Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
Donia spune:
Of, azi noapte ne-am trezit incepand cu ora 3,30 si terminand cu ora 4,30 cand s-a dat desteptarea generala si am inceput in mod oficial sa ne jucam in patul mare, Cristinel, Roxana si cu mine. Sotul dormea doua nivele mai jos, adica in beci. Cred ca diseara ma refugiez si eu acolo si las tineretul sa petreaca... O sa va scriu din catacombe, purtand uniforma de camuflaj si casca de protectie.
Dar gata cu vaicareala, ca azi petrecem, asa ca ma servesc si eu cu un butoi de vin... pardon, din butoiul de vin, in cinstea Laurei, sa ne traiesti si sa fii fericita!

Si bun venit acasa Dandusa si Crinuta, asteptam povesti si poze cu familia fericita! 
La multe lunisoare pentru David de simo, sa cresti mare! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Ktrinel, avem si noi cana de la Playtex, dar are supapa si nu prea stie Cristi sa traga din ea, ca deh, nu pica para malaiata... ma gandesc sa renunt la supapa, ii mai dau vreo 3-4 zile si mai vedem.
Sa stii ca de ieri de cand am citit, tot la chestia cu suzeta ma gandesc, o sa incerc si eu sa o las doar pentru nani. Cat o sa pot...
Da, tot pe ora Romaniei functionez, adica sunt functionata, ca pe mine nu ma-ntreaba nimeni... ca de ar fi dupa mine as dormi dupa toate orele de pe glob...
Bambo, Teutz 
dianocica, tot nu ti-ai revenit? Ia de aici [omulet care iti trage doua scatoalce peste spate] fii barbata, hai pe metereze!
Nu testez nimica, ce vorbesti? Da' tineam minte ca a povestit cineva ca bebe a venit ca o surpriza si ma tot gandeam ca tu esti. De aia mi-am gasit ieri sa te intreb.
"moment in care d s a uitat in ochii lui si i a zis...ma-ma "
a_deju, m-ai lamurit... pana a inceput sa mi se faca frica... pai eu imi prind urechile, o varianta pentru doamne respectabile nu au astia de la picasa? Nu ti se cere varsta cand te inscrii? [omulet cu doamna careia ii tremura genunchii]
"labum cover" - asta e tot din Harry? Uite cum ma faci tu sa ma apuc de citit vreo enshpe volume... da las' ca poate vad filmele mai degraba ![]()
alexandra, ma bucur ca Mark e mai bine, plecati cu inima usoara in concediu!
roxanica
uite unde-mi statea puiul de soacra
hai sa-ti bag si eu una de nora: Bre, auzi acilea, stii ce mi-au spus toti prietenii pe care i-am revazut in RO? "Tu intotdeauna ai fost calma si relaxata" - pe bune, dau referinte daca vrei.
Da' de faine sunteti superbe, aici ai dreptate 
Pauza de suflat nasul, v-am zis ca sunt racita cobza? Si eu si dumnealui, copiii vad ca au scapat ca prin miracol!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebinuta spune:
LAURA 
se intorc Dandusa, Crinuta si ? din croaziera. Va asteptam cu drag!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bamboletta spune:
M-am intors ![]()
Am fost in Selgros sa caut cerceaf cu elastic pt salteaua Antoniei
si nu am gasit,fetele din Iasi de unde ati luat? 
Roxanica2006-felicitari pt dintisor 

Monicabb-bine ati revenit 
Asiza-am luat pulpa de vitel
Yagmur-
sa treaca glezna 
Bebinuta-
pt grasuta frumoasa 
A_deju-
asa am patit-o si eu cu un borcanel de 8 luni cu orez si pui de la Hipp 
zici ca Rasolul de manzat e super bun?
bun o sa cumpar si eu![]()
Dandusa-hai ca asteptam 

a tras o ploaie in Iasi
cum am ajuns noi la scara blocului a inceput ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Donia spune:
Uite de aia imi place mie in Canada - au o hartie igienica fina...!
Ca am renuntat la servetele, sunt prea grosiere, hartia igienica e si mai absorbanta, conform reclamei, si mai fina, cf. aceleiasi reclame... sper sa nu fie publicitate, dar daca aveti probleme cu un nas curgator, incercati cu incredere Charmin Ultra 
Yagmur, ai ajuns pe la doctor? Nu strica o radiografie pentru glezna aia.
OanaCat, bine ai revenit, chiar intrebam de tine. Ce bine s-a distrat Nicole la mare, de abia astept pozele
Ia uite cretofolina, ce minunata e, sunt superbe pozele
, se vede ca i-a placut mult micutei!
roxanica, felicitari pentru dintisor! Gata, s-a mai dus un stres? Rostogolire placuta in continuare, ma scuzi ca te-am intrerupt ![]()
marani, succes in afacere, sigur se va gasi casa visurilor voastre. Curajosi sunteti, dar merita, tinem pumnii!
dianarus,
ceva calmante nu iei? Eu cu doua Paracetamoale sau doua Ibuprofene ma pun pe picioare de obicei - sfatul medicului.
danutz, felicitari pentru ridicatul in picioare! De acum stai cu camera de gat ca nu se stie ce surprize mai vin...
Monicabb, bine ai revenit! Sa stii ca asa cum iti lipsesc tie fulguletii, asa ne lipsesti si tu noua, asa ca don't be a stranger! Bravo tie cu asa mama, poate data viitoare cand mai iei o pauza lunga o rogi sa intre pe aici sa ne scrie despre voi ![]()
De la un relaxat la un alt relaxat - Salut! Relaxarea sa fie cu noi! Felicitari pentru dintisorii iesiti in liniste!
Multumim pentru noutatile despre ruxandra, ea cat se mai refugiaza prin munti?
asiza, cum stupid question cu vita, mama? Ca tot asta vroiam sa intreb si eu
Ah, puzzle, oare o sa mai fac vreodata? Poate ca da, ca asta faceau batraneii mei la nursing home... trebuie sa astept varsta potrivita se pare.
Ce puzzle faci? sa stii ca mi-ai facut pofta tare de tot, dar cand as gasi timp?
Ktrinel, tu esti mama canadianca... te bucuri de libertate in loc sa plangi timp de 2 ore?
a_deju, cum vine aia in cache? Pe ce trebuie sa apas ca sa vad pagina cache? Alo, alo, se intelege ceva?
Ce next leval cu budinci si etc? Ai tot timpul, eu cred ca i-am dat Roxanei dupa 1 an chestii din astea. Relaxarea fie cu tine! (de la Cristinel cetire)
bebinuta, chiar ieri am vrut sa intreb de poze.
Vai, ce zambet minunat are Ada in cadita, m-a terminat!!!
Ce relaxati pareti in concediu, si cum sta ea lipita de mami!
sbogdana spune:
mamici si pitici
Noi tocmai ne-am intors de la doctor. Ieri febra a revenit in forta dupa 4 zile de pauza si s-a tot repetat de atunci 39.7. Diagnosticul a fost infectie urinara
. A fost destul de chinuitor pentru ea ca a fost verificata amanuntit si a plans saracuta cand a fost verificata in urechi cu o palnie speciala. Jos palaria sistemului medical de aici, in doua ore, in acelasi loc, a fost consultata, luat sange si testat, apoi colectata urina si rezultat dat aproape imediat. Asta este, e urat, dar macar s-a gasit buba si putem incepe sa o tratam. Dupa tratament ne-a recomandat sa facem si niste ecografii la rinichi, etc sa vedem daca e ceva ce favorizeaza infectia
.
Nu prea am citit mare lucru, imi aduc aminte doar de comentariile Diei si Bambolettei referitoare la lenjerie- este luata din ikea; multumim pentru aprecieri.
A, si am si ras putin la faza lui D lui Dianocica cu mama spus tatalui.. scump foc; desi a fost convins greu pt copil cred ca acum nu mai poate de dragul lui D..din ce povestesti se vede ca au o relatie super
..
Vazut poze cu copilasi frumosi - Luca, Nicole si pisi(ce seamana cu mami ei)
Bine ai revenit Dandusa 
Laura
Ktrinel spune:
am revenit...trecut si testul asta cu brio. a mers de n-a mai putut...acum merge si 2 m in picioare fara sa se tina de nimic 
cum ajungem acasa adoarme dupa un biberon cu lapte. azi cand m-am dus sa o iau i-am gasit la plimbare 8 pititci si un caine bichon, al stapanilor...erau asa dulci...imi pare rau ca nu aveam aparatul foto.
Donia, pai de ce sa plang ? am incredere in ea, in sistem , in educatoare, apoi 2 ore nu sunt foc...stau aproape...e drept ca furam un ochi la telefon sa vad ...oare m-or suna ? da, nimic.sa stii ca totusi am spalat vasele si am maturat in bucatarie si living....ce atata libertate :)..votez si eu pt charmin, imi place reclama cu ursuletzul :)
sbogdana, imi pare rau pt Zara. bine ca v-ati diagnosticat repede . sanatate 
bamboletta spune:
Sbogdana-imi pare rau ca micuta Zara a e bolnavioara,bine ca ati depistat repede
la noi stai 2 ore pe la cozi
,multi
pt Zara
Ktrinel-
2 minute merge fara sa se tina de nimic? 
felicitari 
noi suntem abia la inceput face 2-3 pasi cade
se ridica iar 2-3 pasi si iar cade ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Donia spune:
Ktrinel, ai, n-ai motive, trebuie sa plangi, macar de emotie
.
Ma bucur ca va merge atat de bine, sper sa fie si la noi asa cand va veni vremea. Dar eu o sa plang, am plans si cand a inceput Roxana, mai ales ca ea ne-a cam dat afara pe usa, avea chef de joaca si o stanjeneam ![]()
Vezi ca te urmaresc, acum viu de la sezatoare.
Sbogdana, imi pare rau de infectie, dar e bine ca s-a diagnosticat. Poate cand se vindeca o sa inceapa si Zara sa pape mai bine, asa a fost la finuta mea.