Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

100% vitel... si ca sa fiu si mai exacta, manzat (=vitel de maxim 12 luni..). as sta la povesti pe tema, da' chiar nu-s in stare sa explic cat de cat "citibil", v-as da linkul, dar nush de ce nu merge decat in cache, asa ca va pun sa dati un google pt "manzat", si undeva in primele 5 raspunsuri o sa vedeti un articol de pe fermierul.ro. cititi ca explica mai bine decat as putea eu s-o fac (..desi, in mare, subiectul articolului e altul, va faceti o idee despre ce si cum :) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

aaaa... si, in fine, trecand peste toate savanteriile, si reducand totul la cat mai practic: vita fierbe muuuuuuuuuuult mai greu, si orice i-ai face, ramane atoasa si are gust de talpa de bocanc cand e doar fiarta....

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

aici poze cu noi din micul concediu, pentru cine doreste sa ne mai vada.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

cand va hotarati care cum face primu' pas spre za next level (adica budinci, paste, tarte, etceuri...) sa ma anuntati si pe mine, ca in capul meu plusteste misterul si groaza... nu pricep sub nicio forma cum, pe ce cale, sau pe ce gaura ar trebui sa-i administrez motanului astfel de delicatese, avand in vedere ca in prezent isi intoarce matele pe dos de la cea mai firava urma de cocolos prezenta din greseala prin castronul regal...
si tot din acest ciclu, mi-am luat o teapa cu niste borcane de pranz de la hipp, de sa n-o pot duce... pe ele zice ca de la 8 luni. ma rog, contineau tot ce mananca deja copchilu' deci erau ok. aleg pt masa de azi unul cu rosii, cartof si pui, si pune de-l incalzeste... breee, erau ditamai bucatile de cartof pe-acolo, de-a trebuit sa-l mai pasez o data... prea multa munca :) pai daca tot e borcan, macar sa fie cum trebe' :))) ne lasam de sporturi de-astea avansate, si trecem inapoi la alea de 4 luni, cand or mai fi situatii de urgenta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Nu merge site-ul ala cu fermierul. In fine, am inteles eu. Ieri la magazin, imi intreb sotul daca manzat=vita. La noi el se ocupa de cumparaturi si cica se pricepe. El imi confirma. Habar n-are!

a_deju, daca ai studiat tu problema, atunci rasol de manzat sa fie. Am incredere totala. Ce sa-mi mai pierd si eu vremea, nu?

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Laura.
Sa fii fericita alaturi de Dani si de sotul tau.

Dandusa bine ai venit

Asiza am o verisoara cu un baietel de 1 an. si mi-a spus sa cumpar "vrabioara" de vita. nu stiu ce e, de unde e, poate ma lamureste vreo mamica. ea numai d`aia ii da. o sa caut si eu .

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

siteul cu fermierul merge dar doar in cache, da? nu ca link direct... cand cauti ceva pe google te poti duce pe titlul principal, si astfel iti deschide respectiva pagina, sau in cache, si iti deschide pagina unde apare cuvantul cautat (care e colorat in galben).
ideea generala e ca exista doua tipuri de carne de manzat: vitei pana la 10 luni, hraniti exclusiv cu lapte, si vitei pana la 12, hraniti cu cereale si de-alde de-astea.. si ca UE vrea diferentiere in denumirea astora, adica primii sa fie "carne de vitel" si ailalti "carne de tineret bovin"... in mare, cam despre asta e vorba, dar de aici am priceput si eu care-i faza cu manzatu' :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by a_deju

siteul cu fermierul merge dar doar in cache, da?

Aoleu, scuze, mi-a scapat asta prima data! Pupici.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

BEBINUTA, am admirat pozele, ffffff frumoase!

OANACAT, da-mi un pm cu adresa de mail sa-ti trimit invitatie cu poze!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aolio, dejule...e vreun domeniu de nu=l "posedezi", mama? mai zapacit cu tineretul bovin...

aka, din amintirile mele, vrabioara e un muschiuletz...dar nu ma intreba de pe ce fesa, stg sau dr ...o las pe deju sa se pronuntze

Mergi la inceput