Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bogadana, multa sanatate Zarei! Si noi am facut o ecografie la rinichi si totul e in regula. Tinem pumnii! Dar eu am citit ca la fetitze e oarecum "obisnuita" afectiunea, si nu implica probleme la rinichi, ori eventuale malformatii, la baietei e mai problematica infectia urinara si se impun investigatii amanuntite. Si noi asteptam chiar acum rezultatul de la urocultura.
Oanacat, Bebinuta, v-am admirat frumusetile, mama, da ce seamana cu voi, mamicile!! Va invidiez, al meu seamana leit cu tati.
A_deju, ma uimiesti in fiecare zi, dar cu trilogia "vita-manzat-rasol" m-ai dat pe spate, poti scrie o lucrare de doctorat cu tema asta.
M-a mahnit insa amarnic sa aud ca nu ai nicio idee despre cum s-ar prepara budincile si alte cele, pai atunci noi ce ne facem??? Noi cu cine votam?? Toata speranta ne statea in tine si-n talentul tau de-a combina frunza de leustean cu spanacul, hai ma!!! Uite am intrebat-o pe Dianarus cum se face budinca si m-a trimis urgent la tine, ca cica esti mai inventiva, acum unde sa ma mai duc??
Asizuleeeeeeee, da' ce citisi, fetizoooo???? Io am zis de ficat de pui, nu de carnitza de pui!!! despre carne de vita nu are rost sa-ti vorbesc ca ne-a lamurit A_deju pana in cele mai mici detalii.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetelor mai am un pic si poate pun si eu pozele. Ce m-am chinuit si ce simplu era. Oricum sunt transpirata toata si-mi crapa capul.

Stiti cum sterg poze care sunt mai deocheate sau mai uratele (cu mine evident) Pe picasa da? Multumesc fetelor de ajutor dia, mamaana si mai era o draguta dar deja sunt bulversata.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

bambo, 2 metri , nu 2 min

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

saraca de mine sunt

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=ayJmhhr9JfA" target="_blank">Elegance cantand live

luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

va spun pe scurt in 2 vorbe ca finally am cumparat protectii pt prize si colturi... pe alea de colturi (de la chicco) le-a dezlipit in 3 secunde si incerca sa le inghita (noroc ca le-am lipit primele pe alea pt colturile mari si de abia ii incapeau in gura in intregime), astept sa vedem si pe alea de prize cat de repede le scoate... alte solutii?

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ooopppps, Dia si eu vroiam azi sa iau acelasi lucru...valeuuu...ce ne facem cu fetele astea...chiar ma gandeam cat de fest stau alea in prize....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ooopppps, Dia si eu vroiam azi sa iau acelasi lucru...valeuuu...ce ne facem cu fetele astea...chiar ma gandeam cat de fest stau alea in prize....

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

iti zic diseara dupa ce le montez si pe alea de prize si le vede Oana ... cred ca stau vreo 10 minute daca le trag si un leucoplast in x deasupra

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

gata, m-am prins cum e si cu delete la poze.

Mergi la inceput

Cred ca in sfarsit puteti sa-mi cunoasteti gargarita mea draga.
Am pus pozele la semnatura. In sfarsit!

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Antonia s-a catarat pe plasa de la patut pe lateral aproape pana sus ce ma fac?

am vrut sa iau si eu aparatori pt colturi dar daca ziceti ca se dislipesc repede nu mai dau banii degeaba
am noroc ca prizele au aparatori la intrarea in gaurele si nu poate baga nimic in ele

luna 10

Mergi la inceput