numai blenduit f bine, are doar juma de dinte... dupa 5-6 dinti mai vedem. jucarie preferata nu avem, doar n-o sa-i pun in pat bidonul de 5l sau mouse-ul de la pc... ianis a inceput sa doarma cu un purcelus si un catel (de plus amandoua) abia pe la 1.5 ani. dar nici acum nu se desparte de cici si ham.
n-am apucat sa vad deloc poze, sa urez
, ieri am avut musafiri, sotul a venit la 9pm acasa de la job, casa-i cu curu'n sus, mi-a mi-au venit rusii (deja stau chircita de durere) si asta seara tre sa merg la ginecolog (cica imi pun sterilet). si s-au copt rosiile si ardeii si gogosarii si cine naiba le aduna... si nu am timp sa fac ciorba (noroc ca am borcanele) si am de calcat un munte de haine si...si... ma impusc daca nu reusesc sa ma clonez!
ufff, m-am descarcat.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
flore, pt noi nu fac mamaliga, mie nu-mi place. pt marc am cumparat faina grisata (e mai fina), am pus apa la fiert (vreo 300 ml, sa zic) cand fierbea in clocot am inceput sa pun treptat vreo 3-4 linguri de faina, amestecand constant cu telul. am tot amestecat pana a fiert si s-a umflat. daca iese prea groasa completezi cu apa, ideea este sa nu iasa beton ci moale (ca un gris cu lapte). branza calcica+iaurt napolact (cateva lingurite din fiecare)+cateva linguri mamaliga = amestecate bine de tot si gata. de 2 ori i-am facut pana acum si i-a placut.
dianocica, din cate vad mai toate mamicile se plang de treaba cu somnul. vorbeam azi cu laura (am sunat-o sa-i spun de sonia ca e bine) si zicea ca e disperata, ca dani se chinuie toata noaptea cu somnul... si marc se trezeste, de regula de 2 ori/noapte, uneori accepta apa sau lapte dar adoarme f.greu, plimbat in carucior. asta inseamna pt mine cel putin 30 min de stat treaza si impins la carut. o tura pe la 2-3, una intre 4-5... ce-mi alina oboseala este ca stiu sigur ca intr-o zi se va termina povestea cu trezitul.
marc papa numai blenduit f bine, are doar juma de dinte... dupa 5-6 dinti mai vedem. jucarie preferata nu avem, doar n-o sa-i pun in pat bidonul de 5l sau mouse-ul de la pc... ianis a inceput sa doarma cu un purcelus si un catel (de plus amandoua) abia pe la 1.5 ani. dar nici acum nu se desparte de cici si ham.
n-am apucat sa vad deloc poze, sa urez, ieri am avut musafiri, sotul a venit la 9pm acasa de la job, casa-i cu curu'n sus, mi-a mi-au venit rusii (deja stau chircita de durere) si asta seara tre sa merg la ginecolog (cica imi pun sterilet). si s-au copt rosiile si ardeii si gogosarii si cine naiba le aduna... si nu am timp sa fac ciorba (noroc ca am borcanele) si am de calcat un munte de haine si...si... ma impusc daca nu reusesc sa ma clonez!
ufff, m-am descarcat.Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianiswww.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
pentru mamica harnica. Vrei sa vin sa te ajut la cules?Dar trebuie sa-mi dai si mie.
Eu in week-endul asta incerc sa mut parte din lucruri la casa. Azi termina muncitorii de montat mobila. MAi astept doar mobila de bucatarie si aparaturile. Daca vin sa te ajut, vii si tu ?
Ca intotdeauna cand am nevoie de ajutor, toata lumea e plecata: mama, sora, prietena cea mai buna e graviduta...
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
ziggy spune:
Asiza, iti multumescs mult pentru recomandare. Voi vorbi cu sotul diseara cand va ajunge acasa. Noi ne gandeam la ceva departe de oras, dar eu iau in considerare si varianta Cluj. Nr. tau de tel este cel care apare la lista telefon de pe yahoo comun?
Iti mai scriu diseara dupa ce vorbesc cu sotul.
iti multumesc mult pentru invitatia de a ne vedea. Eu inca nu am cunoscut decat o singura fata de pe forum, dintr-o intamplare la maternitate.
poze calin
Calin (5.12.2006)
lizzy spune:
bebinuta, multumesc de cerere/oferta de lucru. 
din pacate s-a stricat teleportatorul
. iar rosiile alea nu merita chiar un bilet de avion timisoara-tg.mures. da' le donez oricui le culege :-)
gravida la 7 luni ne-am mutat la casa, impingeam de zor la mobile, ma cocotam pe scara sa spal geamuri, am frecat pe jos de mi-au sarit capacele... mutatul e un efort maaaare. bine macar ca merita...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
bebinuta spune:
Dianocica, nici noi nu avem o jucarie preferata, preferate sunt toate lucrurile ce nu sunt jucarii: telecomanda, mouse-ul, telefonul si orice altceva ce nu primeste in mod curent la joaca. Eu ii tot pun in pat un purcelus roz, micut si dragut dar poate dormi si fara el.![]()
Am vazut pozele noi cu fulguletii: Oana la munte si in carucior "bengos", Alessia cu mama si tata, Antonia plimbareata si covorasul ei si Ana la mare cu parintii.
Ktrinel, ma bucur ca Julia s-a simtit bine prima zi la cresa; pana in noiembrie stai si tu cu ea? Sau o lasi singura acolo?
Donia, ati revenit la somnul normal?
Am o mare rugaminte: de cand mi-am reconfigurat windowsul am pierdut retetele de branzica pt bb. MA ajuta cineva cu un link la acel capitol unde erau postate? Sau chiar cu retetele. Multumim frumos
.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
adinazot spune:
MARANI,sa stii ca mi-a placut mult Piarta Neamt,fff curat si oamneni prietenosi,asta a fost prima mea impresie,nu am stat decat 2 zile,deci nu am prea avut timp de prea multe.Sper ca data viitoare sa stam mai mult si atunci poate ne si vedem!!!
Inca o data nota 10 pt Alessia de Flore si Oana de Dia!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Dia1609 spune:
am vizionat si eu poze cu pisi - o frumusete... chris, de ce o tii ascunsa, ataat e de draguta
alessia de flore tin sa va zic ca e muuult mai frumoasa ca in poze, iti vine s-o mananaci.. si e cuminte si f vorbareata.. s-o auziti numai cum zice tica-tica-tica in timp ce merge in 4 labe... poate pune flore si un filmuletz ca merita
adina, eu de ce nu pot sa-ti vad pozele? mai incerc...
donia, tu nu ai de gand sa pui poze din romania sa va vedem? te mai pasuim ateva zile sa reintrati la program normal, dar dupa aia.. jap-jap ... roxanica ce mai face?
dianarus, vin eu sa te ajut, dar eu vin cu tot cu oana... asa ca esti sigura ca mai vrei ajutor?
.. sa vezi ce viteza baga in baietii tai... si ce-ti mai bate toata curtea... dar sa stii ca macar doarme noaptea ![]()
mai aveam ceva de zis dar am uitat..........
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bebinuta spune:
Marani, ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa dormi noaptea, poate ca de acum incolo nu se va mai trezi asa des. Ada o noapte nu se trezeste decat o data, urmatoarele 2-3 de cateva ori, cum are chef muschii ei
. Dar cresc fetitele noastre mari, nu am mai auzit de copii care nu dorm noaptea.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada