Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

merci ,fetelor!
deci iau termosul!
inca nu am plecat.plec pe la 15 .

va pup si sa aveti grija de voi !!!!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Am o mare rugaminte: de cand mi-am reconfigurat windowsul am pierdut retetele de branzica pt bb. MA ajuta cineva cu un link la acel capitol unde erau postate? Sau chiar cu retetele. Multumim frumos .

Eu am fost fata si le-am salvat; eu am incercat-o pe cea cu iaurt si a iesit buna; (pt mine ca Zara nici nu s-a uitat la ea; habar n-am ce-i place (in afara de lapte) ca refuza tot)

uite aici sunt retetele:

Branza de vaci
1. 1 litru lapte, 2-3 linguri de iaurt. Se fierbe laptele, se lasa se se raceasca, se adauga 2-3 linguri iaurt. Se la sa la prins pana a doua zi. Cand laptele s-a prins se pune vasul la foc slab sau intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru a se coagula. Se strecoara prin tifon si se lasa la scurs.

2. 1 litru lapte, 1 borcan de iaurt. in laptele fierbinte se adauga borcanul de iaurt, se lasa sa se raceasca, timp in care se coaguleaza, se strecoara si se lasa la scurs.

3. 1 litru lapte , 8 tablete de calciu lactic. in laptele fierbinte se adauga 8 tablete calciu lactic dizolvate in putin lapte rece. Se lasa sa se raceasca si se strecoara in tifon. (eu personal fac 100 ml lapte - cu o tableta calciu = o portie. Si ii fac intotdeauna proaspat)

4. 500 ml lapte, 6-8 lingurite zeama de lamaie. in laptele fierbinte se adauga 6-9-8 lingurite zeama de lamaie. Se lasa sa se raceasca si se strecoara in tifon.

ma duc sa fac putina ordine cat timp doarme

Mergi la inceput

Aelita, in caz ca nu te lasa cu apa, poti cere la asistentele de zbor, sigur au apa fierbinte pe avion; Zbor placut si lin fara neplaceri si vacanta placuta in Romania;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by sbogdana

quote:
Originally posted by bebinuta

Am o mare rugaminte: de cand mi-am reconfigurat windowsul am pierdut retetele de branzica pt bb. MA ajuta cineva cu un link la acel capitol unde erau postate? Sau chiar cu retetele. Multumim frumos .

Eu am fost fata si le-am salvat; eu am incercat-o pe cea cu iaurt si a iesit buna; (pt mine ca Zara nici nu s-a uitat la ea; habar n-am ce-i place (in afara de lapte) ca refuza tot)

ma duc sa fac putina ordine cat timp doarme

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Merci

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

poze proaspete cu noi

gata trebuie sa merg la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

sunt suparata tare, tare
nu imi vine sa cred ce oameni rai pot exista. of...
noi lasam caruciorul Adinei strans la parter legat cu antifurt, o facem de cand ne-am mutat aici, pt ca nu pot urca si fata si carutul pana la 4.
mi-au demontat o roata si mi-au luat-o
ce doamne iarta-ma pot face cu ea?
au facut-o doar ca sa faca rau

sunt suparata, suparata...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

..era sa zic "buna dimineata!", numa'ca privind ceasul......
..vroiam sa scriu un mesaj mai lung...dar S-A TREZIT ANA!!!! (20 MIN) asa ca revin......

ps: am pus pozele de la mare la semnatura....dak doriti, poftiti!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DIANARUS multumesc mult! Azi incerc si eu. Sper sa aibe succes reteta!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8

www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Haide ca am inceput sa citesc din urma.

Cand citesc de intalnirile din Herastrau, ma cuprinde un regret ca nu mai sunt in Bucuresti. Am plecat in martie in Fagaras, caci sotul care lucreaza in constructii a fost trimis la o lucrare aici. O sa revenim in Bucuresti in decembrie cand o sa aiba concediu vreo doua luni.

Dar cand ma gandesc la canicula din Bucuresti cred ca aici a fost mai bine. Sunt de cinci luni aici si nu am reusit sa imi fac prieteni, cei drept nici nu am insistat pe acest lucru. Consider ca nu m-am adaptat aici, unde farmaciile si magazinele inchid la ora 5, nu sunt parcuri amenajate pentru copii si oamenii sunt foarte frustrati si mereu nemultumiti.

Ma duc la calin caci s-a trezit.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetele din timisoara unde gasesc piscinuta pt Oana? am incercat in toate locurile: real, metro, selgros, etc...cicaa trecut sezonul .. altundeva nu mai stiu unde sa incerc... stiti unde pot gasi???

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput