Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 23
Donia spune:
kikineata, ce frumoasa-i gargarita, si ce ochi mari are, inca o ochioasa! Sa-ti traiasca!
Bamboletta "Antonia s-a catarat pe plasa de la patut pe lateral aproape pana sus " - fetita paianjen
Nu stiu ce te faci, dar cum a reusit, frate?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
marani spune:
BOGDANA, imi pare tare rau ca e bolnavioara, bine ca ati descoperit unde era buba si de-acu tratati. Sanatate multa si
sa treaca!
DONIA, stau si calcuzez si asa ar fi bine. Al meu barbat mai mult pe dealuri si campii, eu mi-am gasit in turism, la munte ne place, scoala buna pt Ana Maria, pensiune am ocazia s-o fac si turismul va inflori in urmatorii 5 ani in zona, etc...motive sunt multe. Sper sa reusim, de nu...macar e-un vis frumos! Sa te faci sanatoasa!
OANACAT, pe mailul comun ai pozele? vreau si eu s-o vad pe Nicole!!!!
Cand v-aud ce fac copiii vostri...merg 2 metri nesustinuti, se agata de mobila, se catara pe pat, de-a busilea toata casa....of, a mea nik inafara de mersul de-a busilea pe jos pe plapuma ca chica des in cap, si oleaca de ridicare in picioare cu sutinere in maini...O veni si vremea noastra!
Ajutati-o pe Sonia
bamboletta spune:
Kikineata-vazut pozele
o scumpa 
Donia-lateralele de la patut sunt mai inalte decat partea de pe mijloc asa fetita paianjan
s-a tinut cu mainile de bara mai inalta si cu picioarele se catara pe plasa 
mi-a sarit inima din piept cand am vazut-o
Marani-va vine si voua randul
credeti ca scapati?
fug si eu la tv alaturi de sot
n buna somnic usor 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
adinazot spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
aici poze cu noi din micul concediu, pentru cine doreste sa ne mai vada.
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
FFFFF scumpica Ada!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
daphna spune:
LAURA,LA MULTI ANI!!!!!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietelul tau.
DANDUSICOOOOO!BINE AI VENIT,hai baga ceva,nu ne mai tine pe jar !!!cum a fost?ce face CRINUTA?
SBOGDANA,multa sanatate...lasa k o sa treaca.
MARANI,nici noi nu executam mai nimik.....doar taras cu spatele,nici macar in patru labe.in schimb plange dk iesi din camera......ma omoara frate,ce sa-i fac???!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
adinazot spune:
KIKINEATA,f draguta ochioasa ta!!!
Eu tot nu am gasit poze cu Pisi,ma ajuta cineva?
poze Alessia
adinazot spune:
BOGDANA,multa sanatate ZArei cea frumoasa!!o sa fie bine!!
poze Alessia
dianocica spune:
Laura
Dandusa
vazut poze multe, hai sa vad daca mai stiu...bebinuta care arata enervant de bine si cu o familie super, oana cat cu nicole pe care NU am recunoscut o. s a schimbat foarte mult si e o scumpica si jumatate. si tu ai o poza in care semeni cu helen hunt
si maslinoasa simpatica de kikineata
monica bb bun revenit si tie. hai mai des. asa mama ai, a? meseriasa, si a mea e la fel. mai poveste ne despre ea. eu tare mult imi doresc sa fiu pt d cum e mama pt mine. ... sper doar sa reusesc...
ionut7bianca bine ai venit!noi suntem mai micuti pe aici, fulguletii nostri sunt nascuti in 2007
a deju omulet cazut pe spate la faza cu carnea de vita. cazut lat. impresionat rau ![]()
bogdana bine ca ati depistat unde era problema. multa sanatate zarei
. azi am mers in ikea si uitandu ne la lenjerii, ne am amintit de a ta si am mai laudat o un pic...eu si raluca_u, adica. 
dia nici nu ma asteptam la altceva din partea oanei...vad ca vine si antonia de bambo din urma repede..
despre noi...nu mai am timp...va pupam
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
asiza spune:
Bebinutaaaaa, pupam Ada micuta si frumosa care e leit tati
...
Kikineato, imi plac pozele cu tine
...imi place mult invitatia pe care ati avut-o la botezul Sarei si ochioasa mica e o scumpa!
A-_dejule, esti tare!!!! Multam pentru lamuriri...m-ai luminat
...Multumesc mult si celorlalte gagici care mi-au raspuns la intrebare! 

Aaaa, Roxanica...deci ficat de pui
...io crezusem ca e vorba de ficatul copiilor care nu-sh ce face cu toxinele din carnea de pui...ca sa vezi ce incurcatura de sinapse pe creieru' meu
...
Donia, puzzelesc The Grand Canyon...
Dia...ce m-am mai distrat de pitica ta...deci mananca aparatorile de colturi
...
...
I-a iesit cuiva un dinte si vroiam sa zic felicitari, da' am uitat cui
......Oricum, FELICITARI!!!!
Sbogdana, sanatate multa micutei Zara!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
kikineata, dulce foc okioasa ta! ne bucuram ca am cunoscut-o in final... si... sa nu dai cu rosii, dar io ma asteptam sa fie mai slaba ... e cam ca oana, tot categoria musca, dar nu e slaba deloc 
bebinuta, frumusica foc Ada, sper sa o vad live in curand ... am senzatia ca ar smocai-o cu succes Oana, tare i-ar placea de ea ![]()
bambo, pai io ce povesteam acu' 2 saptamani? de ce am renuntat la tarc? ca se catara pe plasa... si acum am renuntat la aparatorile de la patut ca se urca pe ele ca sa traga nu stiu ce de pe masa de infasat .. daca avem fete nelinistite si cataratoare... macar a mea a luat momentan o pauza cu mersul... dar o ia iar la picior curand, parca vad...
ktrinel, felicitari pt mersul la gradinita si pt multiiiiii pasi facuti de ana julia ... 2 m.. wow ... chiar, voi cum ii spuneti, Ana sau Julia? 
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!