Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
sbogdana spune:
Yagmur, Teutz, Donia, Bamboletta Multumim de aprecieri
Donia , exploreaza tot, sub mese, scaune, canapea, iar suportul pentru electronice e favoritul ei, dar deocamdata nu ne deplasam normal taras sau in patru lapte, ci prin rostogol si rotire in jurul ei.
Dianocica noi bem apa din biberon si din cana, pahar normal ca oamenii mari, ca e mai fun asa
dianocica spune:
ntz ntz ntz....pai unii fac sondaje de opinie, deschid subiecte, intreaba n stanga si n dreapta si tu...? apari acum cu problema..la sf targului...ntz ntz ntz...pai ai de ales in mare intre flickr si photobucket. singurele ok. eu m am mutat pe photob, mailul comun pe flickr.
ai aici un articol in care explica cate putin fiecare alternativa:
http://www.thepoorhouse.org.uk/yahoo_photos_closing_any_good_alternatives
sau pe webshots mai zice lumea dar nu ti muta automat pozele deja existente pe yahoo.
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by sbogdana
Bebinuta,Ktrinel, Dianocica multumim pentru laude
[La mancare am incercat diverse lingurite,inclusiv metalice de-ale noastre, boluri, farfurii iar bavetica e dusmanul nostru nr 1 - o da imediat jos, acum cateva zile in deplasare, am incercat sa-i dau afara sa manance dar n-am reusit, am folosit o bavetita de unica folosinta, a rupt-o dintr-o singura tragere;
ce o distreaza mult e sa-si balaceasca mainile in mancare, daca si le-ar duce si la gura ar fi bine dar nu, mai bine e pe haine si pe ce e in jur; o sa treaca si problemele astea si peste ani o sa-mi aduc aminte cu nostalgie despre vremurile astea
chiar ma gandeam azi sa-mi fac niste cartofi copti si sa o invit si pe ea la masa sa mancam amandouaBogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
si la oana bavetica e dusmanul nr.1
e mortala zara ta, imi place tare-tare... si ce de par are
pe langa multitudinea de lingurite incercate, m-a lovit intr-o zi inspiratia sa-i dau fructele (care erau problema noastra la mom respectiv) sa le pape de pe un biscuite... si a tinut figura vreo 3 saptamani, de mi-a fost frica ca o sa dau faliment cumparand atatia biscuiti din aia speciali de copii
faza cu cartoful copt n-a tinut la noi... l-a scuipat cat colo ... incearca ca poate la voi merge, ca eu n-am mai auzit copil sa refuze cartoful copt (in afara de al meu)
dianocica, ii sta bine in caruciorul nou, huh? ma bag si eu
donia, mor dupa roxanica ta, mi-ar placea sa fie si oana asa
astept strigarea ... vezi sa se auda si prin zona bucovina din timisoara
nu am obosit sa adun cartile, macar astea spre deosebire de jucariile -jucarii, o tin ocupata cate 30 min... le scoate, le rasfoieste, le aduce in mijlocul sufrageriei, si spre sfarsit, cand a obosit de atata concentrare, le baga in guritza (are sens sa-ti zic ca erau pline de praf? acum sunt luna-bec
... parca mai aveam ceva sa-ti zic dar am uitat

bebinuta, o sa caut in dacia ... dar daca gasesti, pliiiz cumpara-mi si mie una
si ... nu mai stiu

Dia
de
Oana 29.11.06 www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
eu de ce nu am vazut poze cu "pisi" ?erau la semnatura la Chris?sau a pus link?
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
vezi ca pe prima pagina din capitolul asta a pus chris un link care se numeste pisi
Dia
de
flore26 spune:
DIANOCICA si eu ma bag ![]()
. Apa bem din canuta Avent, dar cel mai bine dintr/o cescuta mica, alba.
Zara cea dragalasa si pletoasa. Ador copiii cu par lung. Si al nostru a mai crescut dar nu se vede ca e blond 
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
marcelac spune:
multumim tuturor de urari. Si pt cele scrise si pentru cele din gand, ca asa fac si eu... va doresc tot binele si voua si bbilor doar ca nu apuc sa scriu
special pt BAMBO dar nu numai:
www(punct)totsites(punct)com/tot/ana
poze si mai vechi si mai noi si povesti de jurnal
pup
dianocica spune:
l am vazut pe luca in avion 
dia si d refuza cartoful copt. tot oana o fi de vina? 
bogdana noi am renuntat definitiv la bavetici.din acelasi motiv. decat sa i mai tot distraga atentia...vanish dupa fiecare masa si..asta e...la noi crucial e momentul. dar f greu de nimerit. tre sa fie un pic obosit dar nu foarte. un pic vesel dar nu foarte.. sa i fie mai mult pofta decat foame...e..greu greu...azi nu stiu cum am reusit sa prind momentul ca a mancat o piersica cu un strop de cereale..ca la carte. cu gura deschisa de nu ma tineam dupa el. s a oprit fix la ultima lingurita. am incercat si cu mar dupa dar n a mai vrut. nici macar tzi. si de atunci tot doarme...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Dia1609 spune:
nu mai stiu cine a intrebat cum de statea Oana in marsupiu... a fost prima data cand a stata, ca tot incerca de cand era mica
.. mai un pic si nu mai incape in el... acum i-a placut ca era la inaltime, dar atata s-a tot miscat ca l-a rupt pe ta-su... si dadea intruna din picioare si-l lovea stiti voi unde
... ce sa fac daca are picioarele lungi?? ![]()
diana, din canutza bea ocazional, parca nu tine minte totdeauna ca poate sa faca si altceva decat sa rontaie ciocul ala
, si deci nu trage din ea intotdeauna ... asa ca afara am de obicei cu mine un biberon cu apa, iar in casa ii dau din canutza .. si i-am mai dat si din pahar de plastic ca e mult mai fun asa ![]()
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
lizzy spune:
Dia, asta seara merg la dr, am in drum un magazin de jucarii, unde am vazut expuse diverse piscinute. Daca vrei ma uit. Sti ca pot trimite de la Mures la TM cum am facut cu umidificatorul ce mi l-ai trimis tu, deci nu-i greu cu transferul. Dar ma mir ca la voi nu gasiti...
Daca vrei, da-mi nr de mobil pe PM ca nu-l mai am!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dia si d refuza cartoful copt. tot oana o fi de vina?
[diana si david 03.12.06
cred ca de data asta e invers ... ca noi am incercat acum 2 zile

Dia
de

Antonia-Gabriela(1 nov 2006)