Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Hop si eu, ca de obicei, pe la ore inaintate!
Ma bucur tare mult pentru Sonia!
Dianarus, multumesc mult pentru raspuns!
Asiza, super puiul de morosan! Papam falcutele scumpe!
Bambo, Porumbita, felicitari pentru primii pasi!!! Doamne, ce repede a trecut timpul! Deja au inceput bebeii sa mearga in picioare! Ieri s-a ridicat si Alexia in genunchi in patut si ii place de mama, mama! Exerseaza de mama focului!
Dianocica, Daphna, felicitari pentru stelute!
Danutz, off... Imi pare tare rau!
Alexandra, 37,5 nu e febra, nu intra in panica! Mergi la doctor si o sa vezi ca e ok, nu e nici o problema si puteti pleca in concediu linistiti.
A-deju, felicitari motanului pentru ridicatul in fundic! Alexia se ridica de vreo saptamana in fundulet, dar noaptea doarme bine, nu se trezeste doar ca sa mai exerseze ridicatul, ceea ce va doresc si voua!
Flore, frumoasa foc, foc blondina! Imi place mult iepurila ala mare mare!
Asiza, si eu vreau ca la bb2 sa fac recoltarea de celule stem. Imi pare tare rau ca nu am facut chestia asta si la Alexia!
Donia, bine ai revenit!!!!! Mi-au lipsit tare mult postarile tale. Ce calatorie cu peripetii ati avut si voi! Felicitari pentru cei 4 dintisori! E mortala Roxana! Desiree este plecata pe plaiuri moldovenesti, cred ca ar trebui sa se intoarca saptamana asta.
Aka, felicitari pentru “mama”!
Dianarus, Alexia mananca in general 4 mese pe zi. Azi a papat asa:
- 9.30 – 4 masuri de cereale +piersica + 130 ml lapte
- 14.00 – piure de legume cu carnita de pui + 100 ml lapte
- 18.30 – banana+para+100 ml lapte (cam o data la doua zile ii dau si branza calcica la ora asta)
- 20.30 – 130 ml lapte cu 2 masuri de cereale (de obicei mananca la 21.30 200 ml lapte cu cereale, dar azi nu a prea dormit in timpul zilei si a picat lata mai devreme)
Dianocica, super k lumea bicla lui d mic! Sa o stapaniti sanatosi! Despre furnici... nu stiu ce sa spun. E nasol cu insecticidul.
Cameluta.v, bine ai (re)venit! Ma bucur ca ti-ai facut curaj si ne-ai scris! Oau, nastere naturala la 4.540 kg! Bravo! Povesteste-ne despre Sebi.

La multe lunisoare pentru sarbatoritii zilelor de 6 si 7!
Erica Elena Nicoleta de Ank999
Andrei Nicolas de Luciab
Ioan Dragos de Monicabb
Rianna de Lorym
Serban de Luciaro
Alexandra de Chris

La multi ani, Crykett ! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii !

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Wow, e mortal dmic cu sandaua in gura la botez!!! Ce privire are, popa cu forfecuta, ii taie parul, iar el e cu sandaua in gura! Parca l-ar intreba moflaind pe popa: "What's up?"

Dia, felicitari Oanei pentru primii pasi, vad acum ca ea e prima fulguleata care a luat-o la pas!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Fete dragi,scuze ca imi bag nasul pe aici!Am trecut s-o salut pe Flore26,educatoarea fiului meu!Mica,mica lumea!...Am admirat pozele impreuna cu Albert.Ii e dor de tine si o pupa pe micuta ta...Ce ochisori frumosi are!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

camelia, bine ai venit! sper sa stai cu noi...hai la povesti.

Donia, sa-ti raspund eu la intrebarea cu emigrarea ? ...asa am simtit si eu cand m-am dus in tara acum 2-3 ani pt prima data.mai poveste-ne...eu sunt avida de noutati din tara...zici ca e scump?

si acum, ca sa mai inauguram o lista ...cap de lista la fulguleti la gradi : Ana Julia ! da, stiu ca unele nu o sa fiti de acord, dar eu ma bucur tare ca o sa avem activitate. si cand incepem? MAINE. cate o ora pe zi sapt asta,apoi 2 si tot asa...pana in noiembrie cand ma intorc la servici va fi acolo 100%. nici nu ma grabesc cu integrarea ...mai sunt 8 copii si sunt 2 educatoare. parcul e exact langa casa. luam locul unei fetite de romani care a mers acolo de la 10 luni la 3 ani.deci am incredere. iaca am spart gheatza ...
adica o spargem maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Teutz, multumesc de reprimire. Dar ce bine papa Alexia!

