Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
bamboletta spune:
Danutz-imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta,multa sanatate si refacere rapida

Alexandra-poate de la dinti se trage febra
,multa sanatate lui Mark
,o sa fie bine
Aelita-nici mie nu-mi vine sa cred ce a crescut
trece timpul....
ia ceva si hainute mai grosute,astia la tv ziceau de canicula maine si poimaine in sudul romaniei 
cu kg la avion nu stiu sa-ti raspund poate stiu fetele mai calatoare ![]()
Panaa-bine ati revenit 
nu se vad pozele
Asiza,Madaluta,Flore,Dianarus-
A_deju-pregateste-te pt somnul pe "buci"
felicitari pt statul pe "buci" ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dianocica spune:
quote:si eu
Originally posted by asiza
Inca o intrebare care ma roade: Care dintre voi ati facut recoltarea de celule stem la nastere? Ca acuma nu va spun ce de regrete am...la urmatorul sigur voi face...
sigur la bb2....diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by asiza
Dianarus si nu numai, ce fel de paste folositi pentru a le da la bb??? Dar orez??? Please...astept raspuns...
Inca o intrebare care ma roade: Care dintre voi ati facut recoltarea de celule stem la nastere? Ca acuma nu va spun ce de regrete am...la urmatorul sigur voi face...
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
paste.. not yet, nu ca n-ar consuma cu gluten (ca doar biscuiti si cereale de-alea care au gluten mananca..) ci...pt ca inca nu stiu/nu m-am lamurit cum anume sa le prepar (adica stiu, dar inca n-am visat noaptea reteta-minune ... :))))) )... si doar ca sa-i fac paste blenduite...sincer...mai bine ii fac linistita farfuria lui de cereale, si gata...
orez, luat de alimentara :) la punga, transparenta, sau macar cu o bucata transparenta, sa vad bobul, si sa ma prind daca e din ala cu mizerii sau nu (bine...oricum, acuma si dupa pret stii daca e de-ala naspa au ba..). exista si orez uncle ben's si riso scotti (care imi place de mor) - asta sunt super super ok, in sensul ca se umfla un bob mare si frumos, si nu va exista never ever pic de punct negru pe-acolo...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
roxanica d are www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=45&cod_produs=775" target="_blank">b icla cica 8 in 1....mare scula pe bascula...se face si balansoar, poti sa l plimbi tu impingand de ea, poa sa mearga singur taras, poa sa dea la pedale...si inca cateva pana se fac 8...era 3,5 mil la miniblu, noi am luat o la jumate. altfel n o luam. o mai ochisem pe aia de la chicco.quote:si gras
Originally posted by Dia1609
si parca vad ca bb2 va fi un mototol de baiat si o sa ma tot ingrijorez ca-i prea relaxatam cautat citatul asta de am nadusit da' asa voiam sa ti o zic...
bambo nici nu ma indoiam ca antonia va fi printre primii fulguleti care o iau la picior. bravo !
flore deci asa, da? pt tine sunt de 3 stele, ha? un hotel din ala naspet de 3 stele...cu mocheta jegoasa pe jos si arsa cu tigara...cu fotolii din alea neaspirate niciodata. asa, da? bine...las' c am retinut...te am trecut pe lista...ntz ntz ntz...
vai de capul meu cat e de frumusica in ultimele poze. si in scaun dar in alea cu ursuletul/iepuras/ce o fi el e criminala. era adormita? s-a facut super frumusica. e...nu stiu io cum mai rezista d cu oana...cred ca daca i arat pozele...
danutz imi pare rau
aelita habar n am cu avionul. stie sigur kokorina dar nu stiu daca intra sa vada mesajul tau...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

1. nu esti hotel, deci nu se potrivesc stelele!2. la mine, atunci cand dau 3 stele e de bine
4. sa stii ca incepe sa fie tot mai frumoasa, pe bune vorbind, ( oricum pentru mine e cea mai cea). Cand mi/au adus/o la spital, dupa 2 ore de la nastere, nu/i vedeam decat nasu ( mai mare, ca asa il are tati FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
bamboletta spune:
Dianocica-
bicla lui dmare 
Porumbita-felicitari si voua pt "primii pasi"
Asiza-paste inca nu am folosit,orez i-am dat din ala "riso scotti" (ii place f mult orezul mai mult decat legumele
)
si mie imi pare tare rau ca nu am recoltat celule stem la nastere 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
leyla spune:
Aelita, parerea mea e ca mai bine suni la linia aeriana cu care calatoresti si intrebi detalii, eu am observat ca fiecare are propria-i politica referitor la luat sau ne-luat carut/scoica in avion. Eu stiam ca e voie 20 kg/adult si 10/copil asa ni s-a spus in mai cand am calatorit noi cu bebe. Noi cand am plecat aveam 35 kg, deci rezonabil dar ne-am intors cu 65, deci eram cu 15 peste si ne gandeam sa platim pt extra dar a fost o tanti draguta care ne-a vazut cu bebe si ca aveam si scaun de masa pt el in bagaj si efectiv a inchis ochii la alea 15 kg in plus, deci am avut noroc, ceea ce va dorim si voua.
sbogdana spune:
Aelita eu stiu ca cele 10 kg pentru bebe se refera la bagajul de cala, deci ar trebui sa va lase cu 50 kg; cel putin asa a fost pentru noi cand am fost in India; iar la mana am mai avut vreo 3 genti;
despre carucior nu stiu ce sa spun ca "desteptii de noi" l-am lasat acasa, ca cica nu avem nevoie de el acolo; dar ce bun ar fi fost prin tranzitari; prin aeroporturi am vazut multe carucioare, dar nu stiu conditiile lor
lizzy spune:
asiza, nu stiu ce marca era... paste pt oameni mari... stiu ca erau simple, fara ou, niste patratele, subtiri de tot. am aruncat ambalajul... nu programasem sa-i fac, a fost o intamplare, am fiert separat pastele, nu in supa, le-am clatit de apa aia alba (de amidon sau ce-o fi) si le-am adaugat in supa. am facut 1 singura data, sapt. trecuta, a papat 2 zile consecutiv din ea, super incantat...
orez inca nu i-am dat, intentionez, intr-o zi cand am chef de bucatareala (nu azi!). orez alb, curat, scump, de care folosesc si pt ianis.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
[e...nu stiu io cum mai rezista d cu oana...cred ca daca i arat pozele...
danutz imi pare rau
aelita habar n am cu avionul. stie sigur kokorina dar nu stiu daca intra sa vada mesajul tau...
diana si david 03.12.06
ptiu, ca a vazut oana
.. si a zis ca o sa-i faca curte si ea la motan (ca tot ii cam placea de el de ceva vreme), poate ca si lui denis, si... mai vedem, cercetam piata Dia
de
Oana 29.11.06 www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
a_deju spune:
valeu.. dianocica, haida, ia-ti flacau' de o mana, explica-i ca cu fetili tre' sa fii gentil si tandru, ca nu se frange inima unei cuceriri asa..pe direct... cu alte cuvinte: dac'-o prind pe oana la motan, si pe motan cu gagheghi in bot (asta pe langa cele nshpe mii de alte tampenii pe care ar putea sa le-nvete...)mooooor... :))
..si pe de alta parte..motanu' e de mult prins in mrejele amorului..pe elisa de daphna o mai stiti???? da?? ei..de-acuma uitati-o, ca-i a noastra :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

. si in scaun dar in alea cu ursuletul/iepuras/ce o fi el e criminala. era adormita? s-a facut super frumusica. e...nu stiu io cum mai rezista d cu oana...cred ca daca i arat pozele...