Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

Constat ca mamici active n-au mai scris de cateva zile. Sunt plecate sau ce? chris, Desiree, dandusa? Mirona inteleg ca e la mare, ma bucur sa vad ca luciaro ne viziteaza mai des, lavyada a mai dat vreun semn? Dar OanaCat? m_monique? anateo nu, chinico nu, luly telegrafic...

porumbita si bamboletta, felicitari pentru primii pasi! Si spate puternic si fortos va doresc!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

din cate tin minte,chris e bagata pana peste cap in treburi gospodaresti (cu casa, muncitori, alea alea), dar intra ea sigur cand are nitel timp.. dandusa e la "iubita" si abia asteptam sa se intoarca, eventual si cu miscator la purtator, sa vedem :)) noi tinem pumnii si majoretele in stand-by :) desiree am observat si eu ca e scumpa rau la "citire" :) mirona a parasit litoralul azi, ajunge acasa pe 13, mai trece o tura si pe la printi inainte de casa... iar chinico..chiar nu stiu ce expelli armus s-o fi napustit asupra ei, ori plange dupa harry, ori s-a dat pe forumuri mai hogwartesti :))) (nu va faceti probleme daca nu intelegti limbajul tehnic :)))) )
si luly... offf draga de luly... ce sa mai zica saraca... dupa ce-am facut-o eu de oaia oilor, miorita cea mai laie din toata imparatia... offff.... ce rusine mi-e.... am mai zis ca imi cer scuze??? :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

a_deju , mi-ar fi prins bine o companie placuta pe sezlong, dar am plecat atat de neasteptat ca n-am mai avut timp de nimic. Am ajuns la mare intr-o seara, am dat o fuga de la Buzau, iar in seara urmatoare deja ne faceam bagajele catre destinatia urmatoare. Asa ne-a fost tot concediul, cred ca am si slabit pentru ca de regula nci sa mancam n-am avut timp. Pe bune, mancam dimineata si apoi ne consolam cu cate un biscuite, o apa si te miri ce... Tot pe fuga catre urmatoarea intalnire.
Oricum am fost cu voi in gand, serios. Cand am vazut indicatorul de Constanta deja am vazut lista de fulguleti constanteni... iar cand eram pe sezlong la plaja am revazut in minte pozele uneia dintre voi pe sezlong, daca nu ma insel prea tare chiar tu aveai ceva poze cu Eric pe sezlong.
Banuiesc ca si Cristi o sa progreseze in curand cu statul in fund. El e mic si rabdator, n-a zis nici pas cand i-au explodat dintii astia patru in gura, dar presupun ca a rabdat in tacere si intre a roade jucarii, a balosi, a zambi fermecator si a face conversatie cu toti cei din jur n-a prea avut timp de exerciti fizice. Plus ca l-am tot mutat de colo, colo, tare rabdator copil am, a trecut din brate in brate, a schimbat nenumarate incaperi de somn, a dormit pe apucate, a mancat cam tot la fel, dar numai un zambet a fost.
Trebuie sa ne odihnim serios si apoi sa trecem si noi la o rutina mai consistenta.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, bine ai revenit!!! ...Ioi ce dor mi-a fost de tine!!!!!! ...
Aka, felicitari pentru mama...eu cred ca m-as topi toata sa-l aud spunand asta, dar el spune doar pa-pa la nesfarsit, over and over again...
Dianarus, si noi tot cu 4 mese, rar una de lapte in timpul noptii...de ex. meniul de azi a fost:

1.00 130 ml lapte
9.30 banana+mango +50 ml lapte
13.30 piure de legume cu carnita de pui+50 ml lapte
17.30 o caisa+o nectarina+doua prune+branzica+100 ml lapte
21.30 240 ml lapte

Dar eu cred ca-si iau ei tot ce le trebuie din meniurile astea...pe masura ce cresc isi raresc mesele, nu si le inmultesc, nu? ...Pupici...

Aelita, cum sa coste 'nshpe mii si sute de mii de euroi recoltarea acestor celule stem???? No way...ca doar nu le fabrica ei, ci le recolteaza si depoziteaza doar...kitul, recoltarea si analiza lor costa 900 EUR, iar taxa de depozitare la Bratislava e chiar nesemnificativa...

Noapte buna! Sper sa doarma Denis la noapte ca si io si tat-su suntem zombie...Pupam fulguletii si mamicile!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit. Nu cred ca va mai aduceti aminte de mine caci nu v-am mai scris de cand eram . Va scriam de la servici caci acasa nu aveam internet. De 1 luna am si acasa nu aruncati cu dar in acest timp v-am citit (am mult de recuperat).
Cristian Sebastian s-a nascut pe 14/12/2006 si a avut 4.540 kg (suntem cei mai grei),nastere naturala dar indusa la 41 saptamani+6zile, fara epidurala.
Va rog frumos sa ne treceti si pe noi pe listuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

donia spune mi repede4 cum stati cu diversificarea. ca eu am inceput sa ma stresez...si cu tzi, mai ales...pt ca nu a vrut legume de nici un fel, le am amestecat cu mar. mar si la fructe si la legume era prea mult si l durea burtica. l am scos deci de la fructe, pe care nu le mai mananca cu asa pofta. la legume e o varza majora, merge numai jumate mar jumate restul de legume....cereale ii pun maxim o lgt in piersica pt ca e f apoasa si se plictiseste de mancat cu lgt...are asa
la 6 tz
la 9 tz
la 12 fructe
la 3 tz (de 2 zile la 4 legume)
la 6 lregume(la 8 tz)
la 22 tz
plus 0-1-2-3-20 treziri pe noapte
v am luat?

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Sa spun ca ne-ati luat...? Sa spun ca nu...?
Noi avem in plus si cereale la o masa, dar de vre 3-4 zile se cam stramba la ele, cred ca trebuie sa i le bag in frigider inainte. Sau sa le combin cu ceva ce ii place. Sau o fi fost doar ceva trecator, o revolta pentru tot chinul la care l-am supus in concediu. Mai vedem noi zilele urmatoare.
Si mai papam asa:
- legume: morcov, cartof dulce si dovleac si boabe verzi (ce-or fi alea...?) o ligurita incepand de azi
- fructe: para si piersica
- lapte de tz de cateva ori pe zi, in ameteala ultimelor 20 de zile am pierdut socoteala, dar ii dau cat de des cere. Slava Domnului, nu a cerut noaptea, dar acum, cum e dat peste cap cu fusul orar nu stiu ce va urma, ca la el ziua e noapte si viceversa, deci il alaptez de cate ori da comanda.
d cum sta cu greutatea? Tot nu iei cerealele in calcul?
Eu ma gandesc sa incep si cu carne cat de curand, poate saptamana viitoare.

a_deju, fain si concis rezumat, merci ca m-ai pus in tema.
La chinico am avut ceva indoieli asupra temei , dar citind de Harry cred ca sunt pe drumul cel bun...
Hiii, dandusa, e la iubita ei, ce fericire pe capul lor!

Mergi la inceput

asiza, pup iu back!
Am revenit, da-i pustiu pe aici si eu mi-am sacrificat si somnul de pranz si nu ma mai dau dusa.
Da' ce mese bogate are Denis, papa bine dupa cum spune ?

cameluta, bine ai revenit si sa-ti traiasca Sebi! Intra mai des si povesteste-ne despre voi.

Mergi la inceput

Mai bag repede un mesaj ca-s cu 13 in coada si nu-mi sade bine.
Pai eu am scris vreo 10 mesaje azi, si multe dintre voi nici unul, e frumos asa ceva? Dar lasa ca si cand o sa ma ia somnul o sa dorm vreo 3 zile, ca merit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Flore, Aelita, Teutz, Asiza .

Donia, bine ai revenit! Dar voi concediul asta v-ati odihnit ceva? Intersant traseu ati avut.
Cristinel cuminte si vorbaret; asteptam poze. Si zici ca soacra ta e acra???

Danutz, imi pare rau pentru suferinta prin care treci;

Asiza, morosanul de Denis e tare frumos; cel cu care e in poze e verisorul lui?

Porumbita, Bamboleta felicitari pentru primii pasi.
Aka felicitari cel mai frumos cuvant: mama.

[b]Dianarus[b], noi avem mai mult de 4 mese ziua, 3 diversificate (uneori 2) si in rest tzitzi la cerere. Acum nu mai trebuie sa se agite prea mult pt tzitzi, aproapre ma dezbraca cand o vrea.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Donia iti multumesc de urare si de primire. Mai esti pe aici sau ai plecat la culcare?
Hai la o cafeluta sau la un suc.
Vad ca numai este nimeni pe aici.

Mergi la inceput

cameluta, mai sunt inca pe aici, desi ai mei sunt pe punctul de a se trezi, asa ca sunt gata sa fug daca scanceste vreunul
Beau un pepsi virtual, ca in realitate nu-mi pica prea bine, desi imi place mult.

quote:
Originally posted by bebinuta

Si zici ca soacra ta e acra???

Eu? Vai de mine! Copilul, nu eu...
Nu ne-am odihnit deloc, suntem ca batuti, dar a fost frumos sa ne revedem rudele si prietenii, plus locuri frumoase din Romania. Dar pe de alta parte ne-a fost tare dor de casa, ne-am obisnuit cu viata linistita de aici si agitatia si dezorganizarea din tara ne-au obosit suplimentar. Nu cred ca as mai avea putere sa traiesc din nou acolo, m-a inmuiat linistea de aici.

Si daca tot a venit vorba va pun si eu o intrebare total paralela cu subiectul fulguletilor, dar poate nu. Pe voi nu va bate gandul sa emigrati? Ca eu dupa cateva ore petrecute acolo mi-am spus ca vreau sa emigrez din nou No offence, dar viata e grea (si nu doar financiar), iar daca se poate mai bine, de ce nu?

Mergi la inceput