Ktrinel, succes la gradi! E bine ca incepeti usor, o sa aiba timp destul Julia sa se obisnuiasca, fara traume. Mult succes!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata!
azi facem 8 luni, si, ca sa sarbatorim cum se cuvine aceasta ocazie importanta, pisi s-a ridicat in 2 labute. era amuzanta tare, ancorata de marginea patului, in pijamaluta care ii e putin cam larga si un pic lalaie, dar fericita de nu mai putea! dupa care a cazut pe spate si s-a speriat, asa ca am luat-o in brate si am albit-o de pupaturi.

tocmai am fost la ea ca plangea ca vai de ea. era in picioare-incepe distractia!- si nu stia sa se aseze. suna cunoscut?

casa tot nu e gata. idiotii au de remediat treaba cu gresia si parchetul, incearca sa scoata gresia si sa o puna pe un strat mai subtire, sa vada daca le iese la acelasi nivel cu parchetul. v-am zis cum au turnat shapa? f lichida, si s-a scurs pe langa teava la etajul 3 si la 2 . le-am zis sa incerce sa imi aduca la acelasi nivel gresia si parchetul, daca nu, nu le platesc faimoasa shapa, ca de asta am pus-o, altfel nu aveam nici o treaba cu ea. intre timp s-au pus termopanele la balcon (baba de sub mine a vrut sa le taie sforile cu care ridicau de la parter cadrul termopanelor, si a urlat unul dintre muncitori la ea sa isi bage mintile in cap, ca o sa aiba de platit masinile de dedesubt). mai sunt si altele de facut, dar nu le enumar, ca ma enervez, ca nu sunt gata. vineri trebuie sa vina canapeaua, saptamana viitoare camera lui pisi, si tot asa.

aaaa, nu v-am zis ce e mai important. duminica e ziua lui alex, si il sarbatorim cu cumnata mea, care e nascuta la o zi diferenta (iar eu cu fratele lui alex la 2 zile diferenta,asa ca facem impreuna, si impartim cheltuielile, ca oricum invitatii sunt cam aceiasi). nu aici voiam sa ajung, ci la faptul ca tot duminica, daca tot ne adunam, ii rupem si turta lu` finuta. asa ca o sa trebuiasca sa dau comanda de turta, dar cand s-o mai opri ploaia, si trebuie sa merg sa ii iau si un cadou. ma gandesc la un lantisor cu cruciulita, sa aiba ca amintire de la noi. daca aveti alte idei...

cam atat de pe la noi, asa, pe scurt. plus ca m-am pricopsit cu furunculi, in zona axilei, si dor ca naiba. inghit antibiotic, de pomana, dar imi fac datoria, am incercat si cu ceapa si cu foaie de varza si am decretat sus si tare ca nu ma mai intereseaza leacurile babesti, nu au nici un efect.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

Si daca tot a venit vorba va pun si eu o intrebare total paralela cu subiectul fulguletilor, dar poate nu. Pe voi nu va bate gandul sa emigrati? Ca eu dupa cateva ore petrecute acolo mi-am spus ca vreau sa emigrez din nou No offence, dar viata e grea (si nu doar financiar), iar daca se poate mai bine, de ce nu?

ba da ba da, si inca cum... acum vreo doi ani si juma' eram cu doua dosare in mana: aa cu agentiile care ne cautau apartament, si ala cu actele de plecat in australia.. a fost ceva de genu' "care se rezolva mai repede" :) si-a fost sa fie casa... nu regret, mai ales in ideea ca anul urmator se pare ca vom achita creditul, moment in care vom putea face exact ce dorim (adica sa vindem, si sa fugim mancand pamantul). este destul de greu sa iti imaginezi ca viata poate fi si altfel pana nu iesi o perioada mai lunga din tara (prin asta nu ma refer la un concediu de 7 zile in nush ce statiune, la nush ce 4 stele, chiar daca si de-aici iti poti face o vaga idee; nu, ma refer la a locui ca atare in alta parte, a te confrunta cu aceleasi dileme zilnice de-acasa - vezi chirie, intretinere, facut piata, umblat la autoritati dupa acte, etc... si a compara starile de spirit si gustul pe care ti le lasa astfel de experiente in propria ta tara cu cele printre straini. si toate astea trecand peste faptul ca pe jos e mult mai curat, pe sus e mult mai aer, si de jur imprejur parca pluteste mai multa liniste, fie ea si sufleteasca).
deci, cu alte cuvinte donia, cand ne-om face dosarul de canada, si te-or cauta astia ca te-am trecut la persoane de contact, sa nu te miri :)))))))))))))))))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

aaa... si bineinteles ca si ktrinel e posibil sa primeasca un telefon suspect :) da' te prinzi tu, ca te-ntreaba daca cunosti motanu' si daca-i dai referinte bune :))))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

A DEJULE,si cum ramane cu dragostea????????

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Donia,merci de raspuns,ma simt mailinistita cand imi spui una,alta..ca m-a luatstresul.
m-am trezit de la 6,desi fata s-a culcat la loc ,dar pe mine m-a luat stresul ca nu am nimic facut.
pe mine ce ma macina,sa imi dea carutul intre avioane.
scoica pot s-o pun si la bagaje,unde-o fi,aia imi trebuie doar in tara,in masina,ca fara ea nu urc cu copilul.
nici Sofía nu se ridica singura in fund,am gasit-o odata ridicata,daro lasasem pe o perna,intinsa..deci de la plan un pic inclinat a reusit.dar de pe spate direct,nu.sta in 4 labe si face fatz fatz ,dar mai mult pe burta,si cu picioarele sub ea de acum,ca broasca,si inainteaza prin casa in salturi de broasca,nici tarash,nici de-a buselea.

quote:
Dar pe de alta parte ne-a fost tare dor de casa, ne-am obisnuit cu viata linistita de aici si agitatia si dezorganizarea din tara ne-au obosit suplimentar. Nu cred ca as mai avea putere sa traiesc din nou acolo, m-a inmuiat linistea de aici.
asa simt si eu dupa o vacanta...Asa-i ca se simte agitatia ??

o sa inceapa si la mine tambalaul,de cum ajung in tara :
toti se supara,ca nu ajungi sa ii vizitezi personal ,pe rand,ca nu stai mult,CA NU DORM LA TOTI,bai,nu as avea nopti ca sa pot dormi la toti !! rudele,ca de ce ies cu prietenii ,ca ei sunt mai importanti. si daca ies,de ce nu ii iau pe toti la iesit.daca sunt la o masa cu prietenii,si vad la o alta masa rudele,de ce nu las prietenii balta acolo la masa,chiar daca am iesit intial cu ei,si sa stau la masa cealalta,unde pe langa rude mai sunt si cine stie ce personaje dubioase si necunoscute.ufff,cate discutii!!
mi-e imposibil sa le vad casele la toti,sa stam la masa la toti...NU SUNT ZILE ! eu ii invit cat mai multi odata la o masa,sa putem vorbi,dar toti vor in particular,ca fiecare are ceva sa imi spuna ,sa imi arate...dar ei nu inteleg ca oricat as vrea nu am timp !
si de ce la ala a fost si la ei nu.pai uite ca am vrut,si acum nu mai e timp..
mama ,pe o parte,cica daca et duci in tara te duci sa ii ajuti,sa pui osu' la munca,si nu le-ar fi de ajuns sa le dai bani sa plateasca pe cineva nuuu,ca pt ei marea multumire e sa te vada ca tragi cu ei la jug,ete na,ca eu nu am casa,nu am masa,ma duc in vacanta sa muncesc !
ca pe mine ma ajuta CUCU in casa mea!
Tata la fel,pariu ca ma asteapta sa ii calc hainele! n-o sa vada.
i-am platit femeie si nu a mai primit-o(desi ii platisem in avans pe 6 luni,nu l-a interesat pe el ca am aruncat banii),el oricum nu era acasa cand se ducea femeia si nu ii facea nimic,si de cate ori l-a gasit acasa lui nu i-a convenit,ca el le face si singur !

a_deju,asa e, fac tot felul e progrese,peste noapte asa.
asiza,asa credea al meu ca ,daca a auzit ca regele a facut treaba asta,cica numai ala poate ! (cu celulele)ca daca ala a bagat la nu stiu ce mare banca privata...
Deci e si pt muritorii de rand !
cameluta,sunteti cei mai grei,da! i-auzi,asa marisori,si nastere naturala FARA EPIDURALA !!! esti o mamica curajoasa!

dianocica,din cauza caldurilor puternice,e invazie de furnici uneori.e greu sa scapi de ele,dar numai cu prafuri scapi...dar aimare grija ce pui,ca e periculos pt copil.
quote:
ca si cum n aveam destui nervi, vad in stanga o poza cu o fetitza dulce si murdara pe fata. la descriere scria ceva de genul la 6 luni si deja am gustat din frisca
intamplari de genul asta sunt tot timpul prezentate ca pe o calitate a micutului.
aka,felicitari pt "mmmamamaaamm"!
ktrinel ba eu sunt total de acord s-o lasi la gradi,din moment ce muncesti.toata lumea face asta,nu e singura.ma rog,toata lumea de pe la tine pe-acolo.si eu daca as incepe munca la fel as face,nu am incredere sa bag pe nimeni in casa cu copilul,in Romania e alta treaba,cunosti cumva persoana,sunt altfel femeile..Si in plus ,ca sa stea toata ziua m-ar costa de la 800 E in sus.Si daca s-ar intampla ceva,ar fugi si gata,caut-o,ia-o de unde nu-i,nici o responsabilitate,si mai ales PROBEAZA ca a facut ea ceva.camere poti sa pui,dar oricum nu sunt probe .Cel putin la gradi sunt femei cu pregatire speciala .
In Romania se lipesc femeile altfel de copii,au grija de ei,dac ceea ce le spui tu sa faca...
Dar pe aici,din ce am vazut eu la altii,lasa copiii continuu la tv,voresc la telefon continuu(nu suna ele,ca sa nu te bage la plata,dar nu plaa e ideea,ci timpul petrecut la telefon),timp in care copiii se zbenguie si ele URLA la ei sa s epotoleasca,ii ameninta,ii sperie cu diverse ca sa fie cuminti.La cate poveti am auzit,nu as avea incredere ,aici.
Asa ca,bafta multa si sa fie cu bine!!
chris80,felicitari pt 8 lunisoare! v-ati facut mari!si mai ales felicitari pt ridicatul in picioruse!
eu zic ca pe aia i-as fi dat afara direct.daac nu stiu sa faca un material,aia nu sunt nici macar zilieri,dar mesteri! nu e vorba numai de bani,ca nu le dai,dar iti distrug casa si apoi alta mucnca sa scoti tot.
Daca nu e mare diferenta intre parchet si gresie,sunt un fel de praguri,dar nu prag inalt,sunt niste tije de tabla,cu gaurele si se baga acolo suruburi si se pun exact pe imbinare.si alea tin loc de prag,pot fi argintii,aurii,in functie de cum ai clantele.
Ai grija,ca daca nu stiu cum se face shapa,iti vor sari toate piesele de cum pleaca pe usa!
dementa aia de baba,asa sclerozata e??? hai,masinile ca masinile,dar omoara oamenii !!!
bnaga si crema antibiotica pt furunculi!

si iar va stresez cu plecarea me ain tara MAINEEE,zici ca nasc iar!
cum e vremeaaa? am auzit ca ploua de rupee!!!
eu nu mai stiu ce sa imi iau,nu sunt capabila sa mai gandesc !
sa nu patesc ca sora-mea care imi spune la telefon ca e cu copilul in sandale si ploua de rupe! tre sa piarda timpul pe acolo sa cumpere.

si daca m-ati trimite sa ma epilez,vopsesc..si ce-o mai fi..

defapt cu vopsitul nu stiu..daca s etrezeste fii-mea eu ce fac cu voxaua-n cap?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput