Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

'netza.. eo vreme de tot rahatul in tm, ploua... probabil ca ne vom plimba in mall azi...

flore a descris intalnirea fetelor... mai da' voi nu stiti ce dulce e alessia... nici nu poti sa-ti dai seama din poze... o scumpete de fata, si cuminte, si ochii aia albastri te baga in boala... nu mai zic ca flore are 16 ani si 40 kg ... sper sa mai ne intalnim asa, asta daca nu am speriat-o prea tare pe alessia.. oana tot pe ea vroia sa se catere, o prindea/apuca cu manutele, dar cam brutal ca nu-si poate doza dragostea .. i-a placut mult de ea si tot vroia s-o smotoceasca, de abia i-o scoteam din maini, alessia a si plans de cateva ori saracuta ... poze ati vazut de la flor, o sa ma harnicesc si eu sa uploadez niste poze dc ma lasa Oana, ca acum flore a vazut ca sunt toata ziua dupa fundul ei .. noroc ca mai si doarme

ktrinel ,

roxanica, felicitari pt 300 g in 2 sapt .. si noi tot la 7600 g , dar f inalteeee... nu ai stim cat de inalte, ca pur si simplu n-au reusit s-o tina pe spate pediatra si 2 asistente ca s-o masoare, n-a vrut si basta... s-au chinuit 3 persoane 5 minute si apoi s-au lasat pagubase, au zis ca ele n-au mai pomenit sa nu poti tine un bebe pe spate cu forta chiar dc el nu vrea.. uite dom'le ca se poate ... deci avea 77 cm acum 3 sapt si de atunci a crecut iar f mult in inaltime.. pediatra a zis ca arata si se comporta ca un copil de 1 an .. si sa nu-mi fac probleme cu greutatea, ca la cat se misca nu are cum sa ia in greutate ca la carte, ca e f bine proportionata si ca e numai muschi ... si ca veci pururi n-o sa fie un copil gras ca asa e constitutia si felul... si ca oricum din luna a-8-a se ia in greutate cate 250-300 g/luna din cauza ca incep copiii sa se ridice, etc... ori ea se ridica sus-jos si paseste deja de 2 luni... na, asta a fost partea buna... si acum partea nashpa: nu i-au crescut dintii inca pt ca are deficiente de calciu cauzate de cresterea accelerata ... si in cazul asta alimentatia nu i-a putut oferi tot calciul de care avea nevoie si pt oase si pt dinti... asa ca dintii n-au iesit... si mi-a luat-o la pipait sa vada dc nu sunt semne de rahitism din cauza asta si a zis ca oasele capului, fontanela, coloana, oasele mainii, in fine toate sunt ok, dar ca la picioare, mai exact la tibie se vede/simte lipsa de calciu (cica au un grad de curbura, care o sa treaca in urma unei cure de calciu -sper)... nu tare, dar tb sa-i dam calciu ca sa nu fie mai naspa, adica sa nu ajungem doamne fereste la rahitism ... si ca dupa o cura de calciu o sa fie ok si picioarele si o sa avem parte de o eruptie dentara ...chestia e ca m-a bagat in boala cu asta.// am sunat si una bucata soacra din dotare care e pediatra care mi-a zis ca vorbeste prostii, ca oana nu are nici un semn de rahitism, ba mai mult ca n-are legatura cu picioarele (mai ales ca io nu le vad cracanate, ci sunt la fel ca la toti copiii, adica o idee curbate, ca la toti bebelusii, stiu ca am intrebat si ortopedul si a ras de mine si a zis ca asa le au bblusii)... si ca ea crede ca mi-a dat calciu ca sa-i iasa dintii oanei, si ca intradevar ca cresterea asta accelerata a epuizat rezervele de calciu ale organismului si n-ar mai fi si pt dinti, si ca oricum calciul se da preventiv ... deci, in concluzie, luam calciu sirop cate 2 lgte pe zi timp de 10 zile ... si bineinteles ca asta vine cu lipsa pofta de mancare exact cand manca oana bine ... deci de ieri a inceput cosmarul cu mancarea ... si nici nu ma gandesc la luat in greutate acuma, ci numai sper ca n-o sa fie cazul de rahitism ... oricum mai vreau s-o duc la un dr. s-o vada sapt viitoare, ca sa ma linistesc ... si tb sa-i dau zilnic branzica si iaurt... si nu va mai zic ca mi-a recomandat sa-i dau danonino ca are continut de calciu de 4 ori mai mare ca un pahar de lapte (reclama sufletul comertului) ... dupa studierea etichetei (zahar, arome, coloranti) am ales sa nu-i dau pana face 7 ani ...asa ca ii fac eu branzica din lapte praf cu fructe pe care o papa cu o scarba... urmeaza sa-i dau iaurt, dar inca nu stiu de care... dar stiu sigur ca n-o sa-l vrea ca e acrisor si nu-i place, dar incerc oricum... deci fetele care dati iaurt la bebei, de care dati?
na, ca m-am intins de taoata frumusetea... sa te inveti minte roxanico sa ma mai intrebi de sanatate

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

yagmur, welcome back

alexandra, ti-ai mai revenit?

chris, va mutati?

cine ma pune si pe mine la curent pe scurt cu operatia soniei? a fost ok? s-au strans ceva bani? ca nu mai apuc sa ma uit...

dianocica, toate borcanelele de la nestle facute in romania au continut scazut de sare ... alea din germania sunt facute de alete-nestle si unele nu au ... dar f interesant, oana papa numai de la hipp ... si atentie ca sunt unele care nu au sare sau zahar, dar au gluten

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fabulos! nu pot sa ma loghez decat cu explorerul. pe care l urasc

toate ca toate, il invata baietelul asta de oana pe d la prostii, dar s-o faca sa planga pe alessia?!?!??! a, acum vad. mama ce inalta e...pfiu...ii scuipa lui d in cap...cum ce? seminte..pai la ce prostii face, sigur mananca si seminte...
luciaro pai io te cred ca pozele erau puse la semnatura. da' daca nu semneaza nimeni? ce sa semneze? ia pune tu manutza si scrie ne mai des...
carla ce s a intamplat? de ce nu ne mai zici nimic de alexutza lungana?
dianarus

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

legat de borcanele: ma enerveaza ca pe unele scrie fara adaos de zahar, sare, gluten, pe altele fara adaos de zahar. de ex. deci au sare si gluten? ca la ingrediente nu zice si acum vorbesc de borcanele de la aceeasi firma...

ieri am vazut un borcanel de la nestle, nu mai stiu ce, pt 8 luni parca, cu sare si...condimente

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Doamne, Dianarus.....tare rau imi pare, crede-ma ca stiu prin ce treci......am patit mai rau cu un coleg intr-a 12-a la liceu....nu doresc decat sa se faca bine! sanatate multa si voua putere sa fiti alaturi de familie.

In alta ordine de idei, Dianarus ti-am ascultat sfatul din ultimul sms, am fost cu pisica la dr, nu e boala eruptiva ci din cauza paracetamolului, prea mult probabil. Azi am inceput tratamentul, sper sa treaca, oricum la gat si pasa sa dau cu viollet de gentiana sa nu faca rana. Are eruptie dentara in continuare, 11 kg si 75 cm, azi noapte 2 ore am dormit. Daca ma crezi de la 3 pana la 5.30 cand i-am dat papa m-am plimbat toata camera, ea dormea dar maraia.

TEUTZ,

YAGMUR, bine ai revenit!

ma uit acus pe poze, pup pe toata lumea si felicitari pt proaspetii dintzoshi!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus, imi pare tare rau pentru prietenul tau! Ma cutremur efectiv cand aud astfel de lucruri...si sunt oameni asa de tineri si cu toata viata inainte! ...si ca tot mi-a amintit Dia, demult vroiam sa te intreb ceva: cat timp le-ai dat copiilor tai Fe? Adik cat timp a durat cura?...Marc cum sta cu infectia urinara?...Te-am pupat!

Dia si Flore...am vazut pozele si nu mi-am putut stapani rasul...e mortala Oana cum o urmareste pe Alessia s-o iubeasca...iar biata Alessia e ingrozita intr-un oaresce fel......Sunt frumoase amandoua!

Dia, io zic sa nu te ingrijorezi cu privire la Oana...fa-i cura de Ca si sunt sigura ca totul va fi bine...nici nu te gandi la rahitism!

Yagmur, am nr de tel al unui homeopat bun din Cluj...vb la tel si ti-l dau!

V-am pupacit!...revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

toate ca toate, il invata baietelul asta de oana pe d la prostii, dar s-o faca sa planga pe alessia?!?!??! a, acum vad. mama ce inalta e...pfiu...ii scuipa lui d in cap...cum ce? seminte..pai la ce prostii face, sigur mananca si seminte...
diana si david 03.12.06

hai mai ca n-a vrut... de drag o smotocea... si alessia s-a speriat de atata afectiune ... rad io acuma, dar p[arca vad peste vreo 2-3 ani cum ma suna parintii ca le-a batut oana copiii ... cu seminte inca n-am diversificat

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

cat de scumpa e alesia ....... si ce piciaooooooore luuuuuuuuuuumgi are oana..fotomodel! claaaaaaaaaaar

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

cat de scumpa e alesia ....... si ce piciaooooooore luuuuuuuuuuumgi are oana..fotomodel! claaaaaaaaaaar

diana si david 03.12.06

la cat e de baietoasa, nu prea cred

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ce vreme de cacao! ...ploua!...si n-am chef de mai nimic...si am atatea de facut!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput