Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
alo, aloooo cine a scos restrictiile din meniu? donsoara..chiar asa? pai io ti recunoscui meritele cu sarbatoriti dar cine scoase , bre, meniul ala obligatoriu? ai? ca te ai prins cu n sac...editez: ca te am prins! ca nu se mai intelegea nimica, draga
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
asiza spune:
Yagmur, super Luchita...nu pot sa cred ce mult a crescut de cand nu ne-am vazut! Erati la petrecerea lui Catrinel?
Dianocica, sa-ti traiasca Davidutu'...ce frumoase sunt jucariile....si noi vrem!!!! Da' cred ca-s o caruta de bani! Pupici...
Ktrinel, cum i-ai dat mango la pitica? Adik cu ce l-ai amestecat? L-ai blenduit sau cum? Ca io mango n-am mancat niciodata!
Fetelor, Denis vrea in picioare! ...Deja???...se trage de marginile patutului de numa' si de mainile mele...si de orice apuca...imi vine sa-l mananc de falcute si bucute cand il vad cu cata constiinciozitate incearca el diverse chestii! ...si mai e o faza tare: cand o vede pe sora-mea si pe verisorul lui , Mihai, bai fratilor, rade in hohote de sare realmente camesa pe spinarea lui! Nici nu trebuie sa se uite catre el...nu stiu ce i se pare asa amuzant la ei! ...
Va pup! Noapte buna!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianocica
alo, aloooo cine a scos restrictiile din meniu? donsoara..chiar asa? pai io ti recunoscui meritele cu sarbatoriti dar cine scoase , bre, meniul ala obligatoriu? ai? ca te ai prins cu n sac...editez: ca te am prins! ca nu se mai intelegea nimica, draga
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Cum cum unde unde cand cand??? care mata??? ...io am sters ultima fraza...aia cu NU cu rosu...in rest....ma duc sa bag un ochi rapid don'soara......
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
......da da...ai bagat curatenie generala, acuma am vazut!...io am fost mai blanda! ...
dianocica spune:
asiza vai ce scump tre sa fie denis razand in hohote. asa..cu sunculitzele tremurand...uf, ce pofta mi ai facut de molfolit copil...si d se tot ridica. pe diverse. in pat inca nu s a prins ca poate sa incerce. sincer, mie mi e un pic teama...ca de abia se vad genunchii(de fapt nu se vad..) de sub suculitzele alea...da' ce sa faci? te lupti cu copilu'? nu se poate...catzarare placuta !
diana si david 03.12.06
Ktrinel spune:
asiza si dianocica: SPUSE LA TOVARASA !!!!
va faceti de cap cand diriga nu e atenta ...sper sa nu se lase cu bice.
asiza: l-am blenduit si l-am amestecat cu alte fructe, branzica, cereale.etc. ca orice fruct. e f aromat, deci a se administra in doze mici...nici chiar mici-mici, dar nu unul intreg deex...intelegi tu.tre sa fie rosu fructul , ca sa fie copt. mai exista si mango galben, dar voi cred ca aveti rosu.
apropo de exotisme...ce mi-au citit ochii deunazi? plecati? cand , cum , cu bebe? serios??
am uitat sa o felicit pe Auras !!! LA MULTI ANI!!!
aproape ca e si ziua lui RUXMAX!! LA MULTI ANI SI TIE!! si sper sa mai treci pe la noi...ca te mai ad pe ici-colo...dar la fulguleti nema..
aprpopo de asente : bine ai reenit Porumbito!
a-deju s-a intrerupt transmisia de pe litoral????
asiza spune:
quote:
asiza si dianocica: SPUSE LA TOVARASA !!!!
va faceti de cap cand diriga nu e atenta ...sper sa nu se lase cu bice.
...hai c-ai fost tare...
quote:
asiza: l-am blenduit si l-am amestecat cu alte fructe, branzica, cereale.etc. ca orice fruct. e f aromat, deci a se administra in doze mici...nici chiar mici-mici, dar nu unul intreg deex...intelegi tu.tre sa fie rosu fructul , ca sa fie copt. mai exista si mango galben, dar voi cred ca aveti rosu.
apropo de exotisme...ce mi-au citit ochii deunazi? plecati? cand , cum , cu bebe? serios??
Multumesc frumos...mango asta de-l cumparai eu azi e jumate rosu, jumate asa, mai verde...il mai las la soare sa se coaca ...
Fetelor, ce orez dati voi la bb??? Mai, ma depasiti cu retetele voastre! Si A_deju asta stie gastronomie nu gluma...mie in vecii vecilor nu-mi tuna prin capatana combinatia brocolli+spanac+carnita! Apropo, a mancat motanu'? Pupam...
dianocica spune:
katrinel deci esti din aiai paracioasa...aha..am retinut...
pai una la mana diriga (care nu e diriga de fapt, ca cica nu se merita..sti tu, salariu mic, ore multe...) nu e in totalitate responsibila. adica tot a deju asta e de vina...ca ea a infaptuit scrierea. sefa a venit cu propunerea. deci e la dublu, intelegi? adica ori zace moarta n papusoi ori iese razbel
apropo de retete. azi iar am stat juma de ora si am studiat borcanele. sa fie fara zahar, fara sare, fara gluten....am gasit spanac cu cartofi de la hipp. suuuper. a mancat d. bine, amestecat cu 1 mar la juma de borcan...in fine, altundeva voiam sa ajung. nesimtitii astia de la nestle au o gramada de produse pe care nu scrie nici ca au, nici ca n au zahar/sare. si am gasit, in patratelul ala mic unde e un ursulet care merge/sta in fund/4 labe, cu un scris mic mic mic....cu continut scazut de sare . imi venea sa mooor, si toate alea noapte buna, de care zicea miro, aveau jumate de traducere rupta, pt ca era lipita pe codul de bare . niste dobitoci
diana si david 03.12.06
roxanica2006 spune:
La multi ani, Aura!!!! Scuze pt. intarziere, dar stii tu , urarile sunt din tot sufletul !! Ma bucur ca Bubu nu mai e kakacioasa si ca te incanta cu progresele ei, micutzii nostri dragi...
Doamne, ce bine ca Sonia a trecut cu bine de interventie, Doamne ajut-o in continuare pe ea si pe parintii ei! Cata putere iti da Dumnezeu in momente din astea , nici nu vreau sa ma gandesc...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
luciaro spune:
Salutare mamici!
Flore, ai gasit carne de curcan proaspata? sau congelata?
avem 5 dintisori! Si nici nr 6 nu e prea departe dupa cum vaz eu... Asa ca de azi domnisorul papa pasat ceva mai mare...doar are cu ce sa mestece, nu? Am avut ceva emotii, dar nu s-a inecat, nici n-a protestat, a papat binisor...
Am citit tot, dar nu mai stiu ce si cum vroiam sa zic... aaaaa, avem poze din ultima luna la semnatura, pentru cine mai doreste, cine mai pofteste... (in special pt Alessia de Flore, ca noi nu am prea fost curtati).
Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a
Poze Serban