Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ziggy ti am rezervat un loc in herastrau la intalnirea de 1 an de fulguleti
raluca
bogdana he, he, am vazut o poza in care zara seamana cu tine . ma termina perisorul ala negru negru si lung...e frumusica rau. ieri dr tocmai mi a povestit ca are copilasi de 1 an si, care nu mananca decat tzi, iar solide...gen o boaba de strugure la o masa (cantitativ, adica...). toate la timpul lor. mai incearca consistente/culori/prezentari diferite. schimba bolul/linguritza/bavetica/locul in care ii dai de mancare. gaseste o modalitate sa i se para interesant sau amuzant treaba asta cu mancarea. daca o pui cu voi la masa si 'uiti' ceva pe langa ea...ceva...comestibil? nu? nici asa? sau daca ii dai din farfuria ta? ceva special pt, ea, evident..nu supa de perisoare.... ma gandesc la niste variante de inceput, cat sa apuce sa prinda gustul.

tocmai am vb cu o prietena dr, care imi povestea de un copil cu nevoie de sange A sau O negativ. i am propus sa deschidem un subiect pe dc. astept restul de informatii. un copilas bolnav, operat deja la paris, dar care are nevoie de transfuzie cam..non stop....

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Mai nou fata mea se deplaseaza prin casa rostogolindu/se . Probabil si/a dat seama ca asa depune un efort mai mic decat daca ar merge in patru labe

DIA as pune filmulet daca as sti cum. Aparatul meu foto filmeaza in format mov, si nu reusesc nici pe messenger sa trimit filmulete, iar pe youtube am incercat si nu merge. Camera de filmat nu o mai folosim pentru ca dureaza pana descarc pe calculator...de fapt din comoditate, ce mai tura vura...Asa ca...oricum e o scumpa cu ticatica si liroliro ei. Sper sa reusesc vreodata sa vi/o arat.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by sbogdana

poze proaspete cu noi

gata trebuie sa merg la

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Bogdana, Zara e o scumpa mica si grasunica; si Ada e la fel de grasunica, dar nu are asa de mult par. Se pare ca ii prieste lapicul; oricum alimentele solide le va accepta pana la urma. Nici Ada nu papa multe feluri; mai are destul timp.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

fetele din timisoara unde gasesc piscinuta pt Oana? am incercat in toate locurile: real, metro, selgros, etc...cicaa trecut sezonul .. altundeva nu mai stiu unde sa incerc... stiti unde pot gasi???

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Am cautat si eu weekendul asta de mi/au iesit ochii, sa luam cu noi la felix. Nu stiu unde mai poti cauta. Eu o rog pe sora mea sa caute pe la Resita, Bocsa. Iti ia si tie daca gaseste. Vine sambata la mine.

LUNA 8

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raluca_u

buna fetelor

sunt suparata tare, tare
nu imi vine sa cred ce oameni rai pot exista. of...
noi lasam caruciorul Adinei strans la parter legat cu antifurt, o facem de cand ne-am mutat aici, pt ca nu pot urca si fata si carutul pana la 4.
mi-au demontat o roata si mi-au luat-o
ce doamne iarta-ma pot face cu ea?
au facut-o doar ca sa faca rau

sunt suparata, suparata...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

. Chiar, ce nesimtiti!. Sa faca rau prin intemediul lucrurilor copilului.
Eu il tin langa usa de la intrare in bloc de 8 luni si nu am avut probleme(nelegat).

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:

fetele din timisoara unde gasesc piscinuta pt Oana? am incercat in toate locurile: real, metro, selgros, etc...cicaa trecut sezonul .. altundeva nu mai stiu unde sa incerc... stiti unde pot gasi???

Dia de Oana 29.11.06

eu am cumparat de la Selgros. Am vazut si la mine in zona la un magazin cu 38. Vezi in Dacia la magazinul ala si daca nu au trag eu o fuga la mine in zona sa vad daca mai au.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebinuta

quote:

Dia de Oana 29.11.06

eu am cumparat de la Selgros. Am vazut si la mine in zona la un magazin cu 38. Vezi in Dacia la magazinul ala si daca nu au trag eu o fuga la mine in zona sa vad daca mai au.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Si eu vreau daca gasesti. Dar sa fie micuta, pentru ca mare, in care am loc si eu, avem. Merci

LUNA 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Eu tare cred ca am pierdut ceva din urma asa ca va rog mult, dumiriti-ma!
Marani, ce probleme ai cu casa? Sau ce casa cauti? Ca nu am inteles...Iar cu deplasarile lui...nu esti singura cu astfel de probleme...Al meu pleaca des, de joi pana duminica pe la Viena, sau Atena...iar eu raman singurica cu bebe, cu nervi, cu toate pe cap. Ce sa facem? Gandeste-te la Yagmur care e singura cu Luca in permanenta...sau la amica mea cu tripletii care are barbatul in armata in deplasari... O solutie ar fi sa-l insotesti cateodata in deplasari, daca te poate lua si are cine sa aiba grija de piticuta!
Dianarus, mamaliguta la bebe? Suna tare bine...vreau si eu...cum sa fac?
Dianocica, pernuta se pune? Fiindca Rares e foarte atasat de pernuta lui...faza naspa este ca fata la pernuta trebuie si spalata , are una de rezerva dar rezerva nu-i place!!! Asa ca e show, seara da-i si spala fata la pernuta, dimineata calc-o si pune-o in patut pana nu apuca sa se trezeasca!!! De ce nu o vrea si el o jucarie ceva!!!
Yagmur, hai ca mai e un picut pana la iarna...ne vedem noi la un coniac ceva!!!
Fetelor care plecati in conced...distati-va, odihniti-va, relaxati-va!!! Si veniti cu poze ca sa va invidiem noi astelalte care nu am apucat sa plecam!!!
Fetelor...m-a otravit soacra!!! A facut ieri nu-s ce ghiveci cu carne, astazi am luat la mine o casoleta, dupa ce am mancat-o m-a apucat instant o durere cumplita de burta!!! Dupa 2 ceaiuri de sunatoare si mai multe drumuri la buda...m-a mai lasat!!! Ce fu asta?
Scap de ea de saptamana viitoare, pleaca la Braila sa-si renoveze apartamentul si vine mama sa o inlocuiasca!!! Abia astept!!! Iar din octombrie, l-am convins pe cata sa luam o bona!!!
Si sa ne traiasca sarbatoritii care adauga inca o lunisoara in palmares!!! Nu-mi vine sa cred ca luna asta Rares de Veronici face un anisor!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

ziggy ti am rezervat un loc in herastrau la intalnirea de 1 an de fulguleti

VREM SI NOOOOIIIIIIIII!!!!!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Raluca, saraca de tine!!! Ce magari ordinari...pusi numai sa faca rau!!!
Bebinuta, nu se compara Timisoara cea civilizata cu Bucurestiul asta plin de hoti si de huligani!!!
Eu una ma lupt cu administratorul de cand s-a nascut Rares sa facem o rampa pentru carucioare la una din intrarile blocului. Sunt scari abrupte la ambele intrari si e jale cand vrei sa urci/cobori cu carutul. Trebuie sa-l iei de sus, altfel nu ai sanse. Plus ca mai sunt si alte familii cu bebelusi pe scara direct interesati...dar nu am reusit nimik. Trebuie nu stiu cate semnaturi de la locatari...care nu vor, fiindca rampa ar diminua din latimea scarilor...Si nimeni nu-si lasa caruciorul jos, toata lumea se chinuie pe scari, in lift...etc
Deci de unde atata civilizatie in Bucuresti?!!! Asta e una din fazele pro-emigrare

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput