Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL,dar ce harnica e Julia,felicitari pt gradi,ce fain!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

Laura
Dandusa

ionut7bianca bine ai venit!noi suntem mai micuti pe aici, fulguletii nostri sunt nascuti in 2007

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Hmmmm???? N-am vazut postarea lui Ionut7bianca (probabil e undeva in urma ca e moderata), dar tu Dianocico ce spui acolo??? Fulguleti nascuti in 2007??? A cui, in afara de Sofia de Aelita??? Cre' ca te-ai imbatat de la atata chef pentru fetili astea doua absente...da' nu-i bai ca de aia suntem noi aici...

Laura...hai odata, da un vin, o visinata, un Martini, o maslina...ceva!!!! ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

No stati asa ca altceva vroiam sa intreb aici :Ati dat careva dovleac copiilor? Daca da, cum l-ati preparat si la ce ora i l-ati servit?...stati linistite, ca scot io tot tot de la A_deju pana la urma......

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

No stati asa ca altceva vroiam sa intreb aici :Ati dat careva dovleac copiilor? Daca da, cum l-ati preparat si la ce ora i l-ati servit?...stati linistite, ca scot io tot tot de la A_deju pana la urma......

dovlecelul l-am facut la abur cu restul legumelor si l-am mixat cu toate si cu carne de pui... am mai incercat sa-i dau o data numai cu cartof dar nu i-a placut ... sper ca nu te refereai la vreun dovlecel pane, nu?

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

quote:
Originally posted by dianocica

Laura
Dandusa

ionut7bianca bine ai venit!noi suntem mai micuti pe aici, fulguletii nostri sunt nascuti in 2007

diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Hmmmm???? N-am vazut postarea lui Ionut7bianca (probabil e undeva in urma ca e moderata), dar tu Dianocico ce spui acolo??? Fulguleti nascuti in 2007??? A cui, in afara de Sofia de Aelita??? Cre' ca te-ai imbatat de la atata chef pentru fetili astea doua absente...da' nu-i bai ca de aia suntem noi aici...

Laura...hai odata, da un vin, o visinata, un Martini, o maslina...ceva!!!! ...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

prezent da' te dezamagesc, ca pana pe aceasta culme n-am ajuns :)
banuiesc ca varianta copt e cea mai plauzibila, si asa, daca vrei si-o combinatie de-asta "chic", in fantezia mea culinareasca, parca ar da super bine amestecat niste orez de la nestle (cereale de-alea nitel vanilate, cred ca ar iesi super cu dovleacul... dar v-am mai zis ca papila mea e o perversa mica, deci nu luati chiar totul ca atare :))) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:

dovlecelul l-am facut la abur cu restul legumelor si l-am mixat cu toate si cu carne de pui... am mai incercat sa-i dau o data numai cu cartof dar nu i-a placut ... sper ca nu te refereai la vreun dovlecel pane, nu?

Dia de Oana 29.11.06

Nu, ma refeream la dovleac, pumpkin......ca dovlecel ii dau deja de tzshshpe mii de zile....Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pfui, nu m-am gandit ca intrebi de dovleac si nu de dovlecel ... pt mine dovleacul e numai de halloween la americani, alta intrebuintare nu-i vad

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

fetele vreau sa va fac cunoscuta noua noastra achizitie ca daca sunteti dintre cele mai umblaretze, si pe care va tzine si spatele (desi la cat e de bine facut chiar si eu cu coloana ca vai de ea il pot duce) sa stiti ca se exista.

Si anume rucsac pentru carat copchilul in spate. Facut special. Noua ni l-a adus nashu din Franta, dar daca e cineva interesant putem gasi solutii...

prima poza din albumul lunii 8 la linkul de foto pe situ anei

www(punct)totsites(punct)com/tot/ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca acu' dupa ce-am citit ce-a scris dia, sper ca am inteles eu bine.. te referi la dovleac, pumpkin, ala de se sculpteaza de halloween, da??? ca nu cred ca-i vb de dovlecel, ca ala il dam cam toate de ceva vreme...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput