Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

am trimis primele 2 parti din carte pe mailul comun de yahoo. restul mai incolo ca se terzeste d. oricum, prima e pt varsta asta.

pe asta o stiati?

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg." E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

O stiam.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga, pe fuga... vazut poze cu atleta de Oana (vreaauuuuuuuu si eu carucior nouuuuuuuuu), blondina de Alessia, cretulia de Zara si atat....
Raluca, ce oameni rai; si cand ma gandesc ca eu tin caruciorul in scara blocului, si nu e nici macar legat...
Diana, as veni eu sa te ajut.. la papat gratarele lui Alin
Ziggy, Vila Europa e in spatele blocului meu... daca stati acolo poate ne vedem.... ; in septembrie vin la o nunta in Fagaras; voi sta de fapt in satul Iasi si nunta e la Beclean... abia astept
Am mai pus poze cu Luca.. daca aveti rabdare ca sint si poze mai vechi din Bucuresti (adica din iulie)...
Ma reintorc la treaba dar mai vin eu pe aci.... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dupa um se vede, azi Ada e cuminte, e la al doilea somn si eu pe net.

Apa nu prea serveste; bea din canita cu manere sau din canita simpla; foarte putin insa si toata e uda. Am incercat si cu biberonul, dar vreau sa o invat cu canita.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Ce facti daca puiutii vostri vor tot timpul in picioare?

Noi am ajuns in faza in care se agata de tot, de pat, de masa, de pantalonii mei si sta in picioare. Problema este ca este grasut si dr. mi-a spus ca desi musculatura este dezvoltata, oasele nu sunt si ar fi bine sa nu stea inca in picioare deoarece din cauza greutatii corpului lui oasele de la picioare se pot arcui ceea ce l-ar face putin cam cracanat.

Voi ce ziceti de treaba asta?

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dianarus, succes la clonare! Mama eroina esti si tu, si cu caruciorul de doua ori pe noapte, si cu gradina de zarzvat...!
E pe vine un PM.

Dia, cand vin cu pozele o sa strig tare sa se auda si la Timisoara
Roxanica e in verva, eu de abia ma tin dupa ea. Cand am ajuns in Romania a strigat in gura mare "Iu-huuuu! Iubesc Romania!" si la intoarcere in Canada striga ca iubeste Canada. Ea iubeste tot!
La toate aterizarile mi-a spus cu ochi mari: "Ce noroc am avut ca nu ne-am prabusit!" - de parca s-ar intampla chestia asta cam in 90% din cazuri. Imi pune mintea pe bigudiuri... dar am o presimtire ca o sa traiesti si tu chestiile astea cu Oana in curand

sbogdana, ce dulce e Zara, cum a plecat ea la explorat pe sub scaune...

Raluca, imi pare tare rau! Ce rautate gratuita... of!

dianocica, Cristinel bea apa cu bibe, dar nu e foarte incantat de apa, ci de joaca, se uda pana la brau si se grozaveste cu biberonul in mana. I-am luat si o cana cu supapa din care nu stia sa traga, acum ca am venit pe la cashile noastre o sa incercam din nou.
Sar'na de carte, ma bag imediat sa o caut.
Ce petrecere, ce idei ai?

marcelac, La multi ani pentru Ana!

bebinuta, sunteti avansate, ca noi am tras chiulul cat am fost plecati, n-am mai introdus nimic nou. Papa bine Ada, o sa bagam si noi carnita de saptamana viitoare.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

De cateva zile Alexia merge bine de-a busilea, iar azi s-a ridicat in picioare in patut. De cand i-a reusit figura numai asta incearca sa faca. Se agata de tot ce prinde si incearca sa se ridice. Cred ca asta e inceputul unei perioade foarte vesele!

Crykett, felicitari lui Antonio pentru ridicat si pasit! Bravo!
Flore, ce scumpa e Alessia in costum de baie si cu ochelari de soare! Concediu placut!
Ziggy, concediu placut si tie!
Marani, la cat mai multe nopti fara treziri! Iti tin pumnii sa-ti gasesti curand casuta!
Dianarus, bafta multa la doctor! si...si... ma impusc daca nu reusesc sa ma clonez! Esti mortala!
Bogdana, Zara e o frumoasa, imi place perisorul ei. Poti deja sa-i faci codite.
Raluca, ce oameni haini, mai frate! Ce mama naibii fac cu o roata de la carut?!
Dianocica, Alexia bea apa din biberon, cu tetina cu scurgere medie. Ai intrebat tu saptamana trecuta de data la care vine alocatia bebeilor, dar n-am raspuns ca nu mai tineam minte exact. Nu e o data fixa. Luna asta am primit-o pe 8, luna trecuta pe 11. Ma bag si eu!
Marcelac, bine ai revenit!

Fugim afara, ca nu mai e de stat in casa, m-a zapacit Alexia cu fatzaiala si catzaratul!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Bebinuta,Ktrinel, Dianocica multumim pentru laude

Dianocica , e vorba de poza in care e suparici? acolo mi s-a parut si mie ca seamana cu mine,(sa stiti ca in realitate sunt mult mai de treaba decat arat in poze) dar mai mult cu bunica-su; olita e primita din Romania, ca Zara are un bunic tare darnic, care a tinut sa-i ia de toate; sper sa-l mai potolesc putin ca prea cheltuie prea mult;
deocamdata e jucarie, ii roteste mingiuta, o trage de manere, o intoarce pe toate fetele, binenteles sub supraveghere

La mancare am incercat diverse lingurite,inclusiv metalice de-ale noastre, boluri, farfurii iar bavetica e dusmanul nostru nr 1 - o da imediat jos, acum cateva zile in deplasare, am incercat sa-i dau afara sa manance dar n-am reusit, am folosit o bavetita de unica folosinta, a rupt-o dintr-o singura tragere;
ce o distreaza mult e sa-si balaceasca mainile in mancare, daca si le-ar duce si la gura ar fi bine dar nu, mai bine e pe haine si pe ce e in jur; o sa treaca si problemele astea si peste ani o sa-mi aduc aminte cu nostalgie despre vremurile astea

chiar ma gandeam azi sa-mi fac niste cartofi copti si sa o invit si pe ea la masa sa mancam amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Va rog, ajutati un om... o oama...
Am vazut ca v-ati pus pozele pe diferite alte site-uri. Cum le-ati ales, cum ati decis? Care sunt argumentele pro si contra? N-am timp sa studiez problema, asa ca explicatiile voastre mi-ar face un mare bine.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Donia

dianarus, succes la clonare! Mama eroina esti si tu, si cu caruciorul de doua ori pe noapte, si cu gradina de zarzvat...!
E pe vine un PM.

clonarea n-a mers... incerc sa ma descurc cum pot. de abia astept sa revina mama mea si ianis de la mare. in primul rand pt ca mor de dorul lui ianis, izbucnesc instantaneu in plans cand il aud la telefon cu glasciorul lui pitigaiat... si-apoi as vrea sa-si ia mama in primire ce a mai ramas din gradina ei de zarzavaturi... pana mai are ce culege

se intorc pe 15...

chiar ma gandeam ca poate nu ai timp de pm-ul ala... sau poate n-ai observat... am rabdare, multumesc

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

eu de ce nu am vazut poze cu "pisi" ?erau la semnatura la Chris?sau a pus link?

Sbogdana-tot mai frumoasa Zara

Raluca_u-nu-mi vine sa cred ce nesimtiti,ce naiba sa faca cu o roata?

Dianocica-Antonia bea apa cu o canita 3 in 1 de la primii pasi care are tetina,cioc de cauciuc cu supapa si pai,momentan bea apa in canita cu cioc,care nu este f tare si apa nu curge greu,plus ca ii place sa-l roada
Ma bag si eu cum sa nu

Marcela_c-ce dor ne era de voi ceva poze nu ai pt noi?

Ziggy-si Antonia sta toata ziua in picioare si se agata de tot ce prinde,nu am ce-i face degeaba o pun in fund ca ea se ridica la loc,noroc ca e mai slabuta

Dinarus-

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput