Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 24
ruxandra_sb spune:
Rechizitionat laptopul consortului numai ca sa mai arunc un ochi (ieri nu m-am saturaaaat
).. si sa urez un
Bun venit Doniei!!! Yupiii!! 
.. ma bucur si de vestile bune despre Sonia! Multumim Raluca. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ca si cum n aveam destui nervi, vad in stanga o poza cu o fetitza dulce si murdara pe fata. la descriere scria ceva de genul la 6 luni si deja am gustat din frisca
Ah, regulamentul... ca nu ma lasa sa ma exprim asa cum se cuvine...!
Pe mine m-a intampinat Kara cand m-am logat azi, a fost o suprpriza placuta sa dau peste cineva cunoscut dupa atatea zile de absenta.
Pare rau de furnici, nu stiu cum se scapa de ele. Presupun ca trebuie ceva toxic, dar asta nu e bine pentru d, nu?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Rechizitionat laptopul consortului numai ca sa mai arunc un ochi (ieri nu m-am saturaaaat).. si sa urez un
Bun venit Doniei!!! Yupiii!!

Pai e frumos? Eu vin fuga, fuguta, ca sa te gasesc plecata? Cat mai stai? Vacanta frumoasa, tare bine mi-ar prinde si mie niste odihna si relaxare.
Domnule, sa vina toamna mai repede sa se mai adune lumea pe la cashile lor, sa se incinga taclalele pe aici.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aka spune:
mmmaammmaaa, mmammma, mama
cam asa a sunat prima data. acum e mai clar. sunt cea mai fericita mamica din lume. multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat un copil minunat. a inceput sa stea in patru labe si sa se balanseze in fata si spate. i-am dat carne de pui si i-a placut. cam atat despre noi.
Aelita drum bun
Donia bine ai revenit
.
Dianarus noi mancam aproximativ la aceleasi ore. adica
10 fructe, pe care nu le vrea intotdeauna,
pe la 14-15 piure de legume cu carnita/ou
17-18 cereale/iaurt
si in rest tzitzi de cate ori vrea. nu stiu daca procedez bine. poate ar mai trebui o masa dar nu stiu ce sa-i mai dau. mai astept si eu raspunsuri ale fetelor.
multa sanatate fulguletilor bolnaviori
.
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
Donia spune:
aka, multumesc
Si multe felicitari pentru mama! E super, si eu ma topesc desi la noi sunt doar silabe intamplatoare, nu e cu directie.
Tot citind din urma am realizat ca Cristinel e probabil cel dintai dintre relaxati, in sensul ca inca nu se ridica in fund si daca il pun eu mai si cade. Nu sta nici in patru labe, ci doar isi ridica uneori fundul. Se mai lauda cineva cu atare realizari, sau v-am luat pe toti?
dianocica spune:
in mama si copilu' am gasit cateva bucati interesante:
cand incep sa se ridice singuri in picioare, e posibil sa inceapa sa planga dupa cateva secunde. pt ca nu stiu cum sa se aseze la loc ![]()
pe la 8-10 luni descopera asezatul in fund. (si ii apuca mania, intre noi fie vorba..)deci nu statul in fund ci asezatul...
incep sa faca 'studieze' detaliile doar cu aratatorul, sa apuce cu aratatorul si degetul mare si apoi sa arate cu degetul
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
a_deju spune:
donia, de la mal de mare, unde "momental" ploua de rupe, salutam intoarcerea!! si bagam si nitel ntz ntz ntz la inaintare, asta cu referire directa la ziua de sezlongat cand am fi putut s-o punem si de-o companie placuta, dar...poate data viitoare :))
sa stii ca nici eric pana azi dupa-amiaza nu statea bine in fund, trebuia sa fie sustinut de bratele materne, sau sa aiba un pernoi in spate, sau spatarul caruciorului sa fie ridicat la maxim... dar in momentul in care s-a ridicat el singurel, cu atata grija de parca era la fabrica de portelanuri, s-a asezat bine-mersi pe propriile bucute, si nu se bataia, si nu se dadea in fata/spate, nimic nimic, de nici nu-mi venea sa cred... deci, asta e, trebuie sa prinda curajul sa faca asta singuri. valabil si pentru mers, normal.. oricum, foarte mult n-o sa mai dureze.. la motan observ in fiecare zi cate ceva nou, ba as putea chiar sa zic ca sunt diferente notabile intre joaca de dimineata si cea de seara, da' nu zic, sa nu credeti ca m-am tampit.. :))) (da' sa mor io daca nu-i asa :)) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Donia spune:
Constat ca mamici active n-au mai scris de cateva zile. Sunt plecate sau ce? chris, Desiree, dandusa? Mirona inteleg ca e la mare, ma bucur sa vad ca luciaro ne viziteaza mai des, lavyada a mai dat vreun semn? Dar OanaCat? m_monique? anateo nu, chinico nu, luly telegrafic...
porumbita si bamboletta, felicitari pentru primii pasi! Si spate puternic si fortos va doresc!
Ktrinel spune:
dianocica, de care lup vorbesti ...
...ptiu-ptiu... si pun alaturi si un catel de usturoi.
dodo, te asteptam la sezatoarea canadiana...cred ca mai ai acolo niste vecine din IlePerrot.
aka.felicitari pt ma-ma.
dianocica spune:
donia spune mi repede4 cum stati cu diversificarea. ca eu am inceput sa ma stresez...si cu tzi, mai ales...pt ca nu a vrut legume de nici un fel, le am amestecat cu mar. mar si la fructe si la legume era prea mult si l durea burtica. l am scos deci de la fructe, pe care nu le mai mananca cu asa pofta. la legume e o varza majora, merge numai jumate mar jumate restul de legume....cereale ii pun maxim o lgt in piersica pt ca e f apoasa si se plictiseste de mancat cu lgt...are asa
la 6 tz
la 9 tz
la 12 fructe
la 3 tz (de 2 zile la 4 legume)
la 6 lregume(la 8 tz)
la 22 tz
plus 0-1-2-3-20 treziri pe noapte 
v am luat? 
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.