Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

salutare de la mare!

va scriu dintre bagaje, nu am citit nimic de azi, sunt abia pe la pag. 8, dar maine dimineata plecam la tara, la socri, pt o saptamana, asa ca intre timp cine stie cat o sa se mai stranga de citit....

Numai un "la multi ani!" Laurei, sa fii sanatoasa si sa-l vezi pe Dani maaaaaare, sa va bucurati in continuare de familia minunata pe care o descrii in postarile tale!

Bine ai revenit, Dandusa,asteptam povesti si vesti cu doua liniute!

V-am pupat, fetelor, sa ne "revedem" sanatoase, sper sa apuc sa recuperez cate ceva in cele 3-4 zile de relas saptamana viitoare (a se citi desfacut bagaje/spalat/calcat/facut iar bagaje), ca dupa ce ne intoarcem de la tara plecam la munte

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by asiza

No stati asa ca altceva vroiam sa intreb aici :Ati dat careva dovleac copiilor? Daca da, cum l-ati preparat si la ce ora i l-ati servit?...stati linistite, ca scot io tot tot de la A_deju pana la urma......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

prezent da' te dezamagesc, ca pana pe aceasta culme n-am ajuns :)
banuiesc ca varianta copt e cea mai plauzibila, si asa, daca vrei si-o combinatie de-asta "chic", in fantezia mea culinareasca, parca ar da super bine amestecat niste orez de la nestle (cereale de-alea nitel vanilate, cred ca ar iesi super cu dovleacul... dar v-am mai zis ca papila mea e o perversa mica, deci nu luati chiar totul ca atare :))) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Nu zici tu rau acolo...ne bazam pe papila ta gustativa ...sa vedem si ce alte combinatiuni culinaresti mai putem faceeee.....

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

offff... is tare in reluare, nush ce am :))
cum dia, n-ai manact tu placinta cu dovleac?? sau dovleac copt cu stafide, scortisoara, si eventual neshte frisca pi deasupra??? maaaaa..... e tare bun :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Luciaro, concediu placut sa aveti!
Marcela, de ce nu bagi tu site-ul ala la semnatura? Nu cred sa fie vreo problema cu regulamentul...

Ma duc la culcare ca-s franta...ca azi noapte n-am dormit decat vreo 5/6 ore...aaa...m-am tuns...putin...mi-am facut si breton...mai lung...nu cereti poze ca n-am...Noapte buna, vise placute, ingerii sa va sarute tot din cinci in cinci minute! ...Byeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

La multi ani!!! Laura
cuscra draga iti dorim tot binele din lume.
Sanatate maxima si multa fericire. Pupici de la mine pt tine si de la Kara pt voi.

am revenit home (deocamdata la mama - de luni in colo suntem cu adevarat home). Citesc din urma si mai scriu.
va pup pe toate toate ca dor mi-a fost de voi

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Donia, Marani, Bambo, Dianocica, Asiza, Roxanica, Adinazot, Dia (cu siguranta ne vom vedea).

Azisa eu dovleacul l-as coace; l-ai putea servi la pranz cu carnita; eu il vad ca si garnitura sau ca desert.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Asiza, eu pana acum am cumparat pulpa, muschi si rasol de manzat. A fost super ok, au fiert foarte repede si nu sunt atoase, cum e carnea de vita adulta.
Bebinuta, Ada e o scumpa dulce, dulce!
Sbogdana, bine ca ati primit repede rezultatul analizelor si stiti ce trebuie sa tratati. Multa sanatate Zarei! In Romania dura cateva zile tot ce ai facut acolo in doua ore.
Ktrinel, felicitari pentru reusita de azi! A stat doua ore la gradi singurica! E tare!
Kikineata, ce frumoaaaasa este Sara Maria, manca-i-as ochisorii ei! Sa-ti traiasca!
Bambo, Antonia e de belea! S-a catarat pe plasa de la patut?! Chiar ca e fetita paianjen!
Dia, asa de bune sunt aparatorile alea pentru colturi, ca le scoate copilul in doi timpi si trei miscari? Offf... Pai, si eu ce naiba fac, ca voiam sa cumpar zilele astea?
Asiza, dovleac nu i-am dat. Nici n-as sti cum sa-l fac in alt fel decat placinta sau bulearca (la cuptor, cu putin ulei si zahar).
Luciaro, concediu placut!
Mirona, bine ai revenit!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Azi sufletelul meu scump implineste 8 luni, desi simt ca face parte din viata mea dintotdeauna! Sa fii sanatoasa, minunea mea Alexia, si sa ne bucuri vietile ca si pana acum!

La multe lunisoare si pentru Tudor Matei de Bebyta si Alessia Elena de Miraco!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by daphna
MARANI,nici noi nu executam mai nimik.....doar taras cu spatele,nici macar in patru labe.in schimb plange dk iesi din camera......ma omoara frate,ce sa-i fac???!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Oricum voi sunteti mai mici, aveti timp, e dif de 2 sapt. Auzi ca ne "ameninta" Bambo ca nu scapam, tare m-as bucura! De plans...asta-i treaba, a mea nu plange cand plec, uneori o las pe hol si plec la vecina, ma vede si nu zice nik, numai daca e cu cineva strain face urat si plange ca vrea la "mama" ( numai la suparare ma striga ).

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Bogdana, ce bine ca ati descoperit pana la urma sursa febrei Zarei. Acum macar stiti cu ce va luptati. Sa speram ca se va face bine cat mai repede.

Dianarus, unde esti? Te simti tot asa de rau? Da un semn, ca aseara plecai la cumparaturi. Nu te-ai mai intors?

Donia, va pregatiti de inca o noapte "furtunoasa"?

Ktrinel cum a fost azi la gradi?

Dianocica, ce face d? Cum a ramas pana la urma cu ma-ma?. Am povestit faza la toata lumea cu care m-am intalnit azi, asa mult mi-a placut.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput