Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by bamboletta

eu de ce nu am vazut poze cu "pisi" ?erau la semnatura la Chris?sau a pus link?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

vezi ca pe prima pagina din capitolul asta a pus chris un link care se numeste pisi

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

mersi fug sa caut

luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by sbogdana

sa stiti ca in realitate sunt mult mai de treaba decat arat in pozeBogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

... nu arati de treaba in poze? .. hai mai, ca noi stim ca esti de treaba ... nici io nu-s fotogenica in poze ... dar lasa ca la voi e fotogenic tati, nu puteti fi amandoi

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

bogdana, am uitat sa-ti zic ca mi-a placut f tare asternutul vostru de pat ... sper sa nu dezvolt o obsesie pe tema asta ... de fapt mai bine asternuturi de pat dacat carucioare ca si adeju si dandusa

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Chris80-o scumpete "pisi" are niste ochi si falcute

Marcela_c-nu merge linkul ori sunt eu am pus . intre ele si nu merge

Dia-si mie mi-a placut f mult lenjeria Bognadei chiar am vrut sa-i zic

luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

bogdana, am uitat sa-ti zic ca mi-a placut f tare asternutul vostru de pat ... sper sa nu dezvolt o obsesie pe tema asta ... de fapt mai bine asternuturi de pat dacat carucioare ca si adeju si dandusa

Dia de Oana 29.11.06

Io's cu covoarele... si mai nou cu concediile... cum vad pozele cuiva din concediu, cum vreau si eu!
Zilele astea cumpar si eu un covoras pentru Cristinel, sa-l mai las sa evolueze si la sol, ca direct pe parchet nu ma lasa inima.
Nu prea pupa Roxana filme, doar din alea care sunt strict pentru varsta ei, la fel si desenele, si cu masura. Dar cred ca a vazut ceva pe la desene, o data doar, dar a fost de ajuns.

dianocica, photobucket zici? da' zi si mie de ce, nu ca nu te-as crede pe cuvant... da' daca ma-ntreaba si pe mine cineva...
Ma duc sa studiez si link-ul.

Maaaama, ce somn imi e! Si mai am vreo 2 ore pana la somnul de pranz.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pfiii, ce ma enerveaza astia cu alternativele lor! Nimic nu-mi convine. Pe flick nu poti vedea decat ultimele 200 de poze (si restul nu le mai vede nimeni, niciodata?), iar pe photobucket n-ai voie poze mai mari de 1 mega, iar eu am o groaza de poze mai mari de atat. Si ce fac acum?

Picasa, picasa, cine are picasa, de ce l-ati ales?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Pfiii, ce ma enerveaza astia cu alternativele lor! Nimic nu-mi convine. Pe flick nu poti vedea decat ultimele 200 de poze (si restul nu le mai vede nimeni, niciodata?), iar pe photobucket n-ai voie poze mai mari de 1 mega, iar eu am o groaza de poze mai mari de atat. Si ce fac acum?

mie mi-a placut picasa .. singurul care mi-a placut... alea 2 nu mi-au placut de ce ai zis si tu, mai sunt kodak si nu mai stiu care la care dc trimiti invitatie la x tb sa-si deschida cont ca sa-ti vada pozele, etc... o prostie.. si am ales picasa, desi nu-ti poti transfera pozele de pe yahoo... asa ca pozele vechi sunt pe flickr si cele noi pe picasa... it-istii au recomandat picasa [:)}

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, te implor spune-mi cum ai putut sa le pui pe picasa ca eu stau cu pozele pe picasa de vreo 3 luni da le am in computer ca un fel de folder si nu stiu cum sa fie ca link? ai inteles sau sunt varza rau? Vreau si eu sa va arat poze da sunt multe si n-am nervi sa le asez sa le pun in alta parte.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

pe photob am pus eu si mai mari.

m a terminat. tocmai a plans pt ca am vrut sa l las singur in camera. m am emotionat toata. l am sunat pe alex care s a speriat...ca nu intelegea nimic din ce ziceam...eram varza......sunt terminata...mi e asa drag de el...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Dia, te implor spune-mi cum ai putut sa le pui pe picasa ca eu stau cu pozele pe picasa de vreo 3 luni da le am in computer ca un fel de folder si nu stiu cum sa fie ca link? ai inteles sau sunt varza rau? Vreau si eu sa va arat poze da sunt multe si n-am nervi sa le asez sa le pun in alta parte.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

n-am prea inteles.. deci le ai pe picasa, da? si vrei sa le pui la semnatura? sau n-am inteles?
intra pe el ca si cum ai vrea sa le vezi, acolo unde ai albumele .. si copiaza linkul de sus cu copy si da-i paste in mesaj aici
dc nu asta era problema, zi ca incerc sa pricep mai bine

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput