Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

of Dia am o iconita pe desktop cand se deschide nu se deschide ca pagina web ...nu am link sa dau copy paste intelegi? nush cum naiba l-am creat

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia eu am vreut neaparat toate pozele vechi. si sa le pot vedea oricand ca e o selectie reusita. si numai pe photob mergea ce voiam eu. ups iar e la firul de la telefon...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc fetelor, am studiat putin flick si pare OK, am vazut ca albumele comune din yahoo se vad toate si in flick desi sunt mai mult de 200 de poze, l-as incerca pe asta. O sa mai studiez si photobucket. Asta pentru pozele de pe yahoo, ca pe viitor o sa vad daca imi place tare vreunul din astea, daca nu mai studiez si picasa. Mai am un album si pe webshots... vad eu.

dianocica, zi-mi si mie de-o curiozitate daca vrei, d a fost o surpriza sau a fost planificat?
Si ce-i cu cheful ala?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

off, sunt tare obosita, ca am dormit cu fetele in pat asta noapte, asa ca numai ele au dormit, iar eu le-am pazit; am reusit ieri sa vopsim camera iar azi deja e aranjata, asa ca la noapte vor dormi in patuturile lor
ieri le-am pus in patuturile lor care erau mutate unul langa altul lipite, nu cap in cap ca de obicei: ce veselie a fost pe ele ca se pot vedea, au stat numai in picioare si au ras si vorbit impreuna vreo ora

kikineata iti trebuie mai intai un cont de gmail, apoi in aplicatia al carei shortcut il ai pe desktop ai un buton jos "web album" (o sa trebuiasca sa fii logata cu contul de gmail) - zi-mi daca reusesti

atat am reusit sa citesc din urma (de obicei numai ultima pagina); sper sa mai am timp sa recuperez

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sunt topita Mi-a spus mama cu directie, de doua ori, uitandu-se in ochii mei, zambind timid... ca o declaratie de dragoste... ah, mi-a rapit inima. Din nou. Si el...

mamaana, ce-mi place cand ne povestesti de fete...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

a doua zi de gradinita...si mai buna ca prima...Doamne, tine-o!!
am stat 2 ore ...stiti cum pica dupa ele? nici nu a putut sa manance de obosita ce era...a adormit instantaneu .
da ture bune in picioare ...se agata de pantalonii altora sa se ridice ...
ieri s-a lovit odata intr-o jucarie, azi de doua ori ...dar nu s-a crizat prea mult..azi a schimbat-o educatoarea de pampers prima data....teroare frate...pai nici la mine nu sta...nu o fi mai fraiera sa stea la ea...asa ca a chemat ceilalti copii sa o distraga pe Julia cu jucarii, doar doar sta sa o schimbe..io m-am bagat intr-o coltz si cand a iesit din camera de schimbat imbracata , iar educatoarea (madame Monique) vie si nevatamata...mi-am facut cruce...mai are de trecut hop-ul cu mancatul si dormitul , floare la ureche

mie mi-a trimis mama cana de baut din tara, acum vreo cateva luni , ceva de la primii pasi...no offence fetelor, dar complicata mi s-a parut, nspe mii de parti..pai aici canile sunt simple ...cu aia nu s-a desccurcat, ba curgea, ba nu curgea, ba nu reuseam sa pun manerele perfect perpendicular...asa ca i-am luat una de aici, simpla, sanatoasa, sovietica, marca Playtex...si cand a dus-o la gura..zici ca toata viata numai din ea a baut.

votez si eu cu picasa, ca are si softul ala de facut multe chestii, inclusiv cd...acu ramane de vazut cand am timp de poze...

ma duc la cumparaturi ...s-a stricat microondul....si tre sa fac sacul pt gradi...ii duc termometrul ei, pampersi , servetzele, antitermic, sosete,les pantoufles , cana de apa, etc
stiti ca nu ii lasa cu suzeta decat la ora de somn ? indiferent de varsta ...mi s-a parut ff bine...chiar nu a cerut-o in orele alea si ma bucur ca a ramane ceva doar asociat somnului..

Mergi la inceput

hehe, ziggy....daca aveam noi raspuns la asta...demult luam NObel-ul...
nu te stresa de osatura atata timp cat nu il obliga nimeni sa se ridice...daca o face insemna ca poate , ca e capabil, fara griji...

quote:
Originally posted by ziggy

Ce facti daca puiutii vostri vor tot timpul in picioare?

Noi am ajuns in faza in care se agata de tot, de pat, de masa, de pantalonii mei si sta in picioare. Problema este ca este grasut si dr. mi-a spus ca desi musculatura este dezvoltata, oasele nu sunt si ar fi bine sa nu stea inca in picioare deoarece din cauza greutatii corpului lui oasele de la picioare se pot arcui ceea ce l-ar face putin cam cracanat.

Voi ce ziceti de treaba asta?

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

cre ca inteleg eu
tu de fapt nu le-ai pus pe web si doar pe softul ala al lui picasa...in dreapta sus , langa sign out, ai WEBALBUM , daca da=i click acolo ti le transfera pe web si mai departe faci cum a zis Dia, cu copy link..etc.

pricipit????

quote:
Originally posted by kikineata

of Dia am o iconita pe desktop cand se deschide nu se deschide ca pagina web ...nu am link sa dau copy paste intelegi? nush cum naiba l-am creat

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Donia

Sunt topita Mi-a spus mama cu directie, de doua ori, uitandu-se in ochii mei, zambind timid... ca o declaratie de dragoste... ah, mi-a rapit inima. Din nou. Si el...

dragul de el

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia hmmm..mai tu ma testezi acum...[omulet care se scarpina in barbie] povestea e mai lunga. sa zicem ca voiam de mult (o fetitza ) am incercat un timp. am renuntat. apoi l am cunoscut pe alex. care s a lasat f greu convins. dar intr o zi a zis: bine. vrei copil, iti fac . si sapt urmatoare mi l a facut . adevarul e , insa, ca nu e nimic din ce imi imaginam. in primul rand pt ca eu il vedeam direct pe la 3 ani... in fine..poveste si mai lunga...am trecut ?

aseara d si alex s au jucat, erau in tandreturi in pat, moment in care d s a uitat in ochii lui si i a zis...ma-ma acum il adormea alex, il tinea in brate, ascultau 'buna dimineata te iubesc' si il legana. si cum imi zicea alex ceva d ridica capul de pe el si ii zicea ba-ba-ba. absolut de fiecare data. am dedus noi ca il certa ca nu putea sa adoarma...

katrinel ma bucur mult pt treaba cu gradi. se pare ca ati gasit o solutie buna.
ziggy cate kg are calin?

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput