Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Apropo de borcanele, al meu nu vrea si pace, nu-i plac dom'le borcanelele
of, of, mai, mai, io , fiind mai preocupata sa ma plang ca baietul e slab, nu l-am mai cantarit demult, he, he... si azi am constatat ca are 7,600 gr , avea acum 2 sapt. 7,300

Dianarus, atunci vorbim maine cu mai multa veselie in glas...
Alexandraaaa, te simti mai bine??? Hai da-ne un semn, stai o sec la calculator si scrie: "Sunt mai bine, fetelor!"
Ktrinel, am vazut poze cu Julia, zisa Floare-Albastra, dar ce bine se tine singurica in picioruse, am vazut ca nu se sprijinea de nimic.Super!!
Asiza, m-am distrat copios imaginandu-mi-l pe Denis razand in hohote la vederea "neamurilor". stiu, sunt asa dragutzi cand rad, cu caputzul varat intre umeri si le tremura tot corpusorul.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Luciaro, ce frumos e Serban!!!! Sa nu-l mai tii ascuns! Pupam...

Fetelor...noapte buna!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Inca una si ma duc: Roxanico, ...zau ca ma bucur si eu de bucuria ta ca a luat David in greutate...S-o tineti tot asa!

Si apropo de borcanele zic si eu ca am fost tare tentata sa cumpar alea de "noapte buna" de la Hipp, dar toate au zahar ...asa ca benoclez si eu bine ochii inainte sa cumpar ceva...de la Nestle n-am luat niciodata!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Asiza, multumim ! Dar nu l-am tinut ascuns, pozele au fost mereu la semnatura, numai ca a trebuit sa va trag de maneca!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asizule, stiu ca te bucuri sincer pentru mine imi aduci aminte de o prietena foarte buna, tot in Cj e stabilita. E asa ca tine: spune exact ce gandeste, e asa franca si categorica, ea intotdeauna crede cu tarie in opiniile ei. eu sunt mult mai influentabila, nehotarata, asta este...da-s fata faina si eu
Luciaro, Serban al tau arata exact ca David, mai firav da' foarte foarte vesel, energic. Sa-ti traiasca, e tare frumusel! Sa aveti bafta la petzitul Alessiei de Flore !

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

deci nu aem diriga, nu avem sefa...sa ne facem de cap...
aloo...nimeni?

roxanica, multumim si felicitari pt gramele in plus. stiu ca conteaza mult la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ne facem de cap? Imi pune si mie cineva niste whisky in cafea???
Auras, cu intarziere LA MULTI ANI!!!!
Ruxmax, LA MULTI ANI!!
Eu abia imi tin ochii deschisi..... offffffff... m-am saturat sa muncesc si sambata; dimineata cand plec, Luchitza sta in bratzele dadacei si rade in hohote....
Imi pare bine ca v-ati bucurat sa vedeti poze cu el; incerc sa mai fac si sa pun pe link..
Asizoi, da; pozele erau de la baby showerul lui Catrinel (nasa lui Luca); luna asta vine si Matei pe lume...
Luciaro, e un dulcic simpatic si blond Serban
Ktrinel, cat de mult a crescut printesa... e o frumoasa; si da.... era vorba de o luna... nu de un an (vezi... asa ma ramolesc eu, usor dar sigur)
Roxanica, Teutz, Alexandra
Ma reintorc la treaba nu inainte sa va pup, dulce, dulce, dulce...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza! Printesuca mea a dormit azi noapte la ea in patut, dupa ce am plans impreuna vreo 15 minute , ea ca vroia langa mine, eu ca vroiam s/o iau....nasol....

Aura su Ruxmax
LUCIARO curcan am primit proaspat de la bunica, dar am si concelat de la unguri (piept), pentru cand s/o termina cel de la tara. Frumusel foc blondutul tau, asa ca: l/am luat pe Serban, gata, nu mai o taraganam...daca mai apar oferte pe parcurs...propun duel , doar am o printesuca! Dar sa ne intelegem...eu nora nu o dau...Asa ca va astept la Timisoara, la petit!
Poze cu Alessia si Oana de Dia aici
Referitor la borcanele, cele de la Hipp de Good night, dupa 4 luni, au si gluten

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Numai doua randuri deocamdata, in speranta ca o mai prind pe Yagmur pe receptie: te rog eu muuuuuuuuult, du-te la un homeopat si apuca-te de tratament pt alergia ta, eu stiu ce inseamna, m-am chinuit ani de zile cu rinita alergica si numai cu asta am scos-o la capat, deja medicamentele clasice nu-si mai faceau efectul... asta a fost a doua primvara la mine cand am putut trai ca un om normal, fara nas infundat, stranuturi repetate, etc...

Si a propos de homeopatie: Ralumaaaaaaat, pe unde umbli?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sunt necajita si deprimata. fratele unui coleg de serviciu a avut acum 2 zile un accident auto f.grav, cu colegul de serviciu sunt buna prietena, pe fratele lui il stiu de la picnic-uri comune, am fost ieri pe la job si am aflat, e in coma, e rupt bucati, s-a izbit de un parapet de beton, se pare ca a derapat, era ud, ploua... e tanar, azi se implinesc 3 saptamani de cand s-a insurat... nu sunt buna de nimic de ieri de cand am aflat...
luni se duc toti colegii (baietii) sa doneze sange, se duce si sotul meu. ii trebuie cam 500ml/zi, pierde sange mult are plagi deschise, nu-i pot face nimic pana nu-si revine din coma...

uite de-asta nu-s eu buna de nimic... necazul asta mi-a umbrit bucuria ca sonia e bine dupa operatie...

mai incolo citesc din urma si revin

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput