Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
flore26 spune:

Dupa ce am scris ditamai mesajul s/a dus! Am niste nervi!
BAMBO felicitari pentru mersul singurica. De/acu ai fetita mare
DANUTZ 

DIANOCICA 
pentru dmic sa treaca durerea, si unul
pentru tine sa/ti revii! Mai, eu chiar nu am realizat ca ai 3 stele, pentru ca pentru mine erai de mult de trei stele 

pentru SERBAN!ALEXANDRA na, pai 37.5 nu/i febra. Stai linistita, se poate sa fie de la dinti
Avem si noi cateva poze noi, calare FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
leyla spune:
Dianarus,
pentru ideea de supa de morcovi+pui+paste. Dimineata dadui buzna in bucatarie si am facut si eu, rezultatul, a papat 200 g in max 10 min. El de regula se sclifosea cu max 120 dar dupa 2 lingurite de piure astepta una de iaurt ca sa-l inghita. ei astazi n-a mai fost nevoie de iaurt printre...a venit la sfarsit ca bonus:)
[quote]Originally posted by dianarus78
[quote]Originally posted by roxanica2006
noutati alimentare in ultimele 2 saptamani:
1. mamaliga cu branza si iaurt;
2. piure de cartof+sos de rosii+carne
3. piure de spanac+broccoli+branza+galbenus
4. supa de morcovi+pui+paste
5. legume combinate+vita+suc de rosii+1 l-ita smantana
6. mar, para, piersica, nectarina obligatoriu cu branza (cam astea le accepta dar nu goale)
ce mai vreau sa incerc in urmatoarea luna:
pilaf de orez cu legume si pui; piure de broccoli cu morcov; piure de conopida cu lapte si galbenus.
nu toate sunt f.ok la varsta lui, vezi paste, smantana... dar am vrut sa-i testez un pic gusturile. unele le-a papat mai cu placere, altele nu...
leyla spune:
O lunaaaaaaa!!!! aoleu maica! si cine stie cat mai tine si asta cu ridicatu-n picioare... Ca eu deja dupa doua zile o iau razna.
quote:
Originally posted by Dia1609pai tu crezi ca scapi?.
leyla, la noi a durat faza asta cam o luna, mai exact pana cand a inceput cealalta, cu ridicatul in picioare
Diade
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
lizzy spune:
vaaai, dianocica, eu nu vorbeam serios cu caninul... saracutzul, astia dor cica cel mai tare... offfff...
asiza, ba da, e devreme pt paste. adica e faina rafinata, deci e gluten. am testat apele si i-a placut. prea des n-am sa-i dau. numai ca dupa acelasi piure de legume in fiecare zi... se cam stramba... si portia lui se opreste la max.150g, in zilele ok. sunt in cautare de variante... de-asta am zis ca testez terenul cu gusturi noi...
bambo, bravo pt primii pasi! vad ca fetele nu se dezmint, sunt mai "grabite"... 
asiza, l-am admirat si eu pe denis. maaaama ce s-a schimbat, s-a maturizat! 
danutz, imi pare asa raaaaaaauuuuuuuu...........
alexandra, sper sa nu fie raceala, rosu in gat sau mai stiu eu ce. sper ca pana maine sa fie ca nou si sa plecati linistiti in concediu. tu esti mai bine? 
madaluta, am vazut si pozele luciei si ale voastre. 
panaa, imi da mesaj "user account migrated"![]()
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
aelita spune:
fetele,cu hainele e mai greu de cumparat acolo..ca nici timp nu am sa umblu,nici nu cunsoc pe unde se gasesc...si e posibil sa nici nu gasesc decat in Bucuresti,unde ajung in prima zi si nu stau de cumparaturi ,si apoi cine stie daca mai am timp sa mai ajung..
sora-mea e in tara si mi-a zis ca e frig si ca nu i-a luat copilului ghete si nu mai stiu ce,si ca s-a dus sa ii caute un trening,ceva si nu a gasit,ca a ajuns in Bucuresti dar in fuga si nu a avut timp sa mearga la vreun magazin...
bai,a naiba ea de vacanta,numai pe fuga esti !!! numai vacanta nu e asta!
ea s-a dus in Bucresti cu bunica.-meu la spital,la un control,si fuga inapoi,nu au timp de nimic !
zicea daca ajung eu la ea sa ii aduc haine,dar nici eu nu am timp aici,bai parca suntem in secolul vitezei! ea sta la 40 km si eu miercuri plec,calc intruna,spal...nu m-am vopsit,nu m-am epilta,nu am facut bagaje..
voiam sa va mai intreb de avion.
scrie ca avem voie la 20 kg de persoana.eu persoane inteleg cele cu bilet,adica eu si sotul,deci 40 in total.bagaj de mana 12 kg de persoana,si pt bebelusi cica poti sa iei la bagajul de mana inca un bagaj de 10 kg.
eu inteleg ca pt bebelus nu exista alt bagaj,la facturare,decat cel de mana de 10kg? sau se calculeaza la persoane,la 20 kg?
ca nu stiu cum sa ma incadrez,in 40 kg??
urgent,dati.mi raspuns pana maine!
si am inteles ca pot sa iau carutul,fara sa il factureze,si sa mi-l ia la imbarcare,si sa mi-l dea inapoi la escala,si sa nu se calculeze la kilograme.adica sa nu-l trec la facturare,ca :
1.mi-l calculeaza la kg.
2.nu mi-l da la escala .
ASA E ?
imi puteti da ceva idei ?
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
Dia1609 spune:
aelita, 40 kg toti 3... plus bagajul de mana , si plus caruciorul care-l dai cand te urci in avion si nu ti-l calculeaza
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
aelita spune:
quote:
si daca acuma o sa inceapa perioada "nu ma culc, ca e mai kul sa stau pe buci" ma sinucid... :))))

felicitari ,fetili,citesc p-aci ca se ridica piticuttii in fundulet !!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
dianocica spune:
roxanica d are www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=45&cod_produs=775" target="_blank">b icla cica 8 in 1....mare scula pe bascula...se face si balansoar, poti sa l plimbi tu impingand de ea, poa sa mearga singur taras, poa sa dea la pedale...si inca cateva pana se fac 8...era 3,5 mil la miniblu, noi am luat o la jumate. altfel n o luam. o mai ochisem pe aia de la chicco.
quote:si gras
Originally posted by Dia1609
si parca vad ca bb2 va fi un mototol de baiat si o sa ma tot ingrijorez ca-i prea relaxat
bambo nici nu ma indoiam ca antonia va fi printre primii fulguleti care o iau la picior. bravo !

flore deci asa, da? pt tine sunt de 3 stele, ha? un hotel din ala naspet de 3 stele...cu mocheta jegoasa pe jos si arsa cu tigara...cu fotolii din alea neaspirate niciodata. asa, da? bine...las' c am retinut...te am trecut pe lista...ntz ntz ntz...
vai de capul meu cat e de frumusica in ultimele poze
. si in scaun dar in alea cu ursuletul/iepuras/ce o fi el e criminala. era adormita? s-a facut super frumusica. e...nu stiu io cum mai rezista d cu oana...cred ca daca i arat pozele...danutz imi pare rau

aelita habar n am cu avionul. stie sigur kokorina dar nu stiu daca intra sa vada mesajul tau...
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
porumbita80 spune:
Buna
Mario sambata seara a facut un pas singur dupa motan si 2 pasi spre tasu la al treila a cazut in fund si radea de nu mai putea.Ieri am fost toata ziua la padure cu niste prieteni Marutca meu a fost foarte cuminte a fost tare fericit cand a fazut cand a trecut o vaca prin padure ca tasu a fost nevoit sa alerge cu Mario in gat dupa vaca.Mai era un baietel de 1 an si 6 luni si Mario asa fericit mergea spre el dar copilu ala nici o reactie asa imi era mila de el saracutu se uita asa dezamagit la mine de parca zicea de ce nu vrea sa se joace cu mine. Am fost la cresa respectiva de care am vorbit in alta zi mea placut la ei este intr-o vila aranjata frumos totul nou curat intradevar sunt cate 5 copii in grup.L-am inscris si pe Mario din noiembrie dar mergem prin octombrie cateva ore pe zi sa vedem cum o sa reactioneze.taxa ar fi in jur de 600 ron pe luna cu program de la 8 pana la 18.sambata,duminca libere.Inca nu sunt decisa daca am sa-l dau la cresa sau luam bona.
bambo bravo pentru Antonia eii noi nu ramanem in urma ![]()
ce ati mai facut?
Am vazut pozele la toti fulguletii nici nu stii care este mai frumos toti au crescut si sunt frumosi in felul lor.
asiza spune:
Dianarus si nu numai, ce fel de paste folositi pentru a le da la bb??? Dar orez??? Please...astept raspuns...

Inca o intrebare care ma roade: Care dintre voi ati facut recoltarea de celule stem la nastere? Ca acuma nu va spun ce de regrete am...la urmatorul sigur voi face...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis