Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 26
marani spune:
quote:
Originally posted by asiza
No stati asa ca altceva vroiam sa intreb aici:Ati dat careva dovleac copiilor? Daca da, cum l-ati preparat si la ce ora i l-ati servit?...stati linistite, ca scot io tot tot de la A_deju pana la urma...
...
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Eu ii pun dovleac in supa, il fierb cu legumele dar la pasat scot semintele. Cica nu-s bune. Ii pun dovleac si-n piureul de cartofi cu ou. E bun!
Ajutati-o pe Sonia
Teutz spune:
Saptamana asta i-am facut piticei mele supa crema cu carnita de vita si orez cu dovlecel si pui. I-a placut, a mancat cate 180-200 gr! A-deju, Laura, multumesc mult pentru idei! 
Saptamana viitoare incep sa-i dau iaurt si, daca-i place, ii fac si mamaliguta (Dianarus
).
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
va spun pe scurt in 2 vorbe ca finally am cumparat protectii pt prize si colturi... pe alea de colturi (de la chicco) le-a dezlipit in 3 secunde si incerca sa le inghita(noroc ca le-am lipit primele pe alea pt colturile mari si de abia ii incapeau in gura in intregime), astept sa vedem si pe alea de prize cat de repede le scoate... alte solutii?
Diade
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
sunt franta dar trebuie sa-ti raspund:

bravo oana!
nici nu ma asteptam la altceva din partea ta!dia draga, singura treaba care functioneaza e sa dispara pe cat posibil colturile. muti masuta la perete, scaunele sau ce-or fi in debara, etc. vreo 2-3 luni, apoi e ok. sa nu cumperi chestii pt lipit usile la dulapuri/sertare ca sunt tot degeaba! in 10 min le dibuieste si pe alea!
pt prize este un sistem cu cheie. simplu dar imbatabil. nu stiu cat fost dar nu mi s-a parut scump la vremea respectiva. numai sa nu pierzi cheita... ca trebuie sparta priza complet... maine le caut si fac poza.

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Ktrinel spune:
kikineata, incantata de cunostinta ! in sfarsit...se facea anul si tot nu te cunosteam. sunteti frumosi toti!!!!
bine ca ati lamurit cum e cu dovleacu ca va ajutam eu..
bambo si julia se catara pe plasa si risca sa cada in cap 
mai nou dormim pe jos, ca japonezii , pe saltea de 2 persoane. injurul saltelei am pus patrate din alea moi ca puzzle-ul si covoras...si tu cade din pat...io nu stiu ce sa mai inventez 
bebinuta spune:
Teutz 
Alexia 
Fetelor asta e cea mai avansata pozitie a Adei (spre deosebire de plimbaretele si cataratoarele noastre: Antonia, Oana, Julia si cred ca mai avem cativa fulguleti)![]()
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
marani spune:
KIKINEATA, imi pare bine ca in sfarsit te-am cunoscut! sunteti o familie tare frumoasa, nu am vazut toate pozEle, le-am lasat pe cele din luna 8 pt maine. Imi place interiorul bisericii unde ati botezat-o pe Sara Maria. Cum mai stati cu papa
Ma chema...mai vb, noapte buna!
Ajutati-o pe Sonia
Teutz spune:
Bebinuta, multumim!
Ce scumpa e Ada!
Asa se muncea si Alexia acum vreo doua saptamani si acum merge bine de-a busilea.
Noapte buna tuturor si vise placute!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by Dia1609
va spun pe scurt in 2 vorbe ca finally am cumparat protectii pt prize si colturi... pe alea de colturi (de la chicco) le-a dezlipit in 3 secunde si incerca sa le inghita(noroc ca le-am lipit primele pe alea pt colturile mari si de abia ii incapeau in gura in intregime), astept sa vedem si pe alea de prize cat de repede le scoate... alte solutii?
Diade
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
sunt franta dar trebuie sa-ti raspund:
bravo oana!nici nu ma asteptam la altceva din partea ta!
dia draga, singura treaba care functioneaza e sa dispara pe cat posibil colturile. muti masuta la perete, scaunele sau ce-or fi in debara, etc. vreo 2-3 luni, apoi e ok. sa nu cumperi chestii pt lipit usile la dulapuri/sertare ca sunt tot degeaba! in 10 min le dibuieste si pe alea!
pt prize este un sistem cu cheie. simplu dar imbatabil. nu stiu cat fost dar nu mi s-a parut scump la vremea respectiva. numai sa nu pierzi cheita... ca trebuie sparta priza complet... maine le caut si fac poza.Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianiswww.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
m-ai dezumflat de tot.. deci nici care nu-s bune? ca io le injuram pe alea de la chicco ca-s nashpa... buuun, bagat la cap ... si alea pt sertare??? ca din alea tb neaparat ca are o maine cu sertarele si nu-ti zic cum isi prinde degetele la ele... bine ca frigiderul nu-l deschide inca...
si chiar nu gasesc din alea de colturi care sa tina??? ca sunt chestii pe care nu le-am putut muta, acolo imi tb neaprat, ca alta solutie nu gasesc ... n-am masuta, scaune sau alte cele... dar corpul de biblioteca are niste laturi mai iesite in afara cu colturi, evident,si tot evident -de alea se tot pocneste.. le vreau camuflate pana nu isi baga vreun oki in ele doamne fereste
hai ca m-ai spart cu aparatorile de priza cu cheita... baga o poza sa vaz despre ce e vorba, pliiz
inca o intrebare: nici sistemul ala ca sa nu-si prinda degetele la sertare nu e bun?
inca una si ma duc: oare daca lipesc colturile cu superglue, o sa le dau jos cu tot cu mobila?

am editat ca mai vroiam sa zic ceva si ... am uitat
... cred ca e cazul sa ma duc sa ma culcDia
de
Oana 29.11.06 www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
luly spune:
Laura
La multi ani! 
Dandusa bine ai revenit ! Te asteptam sa ne scrii ca ti-am cam dus dorul.
Yagmur sanatate! Sa te refaci cat mai repede.
Bogdana sanatate micutei! Ce bine e sa ai parte de niste servicii medicale adevarate.
Luciaro concediu placut! Offf, scuze cred ca ti-am ramas datoare cu un raspuns. Sfatul meu e sa alege-ti la fata locului ce va place. Aveti de unde alege. Noi o singura data am facut greseala sa ne ducem undeva recomandat de cineva si am regretat. In rest mereu ne-am dus fara ceva aranjat dinainte si a iesit f. bine intotdeauna. Si oricum nu-mi amintesc cum se chema
Mirona bine ai revenit bronzata si cu forte proaspete!
Teutz sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii .
Bebinuta ce dulce e Ada cum munceste ea acolo. Noi nici atat nu reusim, dc ridicam fundu' ne pica ccc capu si invers. Relax total la noi. Sta in fundulet, da' nu stie sa se ridice, se deplaseaza prin rostogoliri/tarari, in schimb ne face capu' mare cand o apuca "vorbitul".
Vad ca ati discutat despre carne de vita - multumesc si eu pt lamuriri. Ati mai vorbit si despre dovleac - bine ca mi-ati amintit de el ca eu nu am mai luat de mult. Oricum nu-l foloseam decat la placinte. A-dejule mi-ai facut pofta cu retetele tale. Meditatii nu dai? ![]()
Vroiam sa va intreb si eu de porumb ca tot e sezonul acum. Se poate da si la bebei? Si dc da aveti ceva retete? A_dejuleeeee?
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
doradora spune:
dandusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri